Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 290
  • 796
  •   1
Отговори
# 465
Не , не казвам това . Казвам, че сайтът дава много гъвкавост на клиентите и явно добре им върви оборотът . Цената на това е по-бавно обслужване, което да си призная аз не съм изпитала на собствен гръб. На мен всички покупки досега са ми идвали в посочения срок - най-много ден-два закъснение, но не го намирам за фатално. Парите също ми връщат в срок през януари. А писах , че и други сайтове има , от които съм доволна и не са по-бързи от "About you". Aко ми трябва спешно рокля за случай, явно не може да се разчита на онлайн сайтовете, а трябва да се ходи в мола. Мир!  Purple Heart

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 10:12 от Анонимен

# 466
Не съм съгласна. При увеличени обороти се наемат още хора, фирмите обаче са решили че ще си спестят тези разходи, и не наемат. За това е забавеното обслужване.

# 467
  Знаем , че пазарът има механизми да се саморегулира . Като са недоволни клиентите , се прехвърлят в друг сайт и воала. Всичко става наред! Но щом пазаруваме тук , явно не сме го претоварили до невъзможност. И си мрънкаме по навик.

# 468
Аз повече го виждам като споделяне, и като полезно инфо. Но май правя грешка.

# 469
Много е удобно при възможност и колебание да поръчам два размера, особено за мъжа да мери и да не се занимавам с мрънкане.

Чакам връщания, чакам поръчки, нещо дойде тази сутрин -  ще го гледам по някое време....

# 470
  • София
И според мен е въпрос на време от About you да увеличат персонала си и да ускорят услугите. Забавянията при тях по мои наблюдения започнаха от последния черен петък, може би наистина потреблението е увеличено и  още не успяват да реагират на променените обеми.

Офтопик: относно Best secret - и аз съм изключително доволна от качеството на стоките, цените и разнообразието в сайта. Особено за по-скъпите марки намаленията са безапелационни. Но куриерите, с които работят, са на светлинни години от Еконт като качество на услугата. Още не съм връщала пратки, но ми настръхват косите като си помисля за Български пощи...

# 471
мерих една парка на Онли във физически магазин и беше много хубава отговаряше си точно по размер и сега ме е мега яд че не я купих от чудене и маене ...  тази мисля беше
 https://www.aboutyou.bg/p/only/zimna-parka-iris-6819106

лилавото яке е много шик честито и за двете

Имам я тази парка за 46 лв я бях взела ноември, в червен цвят. За мен е много удобна и топла. Не я свалям Simple Smile ако искаш мога да дам реални снимки

# 472
Аз не мисля че ще увеличават персонал и т.н.
Тенденциите са наопаки даже - четох тези дни, че много търговци и магазини на запад премахват това безплатно връщане, чрез което клиентът може да поръчва и десет размера от едно нещо даже...
дано не стане скоро де..защото за мен това е супер удобна опция - първо безплатното връщане, което е реверанс към клиента, закого по закон връщането се ПЛАЩА, и второ опциите да поръчваш няколко размера, да сравняваш спокойно и т.н....та мисля, че доста неща като реверанс правят към нас, та да искам увеличаване и на персонал, но това си е лично мое мнение....

# 473
  • Плевен
Предоставям следните кодове:
7xcz4vgr -20% за марката TOM TAILOR;
44txnspy - 20% за категория Дънки;
qxvaj4px - 15% за марката GAP.
Търся код за обувки

# 474
Обикновено забавяне има при намаленията. При положение, че си напазарувах най-вече летни стоки в намаление, въобще не ми пречи кога ще пристигнат. Предпочитам да са на по-ниска цена и да пристигнат по-бавно, отколкото да ми надигнат цената. Така, като гледам, никой от пишещите тук не е тръгнал гол и бос поради забавяне. В крайна сметка сме на лов за находки.

# 475
  • София
Здравейте. Харесала съм едно палто на TAIFUN. Има ли някой с опит с този бранд? Качествен ли е? Знаете ли дали about you има опция да се поръча даден артикул, да се пробва в офис на еконт и въене без да се плаща артикула. Така да не се получава задържане на парите ни

# 476
Знаете ли дали about you има опция да се поръча даден артикул, да се пробва в офис на еконт и въене без да се плаща артикула. Така да не се получава задържане на парите ни
Знаем. Няма.

# 477
Здравейте. Харесала съм едно палто на TAIFUN. Има ли някой с опит с този бранд? Качествен ли е? Знаете ли дали about you има опция да се поръча даден артикул, да се пробва в офис на еконт и въене без да се плаща артикула. Така да не се получава задържане на парите ни
Хаха, то ако имаше, нямаше да оревем орталъка по Коледа за забавяни връщания на пари.
Марката съм я срещала в Пийк и Клопенбърг, знам само, че имат доста скъпи дрехи, като фасон също изглеждат читави. Друго не мога да кажа.

# 478
Тета, че защо реверанс, искаш да кажеш, че трябва да можеш да поръчваш само по един артикул от размер ли? И после пак връщане, ако не уцелиш размера, и ако го няма после, да поръчаш друг номер, че да ти писне и да се откажеш. Аз не зная има ли в някой сайт такова ограничение.
А иначе, преди 2 години поръчах ботуши от български сайт за 40 лв ако не се лъжа, последен чифт, дойдоха някакви дефектни според мен, защото бяха толкова тясни, че от глезена нагоре изобщо не можеха да се закопчаят. Платих си 6 лв за връщането, и зачеркнах онлайн търговията.
Пазарувам от тук защото ми е удобно и безплатно, променят ли го, ще спра. А и така се подлъгвам да поръчам и купя много повече неща от предвиденото.
Всъщност, може да сложат някаква минимална сума за доставка, както на някои други места.

# 479
Реверанс е че връщаш безплатно. За това и поръчваш два размера. Ако беше платено връщането, нямаше да вземаш три размера. Това само казвам.
И да, безплатното връщане е реверанс! Не са длъжни да го правят. Платено си е по закон.
Но така е удобно за тях - увеличават си шанса да задържиш нещото, удобно е и за нас, че мерим и връщаме безплатно ненужното.

Замисли се, ако плащаш връщането, как ще пазаруваш?
Ще мислиш, мериш, премисляш.
А сега- бам, без да мислиш поръчваш, ако стане оставяш, ако не стане-връщаш без проблем.

https://www.investor.bg/a/557-moda/364450-zadava-li-se-krayat-na … nite-onlayn-stoki

Общи условия

Активация на акаунт