С какво ви дразнят етървите?

• 23 000
  • 309
  •   1
Отговори
# 240
Оплете версиите.

# 241

Какво точно съм оплела?
Не веднъж съм писала, че вече имам едно изкарано образование непризнато в Германия. Друго не ми трябваше. Те обаче си навиха на пръста, че на дърти години трябвало да се преквалифицирам. Сина им и той запя в общият хор и вместо да бях родила 1-2 деца изгубих ценно време в простотии. Даже мисля, че и това беше целта. Сакън да не го вържа с бебе. После нещо друго може да ми измислят.

# 242
... и неблагодарна на всичкото отгоре.

# 243
  • Варна
Ариел, ако не беше си губила времето да се доказваш на този с паричните потоци и на неговото семейство, щеше да си родила вече 1-2 деца... Обаче ти си се вкопчила в този сякаш е последния мъж на света.

# 244
... и неблагодарна на всичкото отгоре.

На дъщерята също й търсят странични занимания сакън да не се замисли за бебе от зетя, който не могат да понасят.
Пак казвам не само мен тенденциозно не харесват.

# 245
  • София
Все едно е случаен участник в собствения си живот...

# 246
Ариел, писала си, че не искаш деца. А и ако си искала, точно свекърите да обвиняваш, че не си родила... докато си им харчила парите...

# 247
  • Варна
Ариел, писала си, че не искаш деца.

Аз съвсем друго помня от предишни постове, но няма да навлизам в конкретика. Ариел ако иска, да сподели какво мисли по въпроса.

# 248
Версиите ѝ варират според ситуацията.

# 249
Аз разбрах, че сестрата е уредена другаде, защо се продължава обсебването на тази тема с толкова жлъч?

Моята етърва започнала да мамосва свекървата и тя се върти на пета около нея. 😁

# 250
Ариел, писала си, че не искаш деца.

Аз съвсем друго помня от предишни постове, но няма да навлизам в конкретика. Ариел ако иска, да сподели какво мисли по въпроса.

Преди много години с друг партньор исках, но не стана и ми би шута.
Сега вече е твърде късно.

# 251
  • Plovdiv
Имам двама сина и на всички богове се моля да не ми се падне снаха като теб. Толкова злоба, жлъч и неприкрита завист не съм срещала скоро. Мъжът до теб не ти е ходещ банкомат, за да трепериш да не спре "паричния поток", Нали си по-, по-, по-, най-, върни им парите за образованието ти, събирай си парцалките и да те видим как ще се оправяш сама. Ако си толкова оправна нямаше толкова да трепериш за работата на мъжа ти. Я слез малко на земята и се осъзнай

# 252
Мхм. Двама сина без жени до тях. Предполагам нито една не е достатъчно добра за маман. Къткай си ги докато си жива от "злите жени".

# 253
  • София
Версиите ѝ варират според ситуацията.
Част от версиите ѝ просто са denial.

# 254
Мхм. Двама сина без жени до тях. Предполагам нито една не е достатъчно добра за маман. Къткай си ги докато си жива от "злите жени".

Мда, всяка майка си мечтае детето й да попадне на пиявица.

Общи условия

Активация на акаунт