Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 258
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Четох в едни коментари, че по този начин Ферит си прикрива чувствата след като не му се получи целувката и Суна ги прекъсна Joy

# 421
Дано скоро има развитие в тази насока и аз подкрепям.
Нещата са разтягане на локуми за мен. 
Още по-зле е,че ходи да търси сметка на Пелин,бие се за нея,  негова била...

Добре е да падне на земята.. Нищо не е негово..Joy

# 422
ОПРОВЕРЖЕНИЕ

Вярно ли е това твърдение за поредицата Yalı Çapkını? ….😂 Много новини за най-популярните сериали от последния период продължават да идват една след друга. Последното съобщение беше, че главният актьор Мерт Рамазан Демир ще напусне сериала. И така, вярно ли е това твърдение?
Сериалът с участието на Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир продължава да чупи рекорди по рейтинги. Успехът на рейтинговата поредица също повдига много въпроси за него.
Последното изявление за сериала беше, че главният актьор Мерт Рамазан Демир се е скарал със сценаристите и дори иска да напусне сериала. Според информация, получена от Йомер Устюн от MedyaTava, твърдението, че Мерт Рамазан Демир, главният актьор в сериала Женкарят, се е скарал със сценаристите и дори иска да напусне сериала, не е вярно.
 Стана известно, че не е имало дискусия на снимачната площадка и че Мерт Рамазан Демир няма да напуска сериала!
✍🏻 MedyaTava

# 423
Стана известно, че не е имало дискусия на снимачната площадка и че Мерт Рамазан Демир няма да напуска сериала!
✍🏻 MedyaTava

Щеше да е лудост да е истина.
Ферит е страхотен образ- противоречив, поляризиращ, провокативен. Образ на крайностите, създаден да смущава зрителите. Обожавам го.

# 424
  • Яко в Матрицата...
Джули, подкрепям Hug

Ако Мерт е професионалист, ще играе всичко - и дявол, и ангел. А този образ е толкова благодатен, че може да покаже почти всички страни на таланта му.

# 425
Мисля си, че след този як шамар от Ифакат за Султан, последната ще разкаже доста неща на Ферит. Нали във фрага той й каза, че иска да научи всички тайни. Всички! А Султан знае доста от мръсните тайни на сем. Корхан.

# 426
Мисля си, че след този як шамар от Ифакат за Султан, последната ще разкаже доста неща на Ферит. Нали във фрага той й каза, че иска да научи всички тайни. Всички! А Султан знае доста от мръсните тайни на сем. Корхан.

То и на самата Иффакат трябва някой да и зашие не един,ами два!!!

# 427
Ето,това мисля,че е най-разумното предположение,което съм чела до сега!

# 428
  • Яко в Матрицата...
Имаше и по-клиширани Joy Ще се разведат, Сейран ще замине да учи в чужбина, там ще роди и ще се върне след години, ще се срещнат и т.н....

# 429
  • София
Аз пък ще кажа, че образът на Ферит до този момент ме дразни и ядосва, и това е много, много добре. Значи Мерт играе брилянтно. Не очаквам Ферит да се промени за нощ, месец, година. Женкарите се поправят трудно, ако изобщо. Има дълъг път да извърви и аз искам да гледам доста епизоди от сериала. Сейран също има да извърви дълъг път до независима жена, жена със самочувствие и опит. Да не забравяме, че в един момент аз лично искам да ги видя и родители. Затова нека се развиват бавно и славно действията и да трупаме епизоди.

# 430
То има приказка- Пиенето е до гроб, а ходенето докато му става оная работа.

# 431

Над, тази снимка пише - "Сладостта на Антепският фъстък...."

Пише, че двойката снощи е била видяна да се прегръща - няма лошо....

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 20:56 от Stella2021

# 432
# 433
  • Дубай
Преминаваме фаза :От антепски шамфъстък към истанбулски локум,Феритджъм

Да не му падне захарта обаче на Ферит от толкова сладко,че локумът е сладък...

Редактирам се,излязъл е нов фрагмент на ШахМаран,където нашия Чапкън  участва

ШахМаран-1еп/1трейлър

Тази история започва преди много векове с предателство.
 Някога пътят и беше белязан от злото. „Не ме  обичай, човеко-преди хиляди години, шахът  на змиите така каза, но хората не го послушаха.
Имаме история. Това е като кръвна,семейна вражда .
Мракът идва, Маран!
Като чели  няма да има  победител в тази война, Тамар.
Пророчество. Белязаният Мар и избраната човешка дъщеря ще се обичат до смърт и тогава Шахмаран ще се възроди отново.
Чаках те толкова дълго!
Това е легенда! Приказка!
И аз така си помислих, но е истина!

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 07:05 от I.V

# 434
Аз днес се занимавам с това дано ви хареса
Ив ако желаеш можеш да я ползваш

Общи условия

Активация на акаунт