Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 275
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Ами нормално да го изкоментира със сценаристите.То вече стана банално , дано да взели разумно решение.Но без Мерт , лично аз няма да гледам.

# 406
Медия Тава не е ли Кака Бирсен майкоууу
отиде коня у рекатЪ...

# 407
Направо не ми се вярва , но ако е истина лошо.  😔 Нали УЖ е по- истинска история?!
Без Ферит няма женкаря от имението !

Лошо и за Афра, в "Децата на сестрите" също така се получи когато Фуркан Андъч излезе, а така си пасваха. После замазваха, вкараха нов партньор , но не струваше.....

# 408
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте Hug
Изгледах и 16-ти епизод. Няма да коментирам нищо, че то вече всичко е казано.
Много ми хареса Сейро как извика в стаята им Султан. Тя докато измисляше съня си много зорко я наблюдаваше.
А и не само нея ами и Ферит. Ще му сипе тя с големия черпак Stuck Out Tongue Winking Eye. Феро бей даже и идея си няма какъв трън е това мило антепско фъстъче Sunglasses.

Рени Kissing Heart саол за превода на фрага.
Ей тоз шамар, който отнесе Султанкта ми се щеше да й го забие Сейро,
ама и от Ифахат ще го преживея Grinning.
Нещо и се сдуха самочувствието на снахата като дойде Дефне ханъм в конака Grinning

Предстои интересен епизод, хади бакалъм Wink

Тигаса това не знам кой го е писал, но ако на Мерт му се клати стола сред екипа на дизито, то техните вече падат Joy. За мен засега сценарият не УАУ чак пък толкова. Но рейтингът е висок не заради бяганета на Феро след Пело, а по-скоро заради химията която имат на екрана Афра и Мерт като СейФер. Махне ли се някой от ГГ и дизито след епизод-два ще отиде в историята. Така си мисля аз де,  ще видим Rolling Eyes.
Но за мен това е поредната партенка Blush, нищо лично Wink

# 409
Може и да е фалшива новина.
Снощи ди качиха снимка със главния сценарист Бурджу Алптекин.И тя сподели снимката , та не вярвам да има някакво страшно напрежение.

# 410
  • Яко в Матрицата...
Аз също не мисля, че Мерт чак ще се кара със сценариста. Може да каже, че не разбира какви ги върши героят му, да даде мнение, но чак да проявява претенции и да се фръцва, едва ли. Колкото и да е популярен в момента, той не е утвърдено име, че да поставя условия. Ако го направи, значи не е в час или мениджърът му не е добър. За мен това са изсмукани от пръстите новини на жълтурите.

Бурджу е режисьорът, един мъж е сценарист…

Между другото Şanlı, фамилията на Сейран, означава известен Grinning

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 13:22 от Reni - BG

# 411
Аз също не мисля, че Мерт чак ще се кара със сценариста. Може да каже, че не разбира какви ги върши героят му, да даде мнение, но чак да проявява претенции и да се фръцва, едва ли. Колкото и да е популярен в момента, той не е утвърдено име, че да поставя условия. Ако го направи, значи не е в час или мениджърът му не е добър. За мен това са изсмукано от пръстите новини на жълтурите.

Бурджу е режисьорът, един мъж е сценарист…

Ааа не съм разбрала , извинявам се.

# 412
Колкото хора,толкова и мнения. Пък в жълтата преса пишат само групасти.  Едва ли Мерт, ще се лиши от тази възможност и усрешен проект. Главните сценаристи какво са решили да ни покажат е друг въпрос.   Факт е,че се повлияват  от мнението на публиката и рейтинга.

Гг са влюбени един в друг,без значение дали и доколко го осъзнават. Рано или късно ще ги съберат. Ферит е млад,прави много грешки,като баща си. В реалния живот също има много такива момчета. Пък после кандисат при жените си.

Мое мнение е ,че са му в повече бабите на Ферит.  Някак не е подбирал дамите с които е спал..

# 413
Не съм запозната с истинската история и много ми се иска финалът да е щастлив.
Четох някъде анализ и съпоставяне на РИБАРЧЕТО с ДОМЪТ. На втория ми хареса финала, но на РИБАРЧЕТО не бих искала да е същия. Иначе наистина има много допирни точки между героите от двата сериала. Предимството на Ферит пред Мехди е, че е по-млад и има възможност да възмъжее и да "влезе в правия път" (както се казва).

# 414
Ако Мерт е реагирал на СЦ за ролята си ,то аз го подкрепям .Макар да съм една от най-върлите критикарки на Ферит ,то наистина ...СТИГА с това ПАДАНЕ ..май няма повече накъде....

На събитието по покана на Дефне то нафиркването беше повече от прекалено , а физически невъзможно да е жив и то нахъсан за посещение в дома ѝ ,без значение с каква цел беше там .

Всички в канака"спят " берабер с "мъдрия "  пишман АГА  -щото до тук  освен да купува и продава душите на хората нищо градивно.
Всичко покрито с наслоено минало и......ако ровнеш ...смрад !!!

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 16:57 от sofia26

# 415
"от антепски фъстък към истанбулски локум"!
Колко символично и в същото време иронично!
От твърдата,трудно пробиваема черупка,която можеш да отвориш само,когато я подложиш на бавно печене на огъня,до сладкия,мек,незабравим вкус на локума,който още като видиш и ти потичат някои секрети!!:laughing:
Хем сладък,сладък,чак и вреден,хем тооолкова мек и топящ се в устата,че да не му се наситиш!!
Да видим -по какъв повод е казала тези думи Сейран на Ферит?!!

Турците много обичат да да наричат любимите си с "локум" и "шекер"!С този десерт сравняват севгилита,желани и харесвани жени и момичета!

# 416
Все повече съм сигурнa, че Гюл е довелa Дефне и е задействалa   бомбата нарочно. Сейро улучи болно  място, когато каза на Гюл, че примижава всичко и премълчава. Мисля, че тогава тя реши да помогне на Сейран.Видя в нея сила, която тя самата не е имала. Не иска синът й да следва стъпките на баща си и да има брак, като родителите си.
Какво ли е общото минало на многоъгълника  около Орхан?  Да не се окаже и починалия брат на Орхан замесен. 
 Как мислите ще  подкрепи  ли Кязим дъщеря си? Що се отнася до парите, също е възможно той да й даде разрешение да работи. Може да
го  заплашват,да  конфискуват вилата земята на стойност 12 милиона евро.

Сейро ще подреди Корханови малко по малко, стъпка по стъпка. Дано имението не я погълне:joy:
Надявам се, че сценаристите ще продължат да поддържат силен характера й.Разбира се, ще я сломяват от време на време, защото е само на 19 години, никой не се ражда с опит.
Все пак това, което не те убива, те прави по-силен. Дано Ферит не я побърка:joy:

# 417
Nina_richi , подкрепям те напълно с този пост!
Много ми се иска точно така да се развият нещата Hands V

# 418
Mery Poppins Hug  Дано, но като гледам развойте на събитията, всичко е доста непредвидимо.

Не спирам да вярвам,че  Фери, ще ни направи щастливи. Но  какво ще го вразуми?  Много искам да видя камъчето,  което ще му обърне каруцата.  Дядовия шамар, инфаркт,  целувката на Сейран,тръгването на Сейран, изневярата на баща му... не успяха.
Време е да затворят тази карта с тичане,като Кон при  Пелин. Чист навик е ...

Незаменими погледи Joy

Според мен гледа Пелин  и казва на Сейран,че е негова.   Мисля,че не е  чувство на собственост, а страх  да не я загуби. При тази мисъл губи разсъдъка си.Scream

От първия ден ,като магнитче го привлича, лека полека, става все по-влюбен... 
Дано и трансформацията му стане факт.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 16:02 от Nina_richi

# 419
Надеждата ми е в Сейран, иначе той сам да се осъзнае - не вярвам.
Тя е изградила много силен характер от татювото си възпитание и ако беше някоя друга вече да са й свили перките в конака. А, тя не само Ферит поставя на място, но и по-възрастните от нея.
Страх го е, но той какво е направил да не я загуби. На дивана тя го пита, защо иска да я целуне, да не би защото я харесва. А, той - какво общо има това. Защото си ми жена!?!?!? Значи, ако имаше за съпруга някой крокозъбел, пак щеше да напира да я целува!? Не ми се вярва Wink
Отвори тази нацупена уста и кажи на жена си, че е красива, че я харесваш!!!

Общи условия

Активация на акаунт