С какво ви дразнят етървите?

• 23 021
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
А малко ли е да му пострада репутацията? За мен и мъжа е виновен, но семейството не по-малко.

# 211
  • Варна
Така е ама те са големи хора, ще си носят последствията от решенията като всички нас. Не виждам защо Ариел си мисли, че може или трябва да ги промени. Да си кютат там в германската пустош и толкоз (сама е писала за мястото, където живее и сама е писала, че не й е много кеф задето живеят там, така че не знам защо се затрива по този начин).

# 212
...така че не знам защо се затрива по този начин.

За да има оправдание да е озлобена и нещастна.
Тя явно не може да живее по друг начин. Защото не иска.
Има нещо много саморазрушително и токсично в нея и затова се обгражда с подходящите хора, върху които може да хвърли вината за объркания си живот и собствените си грешки.
Съжалявам, но до този извод стигнах, четейки собствените ѝ постове.

# 213

Има нещо много саморазрушително и токсично в нея и затова се обгражда с подходящите хора, върху които може да хвърли вината за объркания си живот и собствените си грешки.

Цъ, и това не е. По-скоро е инстинкт за оцеляване и самосъхранение. Като цял живот си се блъскал сам да се докопаш я до работа, я до по-евтино жилище ти бърка под лъжичката, ако някоя развей прах девойка ти развали добре подреденият пъзел.
П.С. Днес стана ясно, че нейна близка приятелка я взема при себе си на работа. Така и вълка остана сит и агнето цяло.

# 214
Ужас! Явно семейството на този мъж е напълно наясно как го използваш и затова не те харесват. Разбираемо.

# 215
Ужас! Явно семейството на този мъж е напълно наясно как го използваш и затова не те харесват. Разбираемо.

Ще ти се. Ако го използвах те нямаше да ме търпят. Работя и си плащам сама разходите за разлика от разглезената им дъщеря, която дори на една работа не може да се задържи.

# 216
А малко ли е да му пострада репутацията? За мен и мъжа е виновен, но семейството не по-малко.

Дали е малко или много е въпрос на негова преценка, все пак говорим за мъж на 30+ г.

А семейството не бих казал, че е виновно, те могат да поискат нещо такова от него, но не и да го принудят. Това изместване на фокуса към тях ми изглежда като опит да се отклони вниманието от мъжа, тъй като в противен случай Ариел отново ще трябва да се запита какво прави с него.

# 217
Ариел просто завижда на сестрата на приятеля си защото според нея живее по-лесно и много хора я обгрижват. Ето, и приятели има, щом близка приятелка я е уредила на работа, родителите и брат и са зад нея, а Ариел се е блъскала сама и прави много компромиси за тая връзка,
Но сестрата не и е виновна. С какво ще помогне, ако и тя опъва, тя не взема нищо от тебе, такъв и бил късмета просто. И да и завиждаш и да я мразиш само ти се тровиш, а може и съвсем да се изпокараш с приятеля и семейството му, защото явно те държат на нея, пък и кръвта вода не става. В това няма нищо ненормално, напротив, ненормално е да ти идват някакви извратени мисли за най естествени отношения между братя и сестри.

# 218
  • София
Кофти че е попаднала на немски уайт траш, за съжаление такива ги има навсякъде в Европа, този нейния се възползва изцяло от нея.
Съгласна.
А Ариелката се съревновава със сестрата за поста на дъщеря, която да се докаже и бъде обичана. Други неща са на фокус тука, дори не е приятелят.

# 219
Какъв пост на каква дъщеря? Вече съвсем изплискахте легена.
Искам просто никой да не ни пипа парите толкова ли е трудно да се проумее, че носите вода от 9 кладенци?
Дреме ми, кой ме харесва и кой не - собствените ми родители се срамуват от мен, пука ми какво мислят за мен чужди хора.

# 220
  • Пловдив

Цъ, и това не е. По-скоро е инстинкт за оцеляване и самосъхранение. Като цял живот си се блъскал сам да се докопаш я до работа, я до по-евтино жилище ти бърка под лъжичката, ако някоя развей прах девойка ти развали добре подреденият пъзел.
П.С. Днес стана ясно, че нейна близка приятелка я взема при себе си на работа. Така и вълка остана сит и агнето цяло.
Ти май основно и завиждаш, че има безусловната подкрепа на родителите си и брат си? Това ли те яде толкова?

# 221
А защо се срамуват родителите ти от теб?

# 222
А защо се срамуват родителите ти от теб?

Защото са токсични хора израснали в токсични семейства. Няма как да станат други.

# 223
Прави ми впечатление, че всички около теб са лоши, само ти си бяла и добра.

# 224
Аз, ако не искам някой да ми пипа парите, ще живея сама и ще си разполагам с финанси и време на спокойствие...

Общи условия

Активация на акаунт