Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 44 655
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
На мен са ми много красиви ГГ. Просто страхотно си пасват. Логично е да има нови развръзки, нови завръзки ...
Противна Султан, противен Юсуф ...
И естествено Ферит с неговото разтроение на личността.
Как пък така да незнаен за Орхан, и така ще свърши серията?
Оставят ГГ без развитие според мен, тъпчат си и нито се сближават, по-скоро раздалечават.
Защо Султан в един кадър излиза с палто и после в колата, нещо измамипулира с кой акъл не знам. Ще е много важно тегаво в тая насока, но нещо ме кара да си мисля, че тя вярва че детето е на Ферит и накрая ще се докаже че не е
Не мога да разбера това звънене на Пелин
И накрая са, дали ще се вразуми е друга бира, но видя ли Ферит на много станове как се тъче, но от баща му-видя
Първо като видях фрага ми беше като извънземем, но после просто нови драми, много драми накуп, но очаквани
Зациклят малко ГГ, може да крият разбира се, но това шизофренично раздвоение без капка стабилност ми е ... Бляк

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 06:05 от janakrasi

# 61
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple Smile

Много го съдим Ферит, не че няма за какво, но все още има неизвестни около аферата му със Султан. Видяхме само, че тя се възползва от пияния Ферит. Но аз се радвам, че Юсуфи каза на Сейран. Просто това вече трябваше да се разкрие, за да може Ферит да преодолее тази нездрава връзка. Дано не създава нова с Дефне Joy

Успяха да ме изненадат с фрага, макар че пак да бяха излезли спойлери за кои сцени. Последната ме хвърли в музиката, мислех си, че Ферит знае за баща си и Ифакат. А може само да е подозирал, то ще се разбере.

# 62
Добро утро и от мен! Hug

От снощния фрагман мога да кажа, че се радвам, че точно Ферит видя баща си какви ги върши. Защото той е в положение - с твоите камъни, по твоята глава. Да види със собствените си очи дали е хубаво да тъче на няколко стана, а жена му да търпи и да си мълчи, мирно. А снахата си развява коня. Поне това ще му подейства отрезвително. Иначе неговото няма оправия. А и Сейран, ако може пак да си стегне багажа, защото за пореден път доказва, че не я заслужава. Не и на този етап. Определено тъпчат на едно място - както е тръгнало, развитие след 30 епизод. Expressionless

# 63
Не съм сигурна, че ще свърже с общо своя и на баща си случай. Когато бесовете го прихванат, той си се мисли за прав
Още, Латиф знае за Ферит и Султан, когато тя лежеше в кревата му

# 64
Добро утро 🍀

Мъжете в това семейство много гнили, като се почне от дядото, мине се през бащата и се стигне до внуците ( даже и грозния брат на Ферит при първа възможност се пробва със Суна, нищо че се оженил по любов). Лелята просто не подозира какъв късмет е извадила, че Халис не я е отвлякъл навремето.
То и жените в семейството донякъде са виновни, защото мълчат и си затварят очите. При тия обстоятелства трябва Гюлгюн да си вземе двете свестни снахи и да се махнат от тоя бардак! Да ги видя тогава и тримата женкари, какви ще ги дъвчат пред Агата.
За Султан нямам думи, то извратено, гнусно и извън всякакъв морал! Дори и да не е отказала един път на Ферит, долнопробно е да продължава да му ляга в леглото и да го причаква по кюшетата.
Сега пък и тази от модното списание!!!!!!!! За нея си мисля, че Ферит ще я отхвърли и тя ще започне да прави мръсотии. Иначе актрисата се е направила като онази обезобразената жена- котка, особена в очите.
За последната сцена има вероятност Ферит да е знаел за аферата на баща си, но да са го убедили, че е приключила преди години. И сега шок от сблъсъка с една голяма лъжа. Нека и той се почувства излъган и предаден, както той прави със Сейран!

# 65
Благодаря за всичко споделено

Интересно ми е защо са в това състояние? 🔥

# 66
Добро утро Благодаря за фрагмана,превода и споделеното Да им се начудиш на турците Много любов,много изневяра

# 67
  • Дубай
Добро утро ☕🤗
За мен е хубаво,че Феро разбра за баща си.Не е лошо да се види отстрани какви ги върши ,въпреки,че едва ли ще схване предпратката към себе си,че причинява същото на Сейран.
Мъжете от това семейство ,както споменах са наследили всичките този грозен нрав и характер на женкари,само че при Ферит е показан най-обширно.Както виждаме обаче,лека-полека и другите чапкъни започват да сядат на пънгара.
Тази Дефне е много жалка и тя...какви да тия жени бе ,без грам достойнство и себеуважение,в потрес съм!

# 68
Здравейте ,момичета!
Отсъствам малко,че ме тръшна грип след новогодишната вечер!
Гледайки фрагмана си задавам въпрос-Това,което показват е ясно!Но какво е това,което ще видим?
Дали Ферит ще поддаде на напъна на женурята,или ще устои?
Дали пък ще видим един нов Ферит,който отблъсква мераците на жените около него?Както беше във фитнеса и в заведението в предишните серии?
Много се надявам и много искам да се окажа права!
Разбира се,че ще има търкания между двамата!Та те все още се опознават!
Лично аз въобще не си мисля,че всичко между ГГ ще е цветя и рози,защото същото е и в живота?
Нима никой от нас не е преживявал това?Нима никой не е имал разправия с любимия,когато е бил на 19 и на 24 години?
Ето защо сериалът се харесва!Защото ги няма измислените захаросани сцени между двамата,защото ги няма измислените препятствия от злодеи и зложелатели!Всичко,което се случва се случва и в живота на хората!
Хубав и спокоен ден,прекрасни!!

# 69
  • Дубай
Усмивчице,бързо да минава!
Терзийска  е пуснала нещо като озет, най-вероятно.
Най-важното ,Сейран и Ферит снимали фотосесия,а Ферит се сблъсква с неочаквани събития.
Това на две ,на три

# 70
Привет! Simple Smile
Много интересни наблюдения и въпроси! Hands Plus1
Аз ще започна от въпроса, дали има зацикляне в сценария. Отговорът, според мен, е в живота на един женкар. Спомням си, че в световното изкуство си има уникален пример за женкар и това е Дон Жуан.
И така, какви са особеностите на живота - прелъстяване?
Това е живот в непосредствеността, във физическата сфера, където висши ценности са: здраве, влюбеност, богатство, власт, почести. Живот, задоволяващ всяко желание. Кеф ти Пелин, кеф ти Сейран; кеф ти бар, кеф ти да поработиш малко; кеф ти спокойствие, кеф ти скандалче ... Халис ага е прозрял в истинското съществуване на внука си.
Това е живот, необичащ някаква постоянна дейност, вършенето, правенето. Той е подчинен на насладата. И тъй като най-висшата наслада е любовта, той обича женствеността в целия й спектър - усмивка, въздишка, ласки, заплахи, смях, плач, надежда... Затова е възможно нашият герой да е влюбен в много момичета. Любовта към всяко едно е различна. Във всяка жена прелъстителят пожелава цялата женственост, а дали ще я намери в една единствена - това е въпрос на излизане от сегашното му състояние. Това всъщност е въпросът за брака, защото бракът е преди всичко съобразяване с другия. Ферит не беше готов за брак, а и няма пример за истински брак в крепостта, наречена "семейство". (Аз бях сигурна, че знае нещо за баща си и Ифакат. Фрагманът показва, че в следващия епизод става свидетел на фалшивия брак на родителите си. Според мен обаче, липсата на любов и съобразяване с другия там се усеща.)
Вторият въпрос е кои са причините за чапкънски живот? Ами, те не са много - меланхолия, отчаяние, безверие. Меланхоликът е наскърбен и натъжен, той вижда, че не го зачитат, унижават го, но истинските причини не вижда. Отчаяният желае да не бъде такъв, какъвто е , иска да бъде друг, но ... не се получава. Всеки път се сблъсква с някаква неприятна истина за себе си - Сейран е станала негова жена след насилие, Юсуф и Пелин нагнетяват непрекъснато отношенията му със Сейран, Халис ага го унижава пред всички..., сега и истината за баща си. Всичко това поражда непрекъснато съмнение във всички, във всичко, в себе си. Такова съмнение не е здравословно, то поражда безверие най-вече в себе си и превръща човека в скитник - уж върви, но без цел; уж прави някакви усилия, но без резултат; уж иска нещо конкретно, но ... не се задържа задълго при желанието си. Получава се живот - безвремие, който въпреки наситеността на случките, изглежда като повторение, зацикляне.
И накрая - има ли изход за нашия чапкънин?
Отдавна всички забелязахме, преструвката, съчетана с остроумие на Ферит. А те са елементи на иронията, на ироничния живот. Ферит казва това, което НЕ мисли, той крие истинската си същност - добър, но понякога лоши неща прави или обратно - лош и само понякога прави добри неща. Той играе и неговата игра по същество е отрицание на реалността, в която живее - свобода, истина, чест, достойнство, за които пледираше Халис ага. Ами няма ги, всички играят и играта на Ферит е разграничение от фалшивата среда, в която живее.
Особеното на иронията обаче е, че е гранична зона между навиците, инерцията на насладата и дълга. Тя може да доведе до саморазрушение, но и до осъзнаването, че трябва да се прави избор - да се самооткриеш и самоосъществиш. Рано или късно води до въпроса: ?Кой съм аз всъщност?" И ...подготвя почвата на ново състояние, когато по думите на I.V. чъпкънинът ни трябва осъзнае, че не са му нужни всички жени в краката, за да е обичан и ценен. Че женствеността може да съществува и в една жена - това, което насила иска Халис ага от него, всъщност е въпрос на самоосъзнаване - трудничко става. Живот в брак е собствен, морален избор. И тогава има развитие в характерите, има живот - история.
Извинете ме за дългия пост, опитах се да бъде синтезирано, но ... излезе дълго. Smirk
И Честита Нова година на всички ви! Здраве и късмет! Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
Малко ми е трудно с поздравите, но надявам се да ми простите. В последните месеци на 2022-ра загубих най-ценния човек за мен.

# 71
Katya_I Blue Heart

Благодаря ти, страхотно си го казала!

Скрит текст:
Разбирам те напълно. Баща ми е на ръба.

# 72
Katya_I,благодаря за анализа
страхотен пост!
Приеми моите най-искрени съболезнования!
Надявам се да се съвземеш скоро и да продължиш,въпреки огромната загуба!

janakrasi,бъди силна!
Много е тежко!

Днес ще пиша,момичета,че то в леглото без работа няма друго какво да се прави!

# 73
Привет от мен и поздравления за новата и прекрасна тема!

Вече 15 серии пиршество на безделието, на прелъстяване, на изневери, на лъкатушене, на безразборни връзки ...

И не мога да спра да гледам този сериал...

# 74
Gugutka52,така си е-голяма зарибявка е този филм!
Но,аз мисля,че Ферит не е изневерил досега на Сейран!
Да,отбива се редовно при Пелин,но,като,че ли не е бил с нея,откакто е женен!
За изневярата на баща му съм съгласна,също както и безделие, прелъстяване, лъкатушене, и безразборни връзки!

Общи условия

Активация на акаунт