Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 260
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Еми, Феро за пореден път се издъни и то яко. Ама то от него на този етап няма какво друго да се очаква. Дано Сейран се заеме с този проект и да се откъсне малко от постоянните му проблеми.
Ама то това чудо като "шило в торба "...как натресе и Абидин в този проблем със Сертар ,то цял Истанбул се изсипа на срещата им ...Ферко -перко  наистина има нужда  от "открит" урок -жалко за Аби .
Взел се е за владетел на света и живота на хората ,сякаш неговият е "цветя и рози " направо по мраморна магистрала се  движи ...наивник.....

# 466
  • София
Не, просто е объркан и не знае какво иска. Иска да опита със Сейран, ама да не изпусне Пело и ако може да държи наблизо Султан. Sweat Smile
Гюлгюн ханъм изобщо не е толкова безобидна и наивна, за каквато ни я представиха в началото. Браво на нея!
Сега очаквам Ефе да разтърси стаята на Сейфер яко, както Дафне разтърси целия конак.

# 467
Не ми хареса...
Никакво развитие в отношенията им!
Опитаха се да представят психологически портрет на Ферит,но се получи една каша...
Сейран се лута в чувствата си!
За Дефне все още никаква сламка защо прави това!
Трудна и тегава серия!
Разочарована съм!

# 468
Интересно  защо Ферит толкова навътре  взе похожденията на баща си ,след като той е същият ,женен и постоянно ревизира  Пело  и" начет" даже ѝ прави  ...ни яде кокала ,ни го дава

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 09:41 от sofia26

# 469
Последната сцена ме закопа от смях както не ми беше до смях се посмях и то доста.
Над 20 коли дойдоха след един удар на Ферко от посещение от кораба майчица
И сурите им с Аби бяха един път.
Аби ако не си проклина майчиното мляко какво дири още в тази вила ей та на...
Ефко му изтекаха очите в прав контекст а тоз ФърЮ мазен чак нагарча като олио на промоция ама в изтекъл срок.
Смях ли е да го опишеш? В кое помещение е писан епизода няма да споделям миризмата му я усетих понеже докато я гледах беше остра и задушлива.

# 470
  • Бургас
Жалко....Зарибиха ни с обещаващи фрагменти, а то се оказа, че наливат от пусто в празно! Мудна, еднообразна до баналност серия....ако така се пази рейтинг - здраве му кажи! Сценаристи ли, режисьори ли - назрява сериозна криза....Ако така продължават, ще се превърне в телевизионен театър...

Последната сцена ме закопа от смях както не ми беше до смях се посмях и то доста.
Над 20 коли дойдоха след един удар на Ферко от посещение от кораба майчица
И сурите им с Аби бяха един път.
Аби ако не си проклина майчиното мляко какво дири още в тази вила ей та на...
Ефко му изтекаха очите в прав контекст а тоз ФърЮ мазен чак нагарча като олио на промоция ама в изтекъл срок.
Смях ли е да го опишеш? В кое помещение е писан епизода няма да споделям миризмата му я усетих понеже докато я гледах беше остра и задушлива.

Много на място казано  BlackRose!

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 23:14 от Аniksi

# 471
Епизод - разочарование. Нищо съществено не се случи. Ефе буквално му изтекоха лигите по Сейран, а е едва първата среща. Да предположим ли какъв ще е сценарият нататък .. май всички знаем какви ще ги върши. А заговорническият поглед на Дефне, в съчетание с доволна усмивчица, тип отмъщение, потвърждава горните ми думи. Много плоско изпълнение от сценариста. Очаквах повече .. Ако пък тая цялата схемичка не накара Ферит да си признае чувствата към Сейран, било от ревност или други обстоятелства, здраве му кажи! Expressionless
И то в ден, където започва нов сериал - конкурент. Утре -1% .. идиотизъм.

# 472
Да не коментирам диван чапразите на Ифакатица смях ли е,че да го опишеш?
 Орханел все не разбрал и не чул. По голям мишко е от синковеца ,но това е отделна тема той поне не лющи жената на брат си все някъде има къде да спре.
Да не коментирам,че имах нужда от леген на сцената на Султан и Ферит то бива толкова ама прекалено
да не коментирам отношението към Пелин не я харесвам,но и аз съм жена отнесе с нея меко казано като с парцал и продължава да се прави на голям мъж а едно малко мишле което още се учи да ходи в живота
Та се чудя асъл той на какво може да научи Сейран?
Много съм разочарована от серията и другото което ме ядоса ,че след всичко продължава да си иска целуфан като куче искащо саламче. Ненаситник! Много му набрах добре,че я няма пушката да гърмим...

# 473
  • Яко в Матрицата...
Сценаристът спешно да смени дилъра, тази стока не му понася, явно е с много ниско качество.

Всичко мога да разбера, дори това, че Ферит тича след Пело, ама сцената с Ферит и Сертар е пълно фиаско. Това не е мафиотски сериал 🤦

Сценарий се пише трудно, а добър сценарий още повече. Не е за всеки. Но тия продуценти не виждат ли, че спешно трябват свежи идеи? Свежа кръв им трябва. Явно не са очаквали да имат такъв успех и я карат по инерция. Язък, чок язък.

# 474
Сценаристът спешно да смени дилъра, тази стока не му понася, явно е с много ниско качество.

Всичко мога да разбера, дори това, че Ферит тича след Пело, ама сцената с Ферит и Сертар е пълно фиаско. Това не е мафиотски сериал 🤦♀

Сценарий се пише трудно, а добър сценарий още повече. Не е за всеки. Но тоя продуценти не виждат ли, че спешно трябват свежи идеи? Свежа кръв им трябва. Явно не са очаквали да имат такъв успех и я карат по инерция. Язък, чок язък.

За момент си помислих,че гледам Чукур и ще излезне Варти или Ямач от някой ъгъл... Sweat Smile
Добре,че не съм била сама та и затова се и посмях не за друго...

# 475
И на мен ми досадиха т.нар. диалози между Ферит и Сейран, които отнеха като че ли 2/3 от времето в серията. Така наречени, защото тя питаше, защо не й разрешава да се срещне с Ефе, а той отговаряше - защото не иска и това е. Simple Smile И за Пелин - щял да я пусне да си отиде, обаче тя не била готова да се раздели с него. Демек ... грижа проявявал кам нея, нищо повече. А и много често взеха да му се появяват разни видения, които водят до агресия.Не е добре момчето. Тайните и страховете ги  рушат индивидуално и родово.
Хубав беше разговора му с дядото за тайните.Иначе се движеше като дявол в къщата. Няма доверие на никой...
Лека нощ, момичета !

# 476
  • Яко в Матрицата...
Сега … не мога да си кривя душата, имаше хубави сцени, ама тази и другата с Пелин направо къртят мивки. Буче ли беше, че не й помня името, много зле игра тук, направо не мога да повярвам, че е същата Пелин от първите серии. И тя нещо се е повредила Rolling Eyes

# 477

Сладурковците ще ни карат ли да изтърпим целия шербет който забъркаха? Дано!

ПАДАААМ!

# 478
Явно ще се показва падението .....

# 479
...шок,шок, шок, сега Сейран се оказва дъщеря на Ефе ( имат визуална прилика) и той я измъква от блатото ! 😂😂
Ферит е дете на Дефне и тя му помага да преодолее травмата си в Америка. Аби от своя страна е синът на Ифакат..ама той Абито е трагичен герой -отстава с пръст в  уста ,щото майка му му е скроила капата, като е уредила жена му за друг...452 серия разбираме, че Латиф е гей и е бил цял живот влюбен в дядото...!
Шегата на страна , наистина настана страшна скука🙄

Общи условия

Активация на акаунт