Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 279
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък не харесвам Пелин. Изведнъж я направиха много, ама много бяла и добра. Мелек гиби Grinning
Гледа като умряла риба и много страда, хайде бе!
Колко безпардонна беше в първите серии, спомнете си онази буля чистачката, на която плати, за да вкара дъщеря й в леглото на Ферит и така да предизвика съдбата и да го оженят за нея.
Не знам с какви връзки е, но сегашната Пелин няма нищо общо с онази в началото, кусура бакма.
Сценаристите може да се правят, че са забравили, но аз не съм.

Единствената хубава снимка за новия епизод! Колко чувства се четат в очите й Broken Heart

Да го е яд човек да слага тази снимка Smiling Imp

https://twitter.com/RahinouNina/status/1613181227862827014/video/2

# 376
# 377
  • Яко в Матрицата...

Пелин има своето място в сериала и роля в израстването на Ферит. Но дразни това, че сценаристът не помни какви ги е вършила в първите сериии. Избелването й дразни, пишеха й по-смислени реплики…

Еве Hands Thumbsup

# 378
  • Дубай
Мисля,че Пелин и Юсуф,колкото и да са неориентирани не са чак толкова лоши и заслужават човек ,който ще ги оцени  такива каквито са ,и  ще отвърне на чувствата им...
Имаше доста правилни неща казани от тях,които си бяха на място...
Още от самото начало за мен , Пелин си е пионка в ръцете на Ферит,който я използва когато и където си поиска.

# 379
  • Яко в Матрицата...
I.V, Пелин сама е избрала тази си роля. Има пари, образование. Защо му се е вързала на Феро бей?

# 380
  • Дубай
I.V, Пелин сама е избрала тази си роля. Има пари, образование. Защо му се е вързала на Феро бей?
Ако Ферит беше мъж на място,нямаше да я търси ,но той при всяка трудност-проблем тича при нея и ѝ дава надежди. Ферит е манипулатор ...умее да ги омайва добре ,а Пелин ,колкото и да е образована и богата е привързана към него...Били са заедно три години все пак,не е никак малко време .Влюбена не е  ,защото ако го обичаше щеше повече да мисли за него,а видяхме ,че го оставя да пие.Даже и го подкрепя въпреки ,че за него е опасно.Ако не таеше нищо към Феро , едва ли би се съгласила ,законната му съпруга и сестра и да дойдат в дома и  ,но тя го направи.Заради  него,защото той я помоли.

# 381
Благодаря зя превода

# 382
Още от мен...
Моля отваряйте ги в нов раздел за да ги видите като хората защото бяха смалени...

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 21:32 от x BlackRose x

# 383
BlackRose, страхотни са! Много любим момент! Heart Eyes

# 384
Еве , Афрето я харесвам още от Фазо много хубаво изиграва емоцията в очите въпреки,че там беше друга ролята и си я харесах после и в Братските деца и обърнах внимание само в Йешилчам не съм я гледала в Учител също беше много на ниво.
Харесвам я много нея няма да забравя как казваха,че има бъдеще поне колкото една Берен Саат и това още навремето уви и факт и дано рейтинга не е основан само на темата СейФер в живота и на двамата след дизито,че аман от съботиращи не знаещи какво искат години наред.Харесвам ги и заедно и по отделно...

Отварям си архивите на Афра съвсем скромни

Какво и става на мамата,че ми намаля всичко така? Само при мен ли е проблема?

От Бирсен:

Персонажите от новия сериал Юмер

Селяхатин Пашалъ - Юмер и героя на Баръш Фалай - Решат ще бъдат гост актьори в нашето дизи

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 22:21 от x BlackRose x

# 385
До час трябва да пуснат нов фрагман, така четох.
Както и че са преразгледани сцените с Пельо заради недоволството на зрителите , и сигурно някаква част няма да бъдат излъчени.

# 386
# 387
# 388
Както съм антепско фъстъче, мога да бъда и истанбулско локумче, Феритче

# 389
Няколко пъти гледам, но не мога да разбера. Чия ръка държи, на Султан ли?

Общи условия

Активация на акаунт