С какво ви дразнят етървите?

• 23 065
  • 309
  •   1
Отговори
# 135
Те са роднини ти винаги ще си чуждата ако ще и да се ожениш за този човек. Може да се карат да се бият, винаги ще  са обединени.

# 136
  • Пловдив
Не препоръчвам роднини на едно място. То мъж и  жена е трудно.
 Ще съжалява.

Аз много добре знам какво ще стане и му го казах.
Той да си мисли, аз все още не съм "част от семейството" да си правят каквото си поискат. Проблема е, че цял живот ще я тегли със себе си тая повлекана и родителите му ще му набиват чувство за вина, което е най-гнусното. Виждала съм как открито я толерират даже не се и прикриват, а приятелят ми им играе по свирката за малко внимание.
Имаш проблем с мъжа си, не със сестра му.

Те са роднини ти винаги ще си чуждата ако ще и да се ожениш за този човек. Може да се карат да се бият, винаги ще  са обединени.
Това са глупости. Ако мъжът ми предпочита сестра си пред мен, и ми вика, че съм чужда - проблемът е в него и в моите отношения с него. Аз лично бих се махнала от подобна връзка.

# 137
Блажени са вярващите, които вярват че и след сключването на брак стават "част от семейството".
Между другото и гаджето на сестрата се третира като страничен елемент и нещо временно. Даже и на семейни снимки не ни искат. Предполагам, че нещата ще се променят едва ако сключим брак.

# 138
Ааа, не знам. Аз съм паст от семейството, състоящо се от мъжа ми, детето ми, кучето и аз. Иначе свекърите ако щат да ме приемат в своето. Не са длъжни.

# 139
  • Пловдив
И аз съм част от семейство. Аз, мъж и децата. Котарака не е част, той е домашен любимец.

# 140
Това е защото е котка. Кучетата са по-добри и са част от нашите семейства. 😁

# 141
Ааа, не знам. Аз съм паст от семейството, състоящо се от мъжа ми, детето ми, кучето и аз. Иначе свекърите ако щат да ме приемат в своето. Не са длъжни.
Нещо си противоречиш. Щом свекърите ти не те приемат ти не си част от тяхното семейство и ако техни общи решения могат да ощетят лично теб  финансово тогава нещата се омесват и става манджа с грозде.

# 142
Хич не си противореча. Те си имат семейство, аз си имам семейство, ММ си има две семейства. Ако той е готов да ощетява мен, за сметка на другото си семейство, това е друг въпрос.

# 143
Много злоба и завист лъха от авторката. Дреме ти, че свекърите не те считат за част от семейството. А защо е така?

# 144
Блажени са вярващите, които вярват че и след сключването на брак стават "част от семейството".

За да си част от това семейство и да те приемат, трябва и ти да се потрудиш и покажеш уважение. Особено, ако живеете заедно.
Моята свекърва до последно викаше, че съм дъщерята, която не е имала. Но, съм я гледала, помагала и много компромиси от моя страна направила. Та, се срещат и други отношения, нищо че си чуждата.

# 145

За да си част от това семейство и да те приемат, трябва и ти да се потрудиш и покажеш уважение. Особено, ако живеете заедно.
Моята свекърва до последно викаше, че съм дъщерята, която не е имала. Но, съм я гледала, помагала и много компромиси от моя страна направила. Та, се срещат и други отношения, нищо че си чуждата.

Не живеем заедно слава Богу. Отношението към мен не е тенденцииозно и гаджето на сестра му не харесват. Какво още се очаква да правя? Подаръци нося, уважавам, уча (за да ме уважават още повече), скъсвам си задника от работа, домакинствам. Пак не било достатъчно? Да си превеждам част от заплатата на мързеливата дъщеря тогава? Вероятно тогава може да ме захаресват.

# 146
А какъв ти е зорът да те харесат?

# 147
Щом получаваш такова отношение, няма смисъл да се доказваш. Мисля си, дали не е ,защото си чужденка,  а на българите не ни се носи добра слава. Но, това пак няма нищо общо.
Предрасъдъци.
Гледай с гаджето да се разбирате, щом не живеете заедно с техните, не се виждате, толкова често.

# 148
Защо ще уволняват мъжа ти, ако препоръча сестра си? Това е доста невероятно, ако се издъни ще си я уволнят нея.

Не се меси в отношенията им, тя му е сестра и сигурно си я обича. На тебе не ти е работа да разсъждаваш кой е ощетен и да правиш сметка на чужди пари и имоти.

От други теми съдя, обаче, че това е само една от многото причини да не си доволна от гаджето си, така че едва ли точно сестрата е виновна.

# 149
  • София
Всички са виновни, само гаджето не.

Общи условия

Активация на акаунт