Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 261
  • 796
  •   1
Отговори
# 525
На моя поръчка, от която не съм получила още пари, обещани на 13-ти, вече не пише Текущи връщания, а само Връщания, както когато е приключена. А две, върнати преди нея, още са с Текущи връщания и сега получих имейли, за потвърждение на връщането. Да видим утре какво ще има.

# 526
Как тесни,дава ми ги даже wide fit и ги заглеждах ????

# 527
Има ли друг,който трябваше да си получи парите от връщания на 16.01? Вчера ми пишеше, че са изплатени, но ги нямах в сметката, реших да изчакам и днес, и какво беше учудването ми, когато отворих поръчката и вече не пишеше, че са изплатени, а че "връщането е инициирано". И всякакви прогнози кога ще ги платят са изчезнали.

Да, при мен е същата ситуация, очаквана дата за получаване на сумата 16/01, днес е с въпросния статус. Писах им през контактната форма, но засега няма отговор.

И аз чаках възстановяване на сума днес,но пари няма🤷♀

# 528
  • БГ
Как тесни,дава ми ги даже wide fit и ги заглеждах ????
Именно.. първо поръчах 37ми размер, но се оказаха чувствително големи и поръчах 36ти. Просто са ми стегнати.

# 529
  • Пловдив
Значи пак се започва същия сценарий като миналия месец.
На мен ми пише 19.01 за парите,ще видим.

И аз съм с това впечатление. На мен ми пишеше 17.01., но дори нямах и потвърдителен имейл. И днес статуса в приложението се промени на Връщането е инициирано, а като влизам през лаптопа в профила, че сумата е възстановена. Обадих се да питам. Отговориха ми, че за потвърдителен имейл се изчаква 14дни и чак след като се получи тогава още 14 дни за възстановяване на сумата. Така че първо да си чакам имейла и ако не го получа до 14 дни тогава да им се обадя да проверят. Без потвърдителен имейл нямало как да се очаква да превеждат пари.
Моят 14 дневен срок за въпросния имейл е 23.01.

# 530
Аз сутринта им звънях. Пратиха ми декларация, която да попълня за утре, но едва сега вечерта получих мейл и за двете си поръчки, че са изплатени. Нямах прогнозно връщане, защото откакто ги върнах на 03.01 и 05.01 до днес не бях получила никакво съобщение, че са иницирани или подобно. Пък дали ще си получа парите утре или в други ден е друга работа. Обикновено банката ми ги бави с ден след като биват изпратени до сметката ми.

# 531
Имам няколко ваучера, които няма да използвам:
Тамарис 15%
Блузи и туники 25% - ДАДЕН!
Дънки 20%
Тениски и топове 25 % - ДАДЕН!
Валидни са, но артикулите, които съм си харесала, са по-евтини без ваучери.
Пишете ми.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 15:11 от sineokatafeia

# 532
Кодовете работят ли? Търся за яке Ragwear

# 533
Работят ли кодове наистина?

Аз имам връщане от 5-ти, даваше ми в профила инициирано връщане, парите ще бъдат възстановени на 17.01. Днес имам мейл, че парите са възстановени, в профила връщането е завършено. Засега нямам превод, поне като гледам онлайн банкирането.

# 534

Имам за 30%, пишете на лично, ако още Ви трябва.

# 535
  • София
Работят, но ако има Екстра в цената, се избира кое е по-изгодно. Не могат и двете. Обикновено намаление и код става. Кодът, който пробвах беше от извинителните, а не от рулетката.

# 536
  • Варна
Получих тези
https://m.aboutyou.bg/p/pieces/bleyzar-akka-8928210
Ще го връщам, доста е дълго и изобщо не е вталено. Цветът е по-тъмен и убит.
Роклите оставям, за под 30 лв. са ок.

# 537
  • Пловдив
Имам код за 15% и над 100лв.

# 538
Hatred, Simple Smile Levis дънкитес висока талия ли са, или по- скоро regular?

# 539

Имам за 30%, пишете на лично, ако още Ви трябва.

По някаква причина не ми дава да пиша на лични, казва, че няма такъв потребител. Рискувам да го пусна тук, моля ви, оставете го за HAPPY.

Общи условия

Активация на акаунт