Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 392
  • 796
  •   1
Отговори
# 135
При мен поръчка от 20.12, която трябваше да пристигне преди или между коледните празници, пристигна чак след Нова година. Код нямам, вместо това - извинение и напомняне за текущото им намаление…

# 136
При мен кода за извинение е за забавеното ми връщане, за забавената доставка - не.
Хепи, ами покажи якетата, и сподели мнението си. Така поста ти като коментар на моя, звучи малко заядливо.
А иначе, се сещам за кое яке говориш, на мен също много ми харесаха, затова и поръчах зеленото.

# 137
Глупости, как заядливо! Мале, в писмена реч явно наистина трудно предавам реално какво мисля. Напротив!
Ето якето alive and kicking, но е от друг сайт
Тук не личи много,но е на ситни точки

# 138
Грешно съм те разбрала значи 😁
Да, трудно е понякога да предадеш емоцията само писмено 👍

# 139
Изкуших се и аз с две блузи на онли кармакома.
Давам код за рокли

# 140
Благодаря! Използвах го.

# 141
Получих тази блуза днес.

Най-после нещо на Only, от което да съм доволна, че с последните поръчки с пуловери все греда.Хубаво трико, любим лилав цвят, и М размер ми заспа.И цената, на която я взех беше хубава 18лв,сега е двойна.Има го и в черен цвят моделчето, ама не го намалят, бе, даже е 52лв.Чакам и една бяла блуза, и тя на 18лв все още. Дано и тя да ми хареса. От същата серия като черната и лилавата, но друг модел

# 142
Лилавата блуза на теб ти стои по-хубаво от на модела. Много е секси! Blush

# 143
+1
Много хубаво ти стои.

# 144
Благодаря ви, момичета🌹
Идеята е, че ще си правя татус на рамото и исках нещо заголенко, че да се вижда, докато ми мине мерака 😃 Ако беше се паднала изрязаната част на  дясно рамо щях да я връщам, че татуса ще е на лявото 🤪

# 145
Код за Монки някой?

# 146
Имам код за 30 % за Tom Taylor. Пишете ми на лични

# 147
  • sofia
Код за чанти?

# 148
Лилавата блуза ти стои невероятно!

Аз получих един мижав код за 8% за забавянето на поръчката и един за 10 за рожден ден. И двата не хващат намалени стоки естествено и най-вероятно ще изтекат докато свърши намалението Joy

Последно получих тези чехли:
https://m.aboutyou.bg/p/trendyol/chehli-8418566?utm_medium=refer … _campaign=product

За вкъщи и за банята. Много са удобни - високи и вътре имат извивки и прилягат точно на крака. И изработката ми се стори доста добра. Бяха 23лв на предното намаление.
Иии тази тениска за ММ
https://m.aboutyou.bg/p/guess/teniska-jasin-8548434?utm_medium=r … _campaign=product

Супер му е. Само малко къса ми се стори.  Достатъчно му е дълга, но другите на други марки са му една идея по-дългички ( може би е важно да добавя, че е висок 1.97, но пък с повечето други марки няма проблем).

# 149
  • София
Дами, един въпрос - някой да е купувал чанта Coach от там? Как е качеството? Някакви забележки? Поръчах една и сега се чудя, защото цената беше много добра и да не е някаква реплика. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт