Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 346
  • 796
  •   1
Отговори
# 405
Аз продължавам да дълбая по тея якета Navahoo/ Marikoo, дали кантовете по джоб и тн са изкуствена кожа /очаквам да се нацепи/ или текстил. Тук дано се вижда
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/navahoo/funktsionalno-palto-isalie-71260 … _campaign=product

# 406
Аз продължавам да дълбая по тея якета Navahoo/ Marikoo, дали кантовете по джоб и тн са изкуствена кожа /очаквам да се нацепи/ или текстил. Тук дано се вижда

https://m.aboutyou.bg/p/navahoo/funktsionalno-palto-isalie-71260 … _campaign=product

Ако поръчаш от този модел, моля те, пиши какво е качеството, когато го получиш. Понеже аз само гледам, гледам, и  нещо не стигам до поръчка.

# 407

Ако поръчаш от този модел, моля те, пиши какво е качеството, когато го получиш. Понеже аз само гледам, гледам, и  нещо не стигам до поръчка.
И аз, защото няма да го нося като основно и не ми се иска догодина да установя, че от седене или 3 пранета се е нацепила изкуствената кожа по кантовете /случвало ми се е с друга марка,  дрехата е ок, напълно здрава и свежа, но целите тези мушамени неща се разпадат/. Иска ми се да знам, че си е ок повече време, защото толкова дебело и дълго не се носи често, няма такива студове вече.
За качеството, нямам идея- но сегашното ми е h&m, 3г, 35лв беше..то не бяха перални и сушилни- абсолютно здраво си е. Тези ме привличат, заради това, че очаквам да са вталени по мен. За парките им, зимните текстил, не шушляк, четох в заландо, че много избеляват и спрях да гледам.

# 408
И аз съм в групата с Поръчка от 06.01 (товарителница създадена на 07.01) и още чакаща предаване към Еконт. В профила ми за тази поръчка са изчислили доставка до 12.01, но още не е мръднала.

# 409
  • София
Аз получих днес поръчка от 05.01 с дата за доставка 10-11.01.
Дълго време не се променяше статусът, дори в сайта на Еконт изчезна на 10.01.

# 410
И аз съм в групата с Поръчка от 06.01 (товарителница създадена на 07.01) и още чакаща предаване към Еконт. В профила ми за тази поръчка са изчислили доставка до 12.01, но още не е мръднала.

Аз имам поръчка направена на 09.01 и тя е със статус чакаща предаване към Еконт. В сайта на поръчката ми пише очаквана доставка - 13.01 - 14.01., а тези две дати вече минаха. Писах им имейл. Ще им звънна, ако не получа отговор.
Според мен сайта няма достатъчно персонал и е затрупан от поръчки и явно поради тази причина се бавят поръчките в сайта.
Аз лично съм склонен да си платя за доставка, ако ще ми изпратят по този начин бързо дадения продукт.

# 411
  • Варна
След като им сърбах попарата с голямото забавяне на връщането на пари, никакво плащане предварително.

Междудругото, мина повече от месец от подаване на жалбата ми към КЗП, няма отговор.

# 412
Здравейте,искам да попитам може ли да откажа пратката, от смс на Еконт, има ли опция за отказване/пренасочване, както в Спиди.

# 413
  • Бургас
Здравейте,искам да попитам може ли да откажа пратката, от смс на Еконт, има ли опция за отказване/пренасочване, както в Спиди.

Няма

# 414
Къде ви излизат кодове за намаление в приложението?Някой спомена, че изскачат. И аз имам нужда да ми се появи, ама не ще Grinning Някъде специално ли трябва да погледна?

# 415
Няма
Има. Казва се "Разпореждания", обаче е толкова завъртяно и е в сайта, където трябва да си логнат, че аз не се справям и им пиша от приложението. Горе в дясно където е човечето, натискаш и от отворилото се меню избираш "Свържи се с нас". И там си избираш кое от всичките, обикновено първото маркирам и в полето описвам какво искам. Получавам имейл до минути.

# 416
  • Бургас
Те по-сложно нямаше ли как да го измислят? Joy
На Спиди е много удобно и лесно, от смс-а директно.

# 417
Казвам ти, няма намиране! По едно време го намерих, но не можех да избера да отложа пратката, не беше активна опцията. Изобщо, наистина е много смотано.
Ето от тук е www.i.econt.com

# 418
С две думи, ако не искам да вземам пратка, просто не е вземам, и като звъннат, казвам че е отказвам, щом няма друг начин. С сайта едва ли ще успея, много сложно ми се вижда:grinning:

# 419
Междудругото, мина повече от месец от подаване на жалбата ми към КЗП, няма отговор.
Егати 🙄
Иначе аз нали бях наказана, без опцията наложен платеж след като не си взех пратките,  когато още не ни бяха върнали онези пари. Та изскочиха едни неща за мм които дебнех отдавна, и ги платих с карта.
После им звъннах да ги питам защо нямав наложен платеж, и каката ми каза, че понякога системата им правела така, да съм си направела друг профил.

Общи условия

Активация на акаунт