Почивки в Хисаря - тема 4

• 44 260
  • 318
  •   1
Отговори
# 270
Селото с графитите- Старо Железаре и водопада Сучурум от мен

Къде се намира този водопад?

# 271

На 5-10 мин лежерен ход от централния площад на Карлово

# 272

На 5-10 мин лежерен ход от централния площад на Карлово

Ааа, знам го. Били сме там. Само не знаех, че така се казва. Благодаря.

# 273
# 274
  • вкъщи
Има ли ютия в стаите на Empire или поне в коридора?

# 275
  • There I was on a July morning
Здравейте, в х-л Хисар дават ли кърпи за шезлонгите при басейните?

# 276
Дават халати. Кърпите са за къпане, но може да ползвате малките.

# 277
Момичета ПОМАГАЙТЕ!
Аз съм с родилен дефект на бъбреците и сега ми казаха, че вече имам бъбречна недостатъчност. Искам да посетя Хисаря началото на октомври и ме интересува дали има хотел, който да има целогодишен външен минерален басейн, тъй като съм и с прекаран инфаркт и не мога да стоя в запарени помещения, а при повечето вътрешни басейни и така. Ако някой знае да има такъм хотел, нека сподели. Благодаря предварително!

# 278
Обикновено работят външните джакузита през зимата в Хисаря. Във вашия случай препоръчват ли Ви пиене на минерална вода? Защото басейните в хотелите са с толкова "минерали", че минералното на водата не знам доколко изобщо се усеща, ако ме разбирате.

# 279
Да, трябва да пия вода. Ясно, по-добре да ходя на топъл басейн и да си пия бутилирана вода:blush:

# 280
  • при моите деца .....
Разхождайте се и пийте вода от изворите в Хисаря.

# 281
Да, трябва да пия вода. Ясно, по-добре да ходя на топъл басейн и да си пия бутилирана вода:blush:
Ако работите  можете да провеждате рехабилитация по програмата на НОИ и безработни с ТЕЛК ( има допълнителни изисквания за лица с ТЕЛК). Прием има в балнеохотел Гергана за бъбречни заболявания. 10 дни с четири процедури на ден с изхранване - закуска, обяд и вечеря. Цената е 370 лв. Подробности , ако ви интересуват в сайта на НОИ или ще приложа линк към група във Фейсбук. Има списък на НОИ с показания и противопоказания за прием.

# 282
Аз съм с телк 88 процента и не работя.

Ако работите  можете да провеждате рехабилитация по програмата на НОИ и безработни с ТЕЛК ( има допълнителни изисквания за лица с ТЕЛК). Прием има в балнеохотел Гергана за бъбречни заболявания. 10 дни с четири процедури на ден с изхранване - закуска, обяд и вечеря. Цената е 370 лв. Подробности , ако ви интересуват в сайта на НОИ или ще приложа линк към група във Фейсбук. Има списък на НОИ с показания и противопоказания за прием.

# 283
Аз съм с телк 88 процента и не работя.

Ако не сте навършили възрастта 62г. 4 мес. можете по програмата на НОИ и получавате инвалидна пенсия.
Ето линк към НОИ
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&ur … 36TKkGNYGpe_GOF29
Има групи във Фейсбук присъединете се към тях.

# 284
  • Бургас
Къде може да ползваме само басейн, изключвам термите?
Препоръчайте ми и заведения с обедно меню.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 14:11 от И

Общи условия

Активация на акаунт