Почивки в Хисаря - тема 4

• 44 259
  • 318
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Къде може да ползваме само басейн, изключвам термите?

ВМА.

# 286
Препоръчайте ми и заведения с обедно меню.

На хотел Хисар поне досега винаги са пускали външни посетители на басейните. Надали това се е променило тази година, но все пак звъннете да питате.

# 287
Препоръчайте ми и заведения с обедно меню.

Hello Hissar, имат и бистро, където се предлага хапване.

# 288
Обедно меню има в ресторант "Балкан" близо е до фонтана с голата жена. До читалището продават обедна храна от 11 ч докато свърши. На самообслужване е. Ние си взимаме за вкъщи.

# 289
Октомври сме резервирали Empire Balneo & Spa Hotel. Надявам се да ни хареса. Отиваме с големи очаквания, предвид цената 😁. Ще се радвам да се оправдаят

# 290
Обедно меню има освен в снек бар *Вики* и в снек бар "Тонус"-срещу аптека 'Марешки".

# 291
  • Някъде по Дунава
Само от Тонус сме вземали и сме много доволни. И тортите им са хубави.

# 292
Само от Тонус сме вземали и сме много доволни. И тортите им са хубави.

Бих пробвала тортите. 🤣  Иначе аз съм за Балкан и Вики. Последното не бих го нарекла ресторант, но готвените им манджи много ми допадат.

# 293
Здравейте,търся инфо за Еко стаи Манастира към хотел Албена,може ли някои да сподели мнения?

# 294
Здравейте,търся инфо за Еко стаи Манастира към хотел Албена,може ли някои да сподели мнения?
Чисто, приятно. Препоръчвам

# 295
  • София
Да, трябва да пия вода. Ясно, по-добре да ходя на топъл басейн и да си пия бутилирана вода:blush:
Ако работите  можете да провеждате рехабилитация по програмата на НОИ и безработни с ТЕЛК ( има допълнителни изисквания за лица с ТЕЛК). Прием има в балнеохотел Гергана за бъбречни заболявания. 10 дни с четири процедури на ден с изхранване - закуска, обяд и вечеря. Цената е 370 лв. Подробности , ако ви интересуват в сайта на НОИ или ще приложа линк към група във Фейсбук. Има списък на НОИ с показания и противопоказания за прием.
Може ли линк към фейсбук групата

# 296
Да, трябва да пия вода. Ясно, по-добре да ходя на топъл басейн и да си пия бутилирана вода:blush:
Ако работите  можете да провеждате рехабилитация по програмата на НОИ и безработни с ТЕЛК ( има допълнителни изисквания за лица с ТЕЛК). Прием има в балнеохотел Гергана за бъбречни заболявания. 10 дни с четири процедури на ден с изхранване - закуска, обяд и вечеря. Цената е 370 лв. Подробности , ако ви интересуват в сайта на НОИ или ще приложа линк към група във Фейсбук. Има списък на НОИ с показания и противопоказания за прием.
Може ли линк към фейсбук групата
Това е групата , поверителна е.
https://www.facebook.com/share/g/1F4hr1kCkP/

# 297
Здравейте,тази година решихме да посетим Хисаря за първи път.Може ли да ми препоръчате хотел с изхранване?С малко дете съмна 2г и 6м .Някой има ли наблюдения за хотел Гергана или Хелоу.Благодаря!

# 298
  • shumen
Ние миналата година бяхме в хотел Хисар.Не към сигурна там има ли изхранване.

# 299
В хотел Хисар има закуска и вечеря, брат ми и майка ми са там в момента.

Общи условия

Активация на акаунт