Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 316
  • 796
  •   1
Отговори
# 435

Мда и се предполага, че като пуснеш жалба онлайн, ще ти отговорят онлайн на посочения имейл. Но не - пращат отговор на хартия, с пощите.

Така, че сигурно са ти отговорили, но не си получила.

# 436
Мъжки якета, може би бързат да се отърват от тях и бързо пращат Simple Smile
Аами, точно мъжко яке и др. неща има в пратката дето я чакам от 5 януари. Обаче вече е в Еконт, размърдали са се явно, не знам заради имейлите дето им пиша през ден, или не 😎😄
Имам неотразени връщания от 7 януари, писах им онзи ден, нямам още отговор, но обикновено се задействат.

# 437
Връщанията ми ги отразяват светкавично- в събота върнах и в неделя е отразено, обаче една пратка я чакам цяла вечност…

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 22:41 от Mateah

# 438
  • Пловдив
Връщанията ми ги отразяват светкавично- в събота върна че и в неделя е отразено, обаче една пратка я чакам цяла вечност…

Потвърдителен имейл получихте ли?

# 439
Да,  много са бавни, при мен нищо не идва на време, а са предплатени /от много отдавна ми е блокиран наложения, така и не разбрах защо/.

# 440
В събота върнах няколко пратки и вече са отбелязани в приложението, че са върнати.

Дразни ме, че филтрите им не отчитат допълнителната отстъпка и трябва да ровя повече. Все пак отмъкнах едно палто на - 70% на Guess. Дано нищо му няма, че за 130лв може да се очаква, че нещо му има. А и беше 1 бройка.

# 441
Търся ваучер за панталони, ако някой има и не му трябва, ще съм благодарна.

# 442
Да,  много са бавни, при мен нищо не идва на време, а са предплатени /от много отдавна ми е блокиран наложения, така и не разбрах защо/.
И ако се забавят и доставката и с връщането, и то накрая стане, че работят с парите ти цял месец.
Хич нищо повече няма да предплащам.

# 443
Имам два кода за Lеvi's.

# 444
Аз затова винаги оускам с наложен платеж и после плащам. Винаги съм си мислела че вече като са си получили парите ще са по-спокойни и повече ще ме моткат. Grinning

# 445
Код За блузи да има някой?

# 446
Код За блузи да има някой?
Пращам ти Simple Smile

Няма общо наложен платеж с бързината, а връщането винаги е по- бързо при плащане онлайн, просто освобождават сумата. Примерно в H& М и Аnswear не е възможно да се поръча до офис на куриер с наложен, та това не го отчитам като голям недостатък /че по някаква причина са ми блокирали наложения/

# 447
Връщанията ми ги отразяват светкавично- в събота върна че и в неделя е отразено, обаче една пратка я чакам цяла вечност…

Потвърдителен имейл получихте ли?
За да го пиша, значи съм.

# 448
И ако се забавят и доставката и с връщането, и то накрая стане, че работят с парите ти цял месец.
Хич нищо повече няма да предплащам.
Да, точно това имах предвид, че забавянето на доставката си е също неприятно. Иначе ми е удобно, оставят ги при портиер на сграда, на тръгване си събирам версиите и не го мисля. Ако има за плащане не става, но да... въпроса ми е друг- защо не сложат реална дата за очаквана доставка и всички ще са щастливи.

# 449
Мога ли да се възползвам от единия, ако са свободни?

Общи условия

Активация на акаунт