Почивки в Хисаря - тема 4

• 48 690
  • 343
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Мнение за хотел Галери?

# 331
  • на Земята
Ако някой се включи в темата...
Чудим се за хотел Сана.Може ли отзиви за спато и храната?Предлагат ли вечеря?
И как всъщност е по -добре с включена вечеря или без?Назад в темата прочетох,че някой хотелски ресторант работи само до 22ч.Това правило ли е и за другите ресторанти?Виждам,че има доста запознати и често почиващи в Хисаря,предварително благодаря!

Също отзиви,ако може и за Викторияс Хаус

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 16:19 от kikitooo

# 332
    Средата на ноември бяхме в Саната за две нощувки през седмицата.Чисти стаи и много хубаво спа.Басейна е малък, бая изпочупени плочки има, водата е нормална температура.Отвън има джакузи с топла вода.За нас закуската не става, защото сравняваме след тази в Елбрус.Кафето е добре.Вечеряхме с култовата им кръчма, Камилите- при Чичо.Има си жива музика, уличихме по добрата певица, хахах и храната е ок.

# 333
    • Някъде по Дунава
    Два пъти годишно ходим в Хисаря, но никога не съм се изкушаваша да вляза в Камилите. Само като мина и ме лъхне миризмата отвътре и чуя певицата да вие и ми се отщява.
    Често сядаме на центъра в Централ парк, хареса ми и в Писателите.

# 334
    В Галери има и малки, и просторни стаи. Зависи каква ще си резервирате.

# 335
    Два пъти годишно ходим в Хисаря, но никога не съм се изкушаваша да вляза в Камилите. Само като мина и ме лъхне миризмата отвътре и чуя певицата да вие и ми се отщява.
    Често сядаме на центъра в Централ парк, хареса ми и в Писателите.
    Имаме ваканционен имот в Хисаря и никога не съм си помисляла да вляза в Камилите или Чергите. За нас любими заведения са Писателите, Национал, Touch и ресторанта на хотел Чинар. Но всеки е различен. Ако целта на вечерта е балканска музика и танци, са ок.

# 336
    Всички ги знаем хубавите ресторанти за хапване и приказки..Радвам се, че се включихте и двете, а сега ми кажете кръчма с музика и танци в градчето освен споменатите от мен Камили?Без Извора.
    И другото ми питане е за пиано бара в хотел Хисар- кои дни работи и дали изобщо нещо се случва в него или е само за питие с музика, без купон.

# 337
    Малко глупав въпрос , но .....къде може да се пуши в Хисаря ?! Тук сме от вчера и никъде не намирам поне закрита тераса ! В Touch дали има ? Вися навън като куче в студа 😅 в хотел Галери сме , за цената си , е доста добър ,уютен, чист, топъл ...малки забележки по мебелировката имам ,но нищо фатално!

# 338
    И там не се пуши .Само в ресторант Синатра ,в хотел Empire има зала пушачи.

# 339
    Малко глупав въпрос , но .....къде може да се пуши в Хисаря ?! Тук сме от вчера и никъде не намирам поне закрита тераса ! В Touch дали има ? Вися навън като куче в студа 😅 в хотел Галери сме , за цената си , е доста добър ,уютен, чист, топъл ...малки забележки по мебелировката имам ,но нищо фатално!

В Ловния дом ...хубава храна, на центъра е и поне до това лято имаше къде да се пуши.

# 340
    Върнахме се . За първи път бях в Хисаря ...честно казано не ме грабна особено , не знам защо така..красиво е , но пусто . Сигурно е от сезона😊 в Ловен дом бяхме снощи,  много ми хареса,  уютно, вкусно и с много добри цени! За Галери ...какво да кажа ,като навсякъде в България, дреболии могат да те подразнят ..Не съм никак претенциозна ,никак ! Но тази сутрин, слизам в 7.40 да помоля за кафе . Да ,казаха ми , 3 лева е кафето , от машината,  която само след 20 минути е готова за закуската и вече е безплатно кафето ...Дадох си трите лева , но остана горчивия привкус.. Освен това басейна е супер малък , изобщо не можахме да се доберем до него , беше пълен постоянно ,добре, че предвидливо взех стая с вана . Закуската ...какво да кажа ..пържени филии, салами от вчера , сирене и кашкавал със странен вид и никакъв вкус 🤔 може и аз нещо да не съм добре ..не знам !!😃 Чергите ......ай ,ай ...пилешки хапки с конфлекс 17 лева , интериор от соца, супер кич, върнахме се омирисани на пържено и манджи ..всеки петък и събота пее Хисарския поп 🤪 добре, че имаше две маси по млади хора, та изиграхме три хорца 😁

# 341
    Привет! Някой може ли да ми предложи място за нощувка за 1 вечер близо до СБР "Витус"? Ще бъда благодарна!

# 342
    Върнахме се . За първи път бях в Хисаря ...честно казано не ме грабна особено , не знам защо така..красиво е , но пусто . Сигурно е от сезона😊

Като се стопли е супер в летния театър. (само малко трябва да се напръскате против комари)   Ма и "зимния" е добре.

# 343
    Ние само през лятото ходим. Чувствам се отлично там, тихо, спокойно, без много магазини и сергии. Има какво да се разгледа и в града, и около него. Започнахме да ходим през 2013 г., когато синът ми беше на година. Оттогава сме пропускали само веднъж, когато бяхме на Велинград. Е там пък колко не ми хареса. Прабабата пък все е във Велинград. Въпрос на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт