Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 389
  • 796
  •   1
Отговори
# 195
Някой случайно да има код за якета с повече проценти?
Налага се да поръчам до края на тази или другата седмица от този модел, но дори и със сегашното намаление ми идва в повече.
Може ли и мнения дали топли достатъчно, ако сте го купували? Ще се носи при много ниски температури.
https://www.aboutyou.bg/p/navahoo/zimno-palto-fahmiyaa-8775625

# 196
Някой има ли код за намаление за обувки?

# 197
Промо код от инфлуенсър. Важи 48 часа (сторито е от преди няколко мин.). Минимална сума 100 лв., важи и за вече намалени, но премахва EXTRA (пробвах) .

# 198
Получих светло кожено яке, което въпреки че има етикет е с очевидни следи от носене - направо е черно в областта на яката,ръкавите и по- натоварените зони.
Отвратително е че приемат/ изпращат такива артикули.
Якето го има налично в по- друг ( подобен) цвят,но на съвсем друга цена.
Пуснала съм мейл със снимки и се надявам на адекватно съдействие от страна на съпорта им. Някой с опит? Дали ще го сменят?

# 199
Няма да го сменят, ще ти върнат парите.

# 200
Как поръчвате и го траете тоя сайт, аз на 1ви поръчах яке за сефте, дойде бързо и го върнах на същия ден. На 15ти са го приели в склада и да чакам парите но ето и днес няма нищо. Само да си видя парите по сметката и повече нма да поръчвам.

# 201
Проверете си данните в профила, имах две поръчки, взети 31 декември, на 5-ти върнах артикули и от двете и вече имам два превода.

# 202
Проверете си данните в профила, имах две поръчки, взети 31 декември, на 5-ти върнах артикули и от двете и вече имам два превода.
Проверява я цифра по цифра, четох че ноември имало забавяне но на някакви проблемни дати, викам си при мен трябва да няма, ще върна якето ще си поръчам по- малко. Ми то зимата ще мине и друго, че сега е на по ниска цена от която го дебнех на промоция и с промо код Joy

# 203
Досега не съм имала проблеми.

Бавно идват, но не съм получавала нито носени стоки, нито дефектни.

Връщала съм само заради размера и веднъж защото на живо материята се оказа по-тънка.

За около две седмици ми връщат парите, като не задържам нищо дълго.

Меря, оглеждам и ако не ми е окей, пращам обратно в рамките на 2-3 дни от получаването.

# 204
Досега не съм имала проблеми.

Бавно идват, но не съм получавала нито носени стоки, нито дефектни.

Връщала съм само заради размера и веднъж защото на живо материята се оказа по-тънка.

За около две седмици ми връщат парите, като не задържам нищо дълго.

Меря, оглеждам и ако не ми е окей, пращам обратно в рамките на 2-3 дни от получаването.
Явно кърък, исках още в куриера да го меря но не можело. Та в нас го премерих и веднага обратно да го върна. Здраве да е

# 205
  • Бургас
И в крайна сметка в момента никакъв код не важи за намалени/леко намалени/ много намалени артикули, така ли е?

# 206
  • София
tanitkata, якето топли много. Нося го само в студ и сняг; с тънка памучна блуза, като фурна е. Водо и ветро-защитно. Размерът е уголемен.  XS на мен ми е перфектен (88 бюст и 97 ханш) и има достатъчно място за пуловер. А по принцип нося якета размер М,  Веро Мода и С.Оливер - съм S. Ако бях взела по-голям размер щеше да ми стои като чувал, но аз съм фина като структура.
Виж таблицата за този модел от сайта на Навахо е, (виж и след таблицата с размерите в скрития текст) :
Скрит текст:

В Ремикс има якета на Навахо , Марико и Куджо, нови с етикетите, цените са на половина, понякога и много ниски, има и кодове за още намаление : Vankata20 за 20%, код при регистрация на нов клиент и т.н.
Navahoo - https://remixshop.com/bg/womens-clothes/jackets?search=Navahoo
Marikoo - https://remixshop.com/bg/womens-clothes/jackets?search=marikoo
Khujo - https://remixshop.com/bg/womens-clothes/jackets?search=khujo
Всеки ден зареждат, трябва да се проверява, както и всеки ден правят намаления на определен вид артикули: единия ден може да е на якета, на другия ден да е на обувки и т.н. Кодовете обикновено важат за покупки над определена сума.
Дългото Navahoo Fahmiyaa го взех оттам за 70 лв, а късото Khujo го взех преди няколко дни за 36 лв. Нови, с етикетите. Това е късото, ветроустойчиво се води:

# 207
Момичета, като върна артикулите с товарителницата и документа за връщане, който беше в пратката и си попълня номера на банковата сметка в профила друго трябва ли да правя?
Имам мейл потвърждение за връщане, но на дъното на писмото има извадки от общите условия и някакъв формуляр на Образец за формуляр за отказ. Не мога да разбера трябва ли да го попълвам или не?

# 208
наистина много бавно връщат парите. има едно десетина дни. хубаво е, че пишат кога ще ги възстановят, но защо толкова време отнема.

# 209
  • Пазарджик
наистина много бавно връщат парите. има едно десетина дни. хубаво е, че пишат кога ще ги възстановят, но защо толкова време отнема.
Аз пък влизам да се похваля,защото този път доста бързо ми върнаха парите. Върнах на05.01 и тази сутрин парите ми бяха по сметката,макар,че в сайта пишеше да очаквам възстановяване до 17.01.

Общи условия

Активация на акаунт