Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 205
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,благодаря!
Вече ще знам!
Никога не е късно човек да научи нещо ново!

Flowers Hibiscus

# 526
  • Дубай
Серенай и Мерт в ШахМаран, като Шахсу и Джихан

# 527
Много обича да нарежда Joy и когато нещата не са "океййй" превърта

https://twitter.com/i/status/1614207445986836482

# 528
Здравейте, аз не съм писала скоро, но Ви следя да не остана по назад 😂😂😂
Жар птица започва добре, но дали ще е конкуренция на  сериала занапред предстой да разберем аз понеже обожавам Енгин чакам неговото дизи с нетърпение 😁 да видим Фокс кога ще го пуснат 😁
Сега  за сериала аз да си кажа последните серии съм с мишката само някой диалози ги  заследявам...
Не разбирам продуцентската компания толкова да няма сценаристи ли че винаги взимат от книгите на въпросаната психолоЖка идва като предаването по бтв нов дом където аджаба Ани Владимирова е дала материал може и да бъркам предаването да не ме нападнете карам по спомени 😁😂 за да има материал за сериали... Да сега този сериал йомер е кавър нали....
Дали имат тяхна оргинална продукция без разбира се нетфликс бл тв и прочие за там мисля че нямат такива продукции или аз греша 🤔🤔🤔
Та малко ми идват да наводнят турските пазари забелязах че явно имат договор със стар тв всичките им продукции там явно защото не са толкова критични за рейтингите казвам го по повод филма с неслихан и кадир където нещо бозЪ.... Но върви явно в чужбина се продава
Както и да е разбира се 😂🤣
Все се чудя защо Ферит така остро реагира на истината която разбра за бащатата и голямата снаха 😂
Явно не може да помисли че баща му е бил същия показван му е перфектният семеен живот задоволяване и не лишаване от нищо с брат му и идва момента в който се сблъскваш с истината, лицемерието и двуличието..  Най-вече наранетата за него най важна жена майка му той затова и не може да се стърпи защото е много подло да се случва всичко под един покрив под носа на майка му която знае ама си мълчи.... За туй е Дефне тя явно е била на мястото но  или не е одобрена или сама е разбрала какъв е Орхан...
Ферит може ли да осъзнава какво прави на Сейран с поведението си ма нека Му Сейран и Ефето луд ще го направят да види той....
Зациклянето го има във всичките турски сериали с малки изключения разбира се но заявката сериал които ще е различен и накрая да са толкова банални е не е добре работата...
Ама да видим
Хайде лека Ви вечер по един 🍬🍬🍬🍬 и едно 🍸🍸🍸

# 529
Аз пък се сещам,че този път прескочиха дедето да го питат дали може Сейран да започне работа!
Когато тя влезе при него в стаята бая си помислих,че отива да го пита,но тя и дума не спомена за това!
Как излезе от имението?Как без негово знание отиде да се срещне с Ефе -направо ми е чудно!
Дали ще има пак тропане по масата!!!
И шамари?Този път Ферит може да си го обере,че не е успял да спре жена си!
Абе,някак недовършено е започнатото по всички линии!
Трябва да има някой назначен да припомня на сценаристите какво са снимали в предните серии,та да се подсещат!

# 530
Най-хубавата сцена от мен

# 531
  • Дубай
Диди🤗
Чудесни, ама никаква реакция от Сейран Ханъм  ,защо аджеба Ферит по това време отива при Дафне...И тя ме ядоса малко...Бързо се предаде ...

# 532
Ферит ме дразни много, но има една истина. Ако се кротне и уравновеси, няма да има нужда да ходи на психолог. 😁 Все пак гледаме по действителен случай сериал. Или поне така е представен. Макар че вече на фантасмагория ми отиват нещата, особено между Ферит и Сейран.

# 533
  • Дубай
Лично аз ,като жена, след всички обиди на Феро Ефенди трудно бих простила ...камо ли да си легна на едно легло с него,не знам как Сейран се прежали след виковете в предния епизод...Трябва въобще да не се уважавам като човек, за да го сторя.

# 534
Най-голямата подкрепа е ако иска да казва
,че не вярва на целия свят на нея и вярва...

# 535
ЧапкЪн-уФ е едно ходещо зло със самочувствие .......само  едно добро е направил-почерпи децата в Антеп с баклава на воля -вярно  имаше си " сметчица ",но поне дечицата бяха доволни .

Сега ми се ще Сертер да го "масажира " до  синьо ,но ми е жал за Аби ..все той обира "парсата " заради този самозабравил си лигльо .
Понесе обидата и унижението  от Орхан заради синчето му глезльо.

Какви "науки " е учил ,па колко ли е научил та определя кой за кого е подходящ и  дава препоръки .

# 536
Както казвахме от Фъстъка на Антеп към Истанбулския локум

# 537
  • София
Диди🤗
Чудесни, ама никаква реакция от Сейран Ханъм  ,защо аджеба Ферит по това време отива при Дафне...И тя ме ядоса малко...Бързо се предаде ...
И мен това леко ме озадачи.

# 538
Лично аз ,като жена, след всички обиди на Феро Ефенди трудно бих простила ...камо ли да си легна на едно легло с него,не знам как Сейран се прежали след виковете в предния епизод...Трябва въобще да не се уважавам като човек, за да го сторя.
Есме, Гюлгюн и те са така - знаят мъжете си, но и те лягат в едно легло.

# 539
  • Дубай
Добро утро ☕

Тигаса ,истината е,че  в тяхнато криворазбрано, висше общество от ,каквото ни представят семейство Корхан, жените са длъжни да търпят подобен тормоз  от мъжете си...и ме е яд за едно,правят им глоби,че се целували и прочее ,че не било редно,а това редно ли е?!Ей това толкова години не го разбрах😁

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 10:59 от I.V

Общи условия

Активация на акаунт