Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 245
  • 796
  •   1
Отговори
# 540
Значи пак се започва същия сценарий като миналия месец.
Не мисля, споко.
Вчера получих имейл за върнатите неща на 7, парите ще получа на 23, но предполагам и по-рано ще са в сметката.
Имах едно връщане и на 6, за което им писах имейл, парите са ми ги върнали още онзи ден.
Всичко е точно, просто си гледай датите, 14 дена до отразяване на връщането, и там колко дена до връщането на парите, забравих. Обикновено към края на първите 14 дена се задействат.

# 541
Е, не е точно споко, защото при същите обстоятелства имаше много разтревожени тук преди нова година. Преди 7 дни съм получила имейл, че пратката е при тях и от тогава нищо... Но няма да им звъня и пиша по три пъти на ден, да видим колко ще се мотат.

# 542
Парите се получават до 14 дена след имейла, така пише в сайта.
Теб кое те притеснява?

# 543
Пишеше "Възстановяването на сумата се очаква на 13.01". Освен това в профила ми тази поръчка не е със статут "Текущо възстановяване", а "Възстановяване" както излизат приключилите възстановявания.

# 544
  • София
Hatred, Simple Smile Levis дънкитес висока талия ли са, или по- скоро regular?

Висока е, закопчаването е малко над линията на пъпа.

# 545
Пишеше "Възстановяването на сумата се очаква на 13.01". Освен това в профила ми тази поръчка не е със статут "Текущо възстановяване", а "Възстановяване" както излизат приключилите възстановявания.
И при мен са така, надявам се скоро да има развитие.

# 546
  • Варна
hatred,
ако не бъркам, ти имаше опит със скандинавските марки. Помня за weekday.

Имаш ли опит с Wood wood? Качество, размери, свиване, избеляване на цвета?

# 547
Здравейте.
Търся код за Оnly.
А ако някой се интересува от палто с 20% вълна на Манго, размер L
Скрит текст:
предлагам за същата цена  https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-coats/buttoned- … l?c=70&n=1  [/spoiler ]

# 548
При мен греди с последните ми поръчки.
Вместо бяла блуза получих рокля, която за жалост е 36 размер, да беше поне 38, да си я оставя:

Якето е със жълто, вместо синьо зелено отгоре, но мм много си го хареса и го остави, дебело и с изкуствена пухена подплата, за 35 лв е супер. Анцуга е светлосив, а не тъмен като на снимките, но ще си го остави за домашен, 15 лв без пари. Женското яке не ми стои добре, връщам го, на документа пише суичър с качулка, пък то е без качулка... Абе не стига че бая пътува тази поръчка, ами и са я омазали отвсякъде.
Анцугът на Гап ми е голям, за първи път поръчвам Гап петит, и мислех че е като размер ще е по-малък, затова поръчах Л, но си ми е голям точно като при техните нормални анцузи. Нямаше М, иначе щях да си го поръчам и него.

Реших и аз да пробвам някакви панталони тип кожени но тези са промазани, не ми стоят добре, и като ходиш шушкат 😎

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 11:15 от Lemy

# 549
  • Пловдив
Имам кодове за:
Ragwear-15%
Vero Moda- 15%
Рокли- 15%
Ако някой желае да ми пише.

# 550
Като стана дума за Ласкана - някой има ли наблюдение как им върви номерацията и как са материите. Всичко, което погледна, е от вискоза. Понеже вискозата на доста други марки се свива след първото пране, не ми се рискува, предпочитам да чуя нечие мнение.
Аз понеже целогодишно гледам плажни дрехи, и тук все Ласкана ми излиза...

# 551
Квот' имали това турили... жълто, синьо, кой ти гледа! Laughing Егати идиотите. Дано поне получа каквото съм поръчала.

# 552
Аз от поръчката ми, първа за годината и след проблемите, одобрих само гащеризона, който ми е малко голям, но иначе е много хубав
Другото връщам
Скрит текст:
Скрит текст:
Якето на точки е много хубаво Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 11:28 от х HAPPY х

# 553
  • София
hatred,

Не съм купувала нищо на wood wood и не мога да помогна, съжалявам. В интерес на истината, и дънките на weekday купих съвсем случайно, просто търсех светли с прав силует. Но съм много доволна и сега чакам и други техни.

# 554
hatred,

Не съм купувала нищо на wood wood и не мога да помогна, съжалявам. В интерес на истината, и дънките на weekday купих съвсем случайно, просто търсех светли с прав силует. Но съм много доволна и сега чакам и други техни.
Може ли да ме ориентираш за размерите им, и дали талията е високс.
Аз също случайно поръчах пуловерчета без ръкав от тях 100% памук, много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт