Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 384
  • 796
  •   1
Отговори
# 150
Няма как да е реплика.

# 151
Ще чакам отзиви за чантата на Coach.

# 152
Поръчвала съм coach от там, и чанти и обувки - оригинални са си.

# 153
Чак сега успях да разгледам полученото и да пиша. За първи път съм си уцелила размерите на обувките.
Получих тези Рикер маратонки
https://www.aboutyou.bg/p/rieker-evolution/niski-maratonki-8865393
Влюбих се в тях и ми заспаха на крака(широк крак).

Стелката на маратонките подвижна ли е ?И аз съм с широк крак ,но ползвам индивидуални стелки.На Адидас ги сменям без проблем.Благодаря.

# 154
Споделям два кода да се използват, че не знам докога ще са валидни

# 155
каква е разликата между only curve  и only carmakoma?

# 156
Някой да има код за Tommy Hilfiger, за обувки или за тениски? Ще съм благодарна да ми изпрати.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 11:16 от Kristina888

# 157
Curve в превод значи извивка. Така тактично отбелязват големите размери. Според мен, Оnly curve обединява всички големи размери на Only, a Carmaсoma е серия модели. Не знам дали го обясних добре.

# 158
  • София
Получих
Гащеризонът на Хилфигер за съжаление не ми става, малък ми е. Очаквах да е уголемен, но уви. Плътен е и е много къс. Ще го връщам. На Монки гащеризонът ми е ок, но много дълъг, а аз съм ниска, доста плътен. Чакам и в синьо XL и ще преценя кое ми харесва повече и дали да ги оставя.

# 159
Привет! От поста на гатанегра се сетих, преди две години видях на една дама къса дънкова пола, която отпред е пола, а отзад е къси дънкови панталонки. Май отпред беше с прехлупване. Много ми харесаха, мисля че едно търсене ме отведе до НМ, но изчерпан модел. Как да ги търся в АЮ?

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 11:33 от Анонимен

# 160
Доста неща се натрупаха за споделяне
Тези обувки на тамарис са много удобни, наистина са бледо розови, една идея по-тежки от маратонки и мисля да ги задържа за напролет

Някой беше споделил тези панталони, наистина са много удобни, имам още да ги опълвам, но сега съм отслабнала извънредно и като се знам сигурно ще кача пак по някое време, та ще си ги запазя и тях.

Тези пуловери няма как да са по-далеч от истината откъм цвят. Въобще не са така светли, розовия е много тъмен, към Бордо, но розовее, а другия не е мента, а отива към маслина. Ако някой му харесват да пише на ЛС преди да съм ги върнала, просто не са моите цветове, а си имам много пуловери не искам да заседяват в гардероба.

Потника лично за мен е много посредствен и 5 лв не бих дала. Надявах се ако и хубав да се оборудва с цветове, но уви.

Тези тамарис са много удобни, цвета си отговаря едната обувка е разтъпквана обаче личи си. Сигурно няма да успея да ги нося този сезон, защото имам такива, подобни, които са още здрави, но все пак ще ги задържа, защото следващата зима ще търся такива и няма да мога да си намеря на тази цена удобни.

# 161
Много са красиви наживо пуловерите, но толкова пуловери купих тази есен, че не знам дали ще ги нося.

# 162
deska, може ли линк към ботушите?

# 163
deska90 аз бях сподела за панталоните и аз си взех оъ двата цвята. За мен са супер попадение

Търся код за мъжки обувки от  About You. Ако някой има ще се радвам да прати на лично. Ще вземам подаръци на племенниците. Пускам един код

# 164
  • Бургас
Търся код за якета, че мъжа ми проплака , че и той искал. На мен вече ми е неудобно да си поръчвам, нека му хвърля прах в очите и да продължавам с моята слабост Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт