Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 343
  • 796
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ако има за плащане не става,
Става. Може да се плати през профила в Еконт или през смс-а, който изпращат в деня на доставката. Например утре ще имам пратка и в момента мога да я платя през сайта на Еконт. Утре ще мога и през съобщението. От известно време поръчвам с наложен платеж, но не винаги мога да съм вкъщи, когато идва куриера и затова плащам през Еконт. Оставят пратката при съседите или я дават на дъщеря ми.

# 451
С моята платена пратка стават някакви странни неща, аз съм в София, гледам че е пращана към Видин, после насам.... Какво значи "качен на линия" 🤔

Скрит текст:

# 452
  • Варна
Няма общо наложен платеж с бързината, а връщането винаги е по- бързо при плащане онлайн, просто освобождават сумата. Примерно в H& М и Аnswear не е възможно да се поръча до офис на куриер с наложен, та това не го отчитам като голям недостатък /че по някаква причина са ми блокирали наложения/
Пазарувам от Answear единствено и само до офис на куриер с наложен  платеж.

# 453
С моята платена пратка стават някакви странни неща, аз съм в София, гледам че е пращана към Видин, после насам.... Какво значи "качен на линия" 🤔

Скрит текст:

От офис до друг офис се мести пратката ти.

# 454
Дано да е тръгнала към правилният офис. 🙄

# 455
Мога ли да се възползвам от единия, ако са свободни?
Пращам

# 456
На този етап не мисля, да правя нови поръчки в този сайт. Чакането да ти доставят поръчка, която си платил предварително е голямо. Получих отговор на имейла ми от вчера и пишат, че ако до 23-ти януари не получа поръчката, да се свържа с тях отново, а аз поръчката съм я направил на 9-ти януари и също срока на доставката почва да тече след, като обработят поръчката. С една дума срока за доставка не тече от датата, на която си направил поръчката.

# 457
# 458
# 459
Здравейте, миналата година кога са били големите Януарски намаления помните ли? Кога сте пускали поръчки? Този банер уж с до -70% , а цените са по- високи от предния месец дори …

# 460
A защо плащате предварително?Едно от удобствата на сайта е наложеният платеж . Другото е безплатните доставки на вземане и връщане . Затова и злоупотребяваме донякъде с това - вземането на дрехи с различни номера или при промяна на цената. Изобщо сайтът е доста гъвкав , което си има явно цена с повече чакане. Но аз направих няколко поръчки  в "Best secrets" - много съм доволна от полученото, цените  , обслужването , но чаках  2 седмици да дойдат. Сега съм поръчала зимно яке на съпруга ми и ще дойде чак другата седмица към края.Досега все уикенда им идва куриерът. А имат лимит за  безплатна доставка и не знам връщането как е. Дано и не ми се налага. Иначе "Answear .bg" са по-бързи , но трябва да поръчаш поне за 80 лв. , а тук колко пъти ми хване някоя тениска окото за 20-30 -40 лв. и не се замислям. Така и колко се похарчва и натрупва в гардероба , ние си знаем.
  Да попитам - ако съм попълнила в онлайн формуляра, че ще връщам нещо, а реша да го оставя, не виждам опция да си отдръпна връщането. Не вярвам да дойдат да ми го вземат Laughing, но трябва ли нещо да правя по въпроса.

# 461
Аз вчера писах защо съм платила предварително?
Откога пък вземането на различни размери е злоупотреба?
Дори в някои случаи самия сайт предлага да вземеш два размера, защото не може да определи кой си.
А, току-що получих известие, че ми е пристигнала пратката, най-накрая.

# 462
Защото така или иначе, за да пробваш каквото си купил, трябва да го платиш. Дали сега или като дойде - все тая. Пък както някой писа, може да го оставят на съсед, на друг член от семейството. Аз получавам по няколка пратки, мъкна телефон, карта, бутам по джобове, нещо може да падне докато нарамя пликовете, кашони... Та затова.

# 463
Да , самият сайт го предлага . Не казвам, че е злоупотреба, но ако не бяха толкова щедри в куриерските услуги , едва ли щяхме да го прилагаме толкова често. Но явно това им увеличава обема на работа, което се отразява в другите части от услугата.

# 464
Искаш да кажеш, че трябва да намалим обема на покупките си, за да има удобство за клиентите 😎
Само че аз като го пробвам и не ми стане, и след това върна и поръчам друг размер, пак ще е същата работа, а може би и после. Да не говорим, че може би след това няма да е на добра цена, и дали ще го има изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт