Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 284
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
То и аз четох, че имала договор до 18 епизод.

# 361
Данооо, не я искам вече тази Пело .

# 362

Ще дойде Султан...мира няма!

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 15:18 от usmivkata20

# 363
Вчера четох при информаторите, че спешно ревизират сцените с Ферит и Пелин и някои ще бъдат изрязани.
Това във връзка с масовото недоволство от феновете и заканата, че няма да гледат епизода.
Нищо чудно и да я пратят спешно в чужбина Grinning Ама Феро какво ще прави без Пельо, за него мисля Grinning

# 364
Фенско творчество

# 365

Ще дойде Султан...мира няма!

Уф, пък другото зло Rolling Eyes

# 366
Време беше,оляха се ,въртят едно и също.
Ферит да тича след Сейран.  Нито му принадлежи, нито я е имал...

Не може да съблезни,как ще я задържи не знам:joy: На мачото жената му се опря:joy:

# 367
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.tvdunyasii.com/haber/yali-capkini-17bolum-ozeti-yayinlandi-15330

# 368
  • Яко в Матрицата...

Резюме на 17 епизод

Ефе Хан търси ново лице за собствената си колекция и иска да говори със Сейран. Дефне, която е посредник в тази задача, ще изнерви Ферит, Орхан и Ифакат. Сейран е объркана и отива да се посъветва с Казъм. Ферит прави ход, за да извади Сертер от живота на Пелин, но този ход ще има изненадващи последици.

От цялото резюме най-много ми хареса, че Ифакат ще се нерви с Дефне Joy

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 16:16 от Reni - BG

# 369
Скрит текст:
[/Спойлер за Женкарят.
Слух. Пелин ще замине за чужбина, ще напусне Феро с думите: „Сейран също ще те напусне и ще останеш сам“. spoiler]

# 370
Аман , да изчезва вече Пельо, ама на нашия и това няма да му помогне.

# 371
Оо, да, още на масата си пролича колко я жегна факта , че Гюлгюн вкарва Дефне в животя им .

За Пелин- въпреки всичко, аз си мисля , че не е лошо момиче. Бори се за "любовта си " по грешен начин, но е добра душа.

" От цялото резюме най-много ми хареса, че Ифакат ще се нерви с Дефне"

# 372
# 373
  • Дубай
Рени , Благодаря!
Как ми хареса изречението от резюмето ,че Дафне ще ядоса Орхан , Иффакат и Ферит, най-вече Иффакат.На тази змия и трябва точно една Дефне дето няма да я жали ,а ще и каже-покаже що за стока  е.
Сполейлерът за Пелин ми се ще да е верен и не заради сцените между нея и Ферит,защото Ферит трябва да остане сам и да разбере ,че светът не се върти около него.Въпреки всичко, на мен Пелин ми беше симпатична в доста моменти.Доста неща ,които каза ,като това например,че знае, какво  е любимият и да вижда друга а не нея си беше препратка към Ферит,но той,както винаги се направи на луд.Искал да е щастлива , заслужава по-добро от него ама така и не я остави да си уреди живота...Отново празни приказки!Та така ,Ферит много ми падна в очите, и много трябва да се измъчи докато заслужи жена като Сейран,ако изобщо я заслужи,защото ако продължава така струва ми се мисия невъзможна.

# 374
Втори фраг  дали ще пуснат?

Красивата актриса Мине Тугай, която роди героинята Дефне, отговори на въпроси относно Yalı Çapkını в своя Instagram.
„Ще продължите ли да сте в Yalı Çapkını? Да те видя на екрана е просто страхотно.” Мине: Благодаря ви много.
Колкото трае историята на Дефне." Актрисата дава да се разбере, че докато персонажът й ще присъства в сериала. „Наистина пасваш на шоуто. Възхитени сме от Дефне. Да те видя отново на екраните е просто прекрасно!“ Мине: „Много ти благодаря, и ти ми липсваше. Радвам се за отношението ти." „Надявам се да те видим до Сейран. И като жена, изпитвам страхопочитание от теб." Моята: „Аз също обичам женската солидарност, благодаря ви много, ще видим ...“ - каза тя.
📝 телевизия dunyası

Общи условия

Активация на акаунт