С какво ви дразнят етървите?

• 23 037
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
Не мога да разбера какво е това удоволствие, когато някой сподели болката си всички да му скачат.
Има случаи, в които каквото и да направи жената не е харесвана от свекървата. Пък и защо е нужно да се доказва снахата, не живеем вече в ония времена. А относно сестрата, ако наистина има опастност гаджето й да остане без работа, нормално да се намеси.

# 166
Ще изчакам и ще видим как ще се развият нещата. Не ми пука особено, че не ме харесват. Гаджето на дъщеря им даже открито ги обижда, като се заядат с него и отказва да ги посещават често. Аз също ги виждам рядко.
Да я набута някъде другаде не е проблем, проблема ще дойде от там ако ние финансово се охълцаме заради нея защото тя е неблагонадеждна.
Като да имаш брат/сестра комарджия на който да плащаш борчовете защото сте били "семейство". Я пак?

# 167
Аз ти говоря за помощ в определена ситуация от брат /сестра, ти ми говориш за зависимости като хазарт и плащане на борчове. Генерално проблема не е в сестрата, а в мъжът ти. Пък ти си я нареждай колкото искаш. Вместо да си насочваш омразата към външни фактори, по-добре си вложи енергията в отношенията с половинката.

# 168
А как ще спре да я "подкрепя", когато родителите му скочат?
Познавам ги вече от доста години, знам ги как процедират. Знам и колко е важно за него те да го уважават макар, че пет пари не дават за него.
Ако каже "не" като нищо да го отлъчат - за какво са го създали ако не да подкрепя вечно окаяната си сестра?

# 169
  • София
И? Къде е проблема?

# 170
Борба с майка му и сестра му коя е по-важна.

# 171
Ариел, и аз съм чела доста от теб и наистина се чудя какво правиш с този мъж. Очевидно в доста отношения не ти харесва. И също очевидно ти пука, че техните не те харесват, каквото и да говориш. Отдавна е време да търсиш щастието другаде.

ПП: Тази жена ти е зълва, а не етърва.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 08:00 от Лютиче 2.0

# 172

И това не е. Аз никога няма да мога да се конкурирам с тях. В цялата тази драма става дума точно за пари. Изобщо не ми дреме какво правят - важното е с действията си да не ми пречат на мен. А това неминуемо ще стане, ако оная съсипе работата на брат си.

# 173
Баш същото - защо не става на твоята. Защото той не иска.

# 174
Трябва да имам много подкрепа и много здрава връзка с един мъж, за да стоя в нея при подобни токсични отношения с роднините му. Този човек не те заслужава, за да се тревожиш за благоденствието му.

# 175
Баш същото - защо не става на твоята. Защото той не иска.

Не е защото той не иска, а защото цял живот го манипулират и обвиняват как да й е патерица. За мен подобни отношения не са нормални. Не веднъж съм казвала, че трябва да поставя разумни граници.
Утре ще го изпъдят от работа заради нея, после пак трябва да я спасява иначе техните ще го скастрят. Ами ако не успее толкова лесно да си намери работа кой ще плаща? Техните - друг път. Може би после няма да е зле да се хвана на втора или трета работа докато подкрепя тоз и оня.

# 176
Ти продължаваш да не разбираш, че проблемът е в горкия манипулиран мъж.

# 177
Говориш за гаджето си като за 5 годишен. Пак стигаме до:

# 178
Ама защо си си навила от пръста, че ще го изгонят от работа заради нея? Откъде накъде. Дори да сгафи нещо, или сама да напусне, неговата работа с какво е застрашена.

Техните семейни взаимоотношения са си техни, не виждаш ли, че не ти позволяват да се пъхаш в тях. Само дуднеш и се ядосваш на тоя мъж за какво ли не.

# 179
Пак стигаме до: Как ще си плащаме сметките без пари?

Живеем в малък град където работа трудно се намира, а милата сестричка си е изградила име и имидж на неблагонадеждна. За това се притеснявам той да не опере пешкира - тя ако иска да спи и под някой мост. Все ми е тая. Важното е, че може да скапе трудно намерена работа.

Общи условия

Активация на акаунт