С какво ви дразнят етървите?

• 22 998
  • 309
  •   1
Отговори
# 255

Моята етърва започнала да мамосва свекървата и тя се върти на пета около нея. 😁

И моята, като чух първия път се задавих с напитката си и само што не си направих промивка на носа.

# 256
От прочетеното дотук мога са кажа само" ЛЕЛЕ"
 Е, понякога и аз замлъквам....не за дълго де.😅

Ариел, докога ще стоиш при хора, които нито те уважават, нито те искат?
Но, като те чета, виждам, че човек на каквото си подложи, на това и ще легне.

# 257
Ариел има ли нещо, което те радва в тоя живот? Такъв негативизъм, такова чудо. Живееш в Западна Европа, не се ли еманципира поне малко, че да не страдаш за финансовия поток от мъжа, с който живееш. От това, което съм чела, не си първа красавица, не си високо образована, с този негативизъм не съм изненадана, че свекърите не те харесват.

# 258
Ариел има ли нещо, което те радва в тоя живот? Такъв негативизъм, такова чудо. Живееш в Западна Европа, не се ли еманципира поне малко, че да не страдаш за финансовия поток от мъжа, с който живееш. От това, което съм чела, не си първа красавица, не си високо образована, с този негативизъм не съм изненадана, че свекърите не те харесват.

Да,де ама грозните са по-пробивни защото им е далеч по-трудно. Ха-ха. Свекърите нищо не знаят - само те ме плюят, аз мълча в редките ни срещи, че да не се скарам с мъжа.

# 259
  • София
Оф, като се заредят едни такива тънкажни коментарчета.
Половината ги търпят свекърите не щото са много хубави (доста евтин начин да чопнеш), а защото нямат нейните комплекси и смачканост.
Нали излизам по улиците, сигурно някои от грозните са потребителки във форума. Няма начин да не са, чисто статистически. Ама на писания - щедри.

# 260
Тук не става въпрос за външен вид.Аз например искрено съчувствам на Ариел.Може би пише така нарочно ,за да провокира коментари.
Ако аз бях така очевидно нещастна както във връзката,така и в живото си,бих направила нещо за промяна.

# 261
  • София
Именно, не става. Тя може да е много черна и жлъчна, това всички го четат, но намесването пренебрежително "ми ти освен необразована, не си и хубава, за какво да те харесват свекърите" си е ниска летва на уязвяване.

# 262
  • Пловдив
Именно, не става. Тя може да е много черна и жлъчна, това всички го четат, но намесването пренебрежително "ми ти освен необразована, не си и хубава, за какво да те харесват свекърите" си е ниска летва на уязвяване.
Топикът е "Ти си озлобена (или директно злобна, това не знам) и се държиш зле със свекърите, въпреки, че са ти платили образованието".
Не е въпросът до външност, аз не блестя с красота, ама подобно ниво на злоба, към хора, които всъщност са и помогнали ми е непоятно.

Въпросът е - с този мъж не изглежда да е щастлива, не го обича, не харесва семейството му, не харесва мястото където живеят, неговото семейство не я харесва - ЗАЩО стои в тази връзка!?!?!!? Едно положително нещо не е казала за връзката си.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 19:59 от Янтра

# 263
  • София
И аз това казвам, т.е. включването на потребителката беше излишно.

# 264
  • Great Britain
Прави ми впечатление, че всички около теб са лоши, само ти си бяла и добра.

Кой казва, че съм добра?! Ако бях все за някой щях да съм достатъчна - уви не съм. Свиква се, кво да се прави.
Но за уважение от свекъри дума не може да става. Въобще не ми пука какво мислят за мен. Ако толкова ме мразеха до сега да го бяха навили да се разделим. Имат достатъчно влияние върху него.

То и това време може да дойде.

И да дойде. Цял живот съм се оправяла сама. Пак ще се изправя. Не ми пука особено. За момента ми е важно финансовият поток да не спира. Другото не ме интересува.
Финансовият  поток вероятно е на много високо ниво. Пази го, Ариел.

# 265
За какво уязвяване говорим, на всички е известно, че ако някой е красив,  по- лесно му прощават кривия характер. Ако е високо образован обикновено има достъп до по- добра работа, по- голям избор на работа и често по- високо заплащане. Няма гаранция, че и в такъв случай свекърите ще те харесват, но липсата на предните две в комбинация с кофти характер хич не звучи, като шестица от тотото.

# 266
Ариел, как така са ти платили образованието от две страници назад не разбрах.
Професионалното образование в Германия се плаща от държавата.

# 267
  • Plovdiv
Aриел, децата ми са още на 6, но ще си ги кътам и гледам и ще се моля никога да не попадат на такава като теб. Отвратителен изказ имаш не само към родата, а и към несъгласните с теб. Хората явно са те усетили отдавна що за човек си (на нас ни трябваше една тема да го разберем) и логично не те искат в семейството си. Ти, обаче, упорито си се впила в тях, та чак и сметка държиш кой какво да прави.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 09:38 от LOLI{P}

# 268
Ариел, как така са ти платили образованието от две страници назад не разбрах.
Професионалното образование в Германия се плаща от държавата.

Ако си на 15 парите ти стигат да се оправяш понеже живееш при родителите си. Като си над 30 това смешно заплащане не стига дори за сметки и наем и някой трябва да плаща. Аз не познавам някой който с 600 евро да може да плаща сметки и храна. Имах две колежки, които имаха малки деца. Мизерстваха буквално докато завършат.
Едната също беше на издръжка на свекърите, другата оцеляваше на магия.

Същото като в университета, някои са принудени да работят, други не.

# 269
  • София
Викаш, сама си се оправяла винаги.

Общи условия

Активация на акаунт