Почивки в Хисаря - тема 4

• 44 233
  • 318
  •   1
Отговори
# 315
  • В Града на Липите
Благозаря много за подробния разказ. В Хисаря до сега, вече може би 5 или 6 поредни години, ходим в хотел Хисар. Моето дете е вече на 9 години и не държа чак толкова на детски кът. В Спа хотел Хисар ми харесва горещия външен басейн. Ходих само есента.
Прочетох за новия хотел и се чудя между него и Хисар.
В Empire Balneo & Spa Hotel. има ли топъл баншен басейн или джакузи?
В единия от басейните са монтирани доста дюзи, та явно играе роля на джакузи. Не видях самостоятелно. Дали ще затоплят водата в някой от двата външни басейна, може би на рецепцията ще ви кажат. Много са любезни. В Хисаря не сме били, откакто ни разочарова Аугуста Simple Smile И аз се колебах между Емпайър и Хисар, но прочетох, че на втория СПА центъра е в ремонт до края на август. Иначе се заприказвах с една жена в сауната и тя ми каза че хотела в Марково й харесвал повече от този. Добавих си го в списъка Simple Smile

# 316
Оставям супер положителен отзив за spa and balneo hotel Empire гр. Хисаря. Общо взето всичко ни хареса. Басейните големи и приятни.
Двата външни са с температура 27-8°, а вътрешните са 34°(големия) и 37°(по-малкият).  Въпреки, че хотелът беше пълен имаше място за всички желаещи за басейните без тъпкане. Храната топ. Всякакво разнообразие от месо, риба, разядки, салати, десерти, плодове, пица... Има за всеки по нещо. Има и отделен кът за бебетата с пюрета. Стаите широки и просторни. Навсякъде е супер чисто, персоналът е много учтив и помага при нужда. При настаняване има пиколо, който помага с багажа, което е много удобно. Фитнесът е широк и с добри уреди. Спато е страхотно, има голям избор от сауни и парни бани. Разполага и с хамам, солна стая и джакузита, ледена стая. Масажите не сме ги пробвали, но сигурно и те са шест. Детския кът е широк, аниматорките са мили и децата ги харесват. Има развлечения за децата всеки ден от 14 до 21ч.- зумба, грънчарство, апликации, филми и др.
Алакарт ресторанта също е добър. Има обедно и основно меню, като при поръчки от основнотото има 20% отстъпка.
Единственото, което може да се отчете като малък минус е че имаше вечери, в които нямаше достатъчно места в ресторанта, но бързо се реагира.
Около Хисаря посетихме Старосел, Панагюрище, самото градче Хисаря и много ни хареса.
Определено бихме посетили отново, напълно заслужени пет звезди от нас.
Ако имате някакви въпроси може да питате, отзивът е пресен, от миналата седмица.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 21:12 от Слончо 🐘

# 317
На няколко места публикувам , но ми трябва
Доста обикаляме - споделям впечатления - но впечатленията ми са за двойка без дец със себе си.         
Но сега имам нужда от помощ  защото  :  искам да направя тържество  за юбиляр-  ще бъдем 10-15човека с деца, но не искам маса в ресторанта на  хотел ,  а да има напр. отделна самостоятелна зала към ресторанта на хотела... или  като вариант неголяма вила / семеен хотел или......... може би къщички към хотел,  който изцяло да наема  и който да осигурява изхранване на всички гости . А хотела / къщата да имат и някоя глезотия с топла минерална вода - напр.  вътрешно джакузи, сауна , защото се отнася за средата на декември

# 318
Хотел Клуб Централ, ресторантът им е с две неголеми зали и ще е подходящо. Имат спа център с минерална вода.

Общи условия

Активация на акаунт