Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 241
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Има и такива серии. Аз лично не се напрягам, че няма кой знае какво развитие. То не може non stop action. Лежерна серия. Хубави моменти и сцени. Като цяло не съм разочарована. Великолепен Мерт.

# 496
  • Яко в Матрицата...
На свежа глава мога да кажа, че серията не беше лоша, просто някои моменти са като кръпка и развалят впечатлението. Освен това Пелин е трън в очите на зрителите заради първите серии. Ако не бяха тези епизоди и нейните капани, щяха наистина да я приемат като жертва на нарцистичното разстройство на Ферит и да стискат палци да разкъса оковите и да заживее свой живот.

Но Сейран беше наистина във вихъра си - любяща и подкрепяща, бореща се за правото си да има мнение и да е самостоятелна. Как добре го изигра Кязъм Grinning

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 13:52 от Reni - BG

# 497
  • София
Пелин ми е на кантар. Отначало се бореше, сега отстъпи крачка назад, ама пък ФерО не се отказва. СЦ да се позамислят, защото това между Пелин и Ферит започва да прилича на любов. Smiley

# 498
Нещо Сейро започна да провокира Феритчо, а Joy

# 499
  • София
Рускините писат за слух, че Буче Бусе Кахраман (Пелин) скоро ще напуска сериала и се готви за друг проект.

# 500
Много хубава сцена с Абидин, Орхан и двете сестри.  Очите на Абидин и Суна, превъзходно го изиграха!
Как се срамуваше Абидин, че му се карат пред любимата жена, и как я болеше Суна , че унижават любимия й мъж Heart Eyes Накрая не издържа и прекъсна Орхан. После му даде подкрепата си безмълвно, браво на Суна Heart
Много хубава двойка, чудесни са и двамата

# 501
  • София
Много хубава сцена с Абидин, Орхан и двете сестри.  Очите на Абидин и Суна, превъзходно го изиграха!
Как се срамуваше Абидин, че му се карат пред любимата жена, и как я болеше Суна , че унижават любимия й мъж Heart Eyes Накрая не издържа и прекъсна Орхан. После му даде подкрепата си безмълвно, браво на Суна Heart

Скрит текст:

Аууу, да! Страхотна сцена! Heart Exl

И да не забравя да спомена сцената в леглото и извинението на Ферит.

# 502
Много хубава сцена с Абидин, Орхан и двете сестри.  Очите на Абидин и Суна, превъзходно го изиграха!

"Вятърничавата "  Суна много добре се преобразява ,по-точно показва това което е ,при друга обстановка и други хора ...намери поле за изява .
Искам да е силна опора на Сейран .
...Ако знаете какъв шапшалък ме бие у главУ .....аджеба ЧапкЪн-уФ  да не е в някаква кома  и всичко това да му е "видение -представа -желание " ,аааа...?!?!
Не съм добре ,нали ?!?!?!:laughing:LaughingLaughing

# 503
# 504
  • Яко в Матрицата...
Абидин беше без вина виновен, но и двете сестри го подкрепиха.

Ферит ще плаща за всичките си изцепки, които са поставили близките до него хора, в кофти ситуации. Най-вече Абидин и Сейран.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 14:52 от Reni - BG

# 505
Здравейте и от мен в тази дъждовна събота!
Както вече писах,разочарована съм!
Скучно ми стана по едно време,чоплих си телефона!
Първо да се зачудя,как така Сейран въобще не се изненада,че нейният съпруг е отишъл в къщата на непозната жена посред нощ?
Второ,смях се,когато той и каза,че няма нерви да си играе на нейните креватни истории-там няма диван /горката,наложи се да спи в едно легло с мъжа си/!
По-нататък-не разбрах,как се озова Дефне без покана сутрин рано-рано на закуска в имението!Всъщност,разбрах,разбира се,че майка му я е поканила,но все пак-да се изръсиш рано сутринта все пак си е много неочаквано!Но,най-неочакваното беше,че тя,без да пита никой,дори и самата Сейран вече беше показала снимки на Ефе и беше уговорила среща на Сейран с него!?Това направо ме втрещи!
Да го сервираш на масата на цялото семейство,без да искаш разрешението на момичето си е висша форма нахалство!
Видяхте ли Ифакат какъв поглед хвърли на Орхан-да види как той гледа Дефне?
За недомислиците на сценария за Пелин,Сертар и Ферит не ми се говори!Там си е истински сапун!
Най- вече 20-те черни коли,които изскочиха да пазят един лигльо от другия лигльо!
Ферит може и да се окаже прав,че това момче не е за Пелин и тя не трябва да е с него!
Но....може да се окаже и прав,че Сейран не трябваше да се запознава и да ходи в тази агенция!
Това са безскрупулни хора!Знам,че Сейран ще постави на място Ефе,но също така и се притеснявам,че това не е Юсуф!
Не е някой,на когото може да извикаш в лицето "Апдал" и той да си тръгне!
Ще се изтормози тя с този си избор,но да видим!
Шамарът на тейзето беше много силен,Султан го заслужава,но не затова,че знае за двамата!И двете са един дол дренки!
Играта на Мерт беше на много високо ниво,Сейран малко изостава-тя винаги ми е една и съща!Няма голяма палитра от емоции при нея!

А и да добавя-прословутата реплика на Сейран,че може да е антепски фъстък,но може и да е истанбулски локум беше най-голямата недомислица!
Нито беше на място казана,нито имаше някакъв смисъл!
А и Мерт не можа да го изиграе-то как да реагира човек на такава глупост,изръсена от нищото!

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 15:32 от usmivkata20

# 506
  • София
Скрит текст:
Много хубава сцена с Абидин, Орхан и двете сестри.  Очите на Абидин и Суна, превъзходно го изиграха!

"Вятърничавата "  Суна много добре се преобразява ,по-точно показва това което е ,при друга обстановка и други хора ...намери поле за изява .
Искам да е силна опора на Сейран .
...Ако знаете какъв шапшалък ме бие у главУ .....аджеба ЧапкЪн-уФ  да не е в някаква кома  и всичко това да му е "видение -представа -желание " ,аааа...?!?!
Не съм добре ,нали ?!?!?!:laughing:LaughingLaughing
Според мен сега ще го набият и ще влезе в болница. Дано това не откаже Сейран от работата с Ефе.

# 507
Просто бяха разглезени от високия рейтинг, високата гледаемост, чупенето на рекорди.След това си дадоха почивка да протакат нещата и да се впуснат в странни истории. Които нямат нищо общо със сюжета до момента.

Единствените нови герои, които трябва да бъдат въведени, са психиатри, психотерапевти, психолози, болничен персонал.

Снощи ми направи впечатление, че цялата вечер беше подчинена на реклама на препарат за пране.

Снесоха толкова много яйца, започнаха толкова много истории и накрая всичко се сведе до омагьосан кръг.

Историята за Фуат и Суна спря. Защото  не знаят как да го направят и по какъв начин. Пък публиката толкова иска АбСан.     Точно тези красиви сцени с погледите са идеални и тихи засега.

Освен  това смятах,че има нещо специално в сцените на СейФер. Преместването на косата й, играта с нея, дорир,миризма... А вчера  видяхме,че няма нищо спецелиано. 
Това си е тактика на Ферит към всяка манипулирана от него жена.

И не съм ядосана... Не знам как ще успеят да ме обедят  в следващите моменти в искреност му. И ,че за него  Сейран е важна или специална.
 Връзката с Пелин  я изкараха   незаменима,в последните епизоди. За него
е специално,три години любов
прителство,привързаност...
Нищо,че за него си е даденост. 
Та той не заслужава и поглед от жена си..

# 508
  • София
Да, може би поставиха началото на много истории и доста от тях са на стендбай- работата на Ферит като чирак, Суна-Фуат, рисуването на Сейран. Даже историята на Сейран и Юсуф забуксува, той сякаш спря да се опъва на Ферит.

# 509
  • Яко в Матрицата...
Ама най-готината реплика не коментирахме...

Кязъм към Сейран: "Докато главата ти е високо вдигната, този Ферит ще тича след теб като маймуна! Така да знаеш!" Joy

Общи условия

Активация на акаунт