Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 277
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Яко в Матрицата...

Халис: Страхувай се не от това, което ще излезе на яве, а от онова, което няма.
Ферит: Според теб, ако това ще запали всичко и ще го превърне в пепел, не е ли по добре да си остане в тайна?
Ферит: Всеки в тази къща крие по нещо. Искам да знам всичко. Имат тайни.
Султан: Каза: "И леля Ифакат има".
Дефне: Ако се договорите, искат да пуснат серия специално за теб.
Сейран: Искам да разбера детайлите.
Хатуч: Погрижи се за дома и мъжа си, останалото са празни приказки.
Ферит: Това няма да го бъде!
Сейран: Не можеш да ми попречиш.
Ферит: Гледай го ти антепското фъстъче!
Сейран: Както съм антепско фъстъче, така добре знам как да бъда и истанбулско локумче,  Феритджим!

# 391
Благодаря за бързия превод ,Рени!🥰

# 392
  • Дубай
Ще види той Ферит ,Кон боб яде ли
Рени ,Благодаря ти, душицо!

# 393

Халис: Страхувай се не от това, което ще излезе на яве, а от онова, което няма.
Ферит: Според теб, ако това ще запали всичко и ще го превърне в пепел, не е ли по добре да си остане в тайна?
Ферит: Всеки в тази къща крие по нещо. Искам да знам всичко. Имат тайни.
Султан: Каза: "И леля Ифакат има".
Дефне: Ако се договорите, искат да пуснат серия специално за теб.
Сейран: Искам да разбера детайлите.
Хатуч: Погрижи се за дома и мъжа си, останалото са празни приказки.
Ферит: Това няма да го бъде!
Сейран: Не можеш да ми попречиш.
Ферит: Гледай го ти антепското фъстъче!
Сейран: Както съм антепско фъстъче, така добре знам как да бъда и истанбулско локумче,  Феритджим!

Влачи се Ферю по корем демек...
Хади бакалъм...
Рени, 💓

# 394
Топ фрагман! Heart Eyes

Фе-Фе-Ферит Корхаан го очакват интересни дни Sunglasses Smiling Imp

# 395
Ферит е с блузата с която е и при Пелин.та значи , след като побеснява заради Сейран, отива при Пелин ( както обикновено) , ама там ми се дърпат и се почва бой с новия и забъркване с мафията ( чичото на гаджето на Пелин бил мафиот , та и там ще има драма).

# 396
Лека нощ!

# 397
  • Дубай
Лека и от мен, и Чапкънов.

# 398
Ново от Афра и Мерт

# 399
Бирсен е писала, че актьорите от Йомер, Баръш Фалай, като Решат и Селяхатин Пашалъ/Йомер ще влезнат като гости в Рибарче.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 07:56 от stasha_s

# 400
Леле антепското фъстъче, стана истанбулско локумче-това много, ама много ми харесва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 401
  • Яко в Матрицата...
На български е навлязъл терминът шамфъстък, но ако се преведе така ще се загуби играта на думи Grinning
Направих си труда да прочета защо шамфъстъкът е придобил популярност. Şam на турски е Дамаск. Родината на този фъстък е Антеп, а Дамаск е бил важен търговски център в Османската империя. В началото на 20 век английски търговци идват в Антеп и наред с други стоки изкупуват и фъстък, после го превозват до Дамас, за да се пакетира. Там на кутиите слагат печат Şam и така го продават в различни страни. Таа… пак тия англичани Joy Ако кажеш на някого в Антеп шамфъстък, ще те убие с поглед Grinning

# 402
Изтекоха му лигите. Защо не си признава  чувствата.Heart Eyes
Мерт Рамазан поклон за превъплъщението. Страхотен е.Само  по погледа разчитам Ферит.
Мн ми хареса какъв шамар отнесе Султанката.Joy

# 403
  • Дубай
Добро утро,момичета ☕
Ферит ,скоро няма да признае чувствата си открито,въпреки ,че доста знаци от негова страна има ,че започва лека-полека да се интересува от Сейран.
Той е от типа мъже ,свикнал жените да го търсят-искат ,свикнал е да обгрижван и ласкан.А Сейран, не му се дава ,не му отстъпва и това я прави интересна ....
Някой беше писал ,че тя е  човека,който трябва да направи първата крачка ,ме не ,не мисля ако отстъпи и стане покорна ,става поредната.

# 404
Голямо напрежение на снимачната площадка на сериала "Yalı Çapkını"!
Мерт Рамазан Демир ще напусне ли сериала?
Ето подробностите за твърдението за бомба Мерт Рамазан Демир, който вдъхна живот на образа на Ферит, беше бесен. След спор със сценаристите Мерт Рамазан Демир, който се караше със сценаристите, ще напусне ли сериала? Ето подробностите... Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир участват в телевизионния сериал Yalı Çapkını, продуциран от ogm pictures, излъчван по Star TV. Хармонията на дуета толкова се хареса, че публиката дори очакваше тази хармония да се превърне в любов в реалния живот. Твърди се, че Мерт Рамазан Демир, който е постигнал голям успех с ролята си, е бил загрижен за поведението на героя на Ферит и е имал напрежение със сценаристите по този въпрос. Твърди се, че Мерт Рамазан Демир бил ядосан, че персонажът Ферит Корхан, когото той изобразява афера с 4 жени едновременно. Когато известният актьор, който не харесваше хода на събитията, се скара със сценаристите, ролята му в сериала Yalı Çapkını стана нестабилна ...
✍🏻 медятава

Общи условия

Активация на акаунт