Какво би ви накарало да сключите брак?

• 29 958
  • 1 246
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Защо тоз присмех момичета?

# 1 141
Защо сипвате с големия черпак на момичето? Омъжило се е и има дете на 22, не е умряла...животът е пред нея.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 14:12 от Dincho

# 1 142
Аз не прочетох някой да й сипва. Съвсем добронамерен е съветът за това да придобие образование и квалификация докато е млада. Все пак цял живот сервитьорка ли ще бъде..

# 1 143
Тя е много млада и тепърва има време да се развие и да учи. Дори и с поотраснало дете.

# 1 144
Е какво и да е цял живот сервитьорка. Сигурна съм, че изкарва повече от доста престижни професии. Каза момичето, че кара курсове за фризьори.

# 1 145
  • София
Именно, аз затова и попитах младата майка дали не е имала и други мечти освен женитба. Например като момиче да е мечтала каква професия иска да има, кои места по света да посети...такива неща.

Докато сега е родила дете и край, нито професия, нито пътувания. Доживотна каторга.
Оставете жената, искала да е омъжи рано и да роди млада, толкова по-хубаво. Да родиш млад е своеобразна инвестиция за зрелите години - едно е да влезеш там с поотраснало дете, свободен да се съсредоточиш в планове и амбиции, друго - на 38 да жонглираш с бебе и кариера, спорт и хубост, редовен секс и здравословна кухня и всички други работи, дето само в бегемамата ги умеят.

Аз съм родила три деца в златната възраст 28-34 и мога да ви кажа, че да зарежеш работа заради майчинство, да се върнеш на 35, с все още малки деца, когато във врата ти дишат млади, свободни и амбициозни хора, а ти си потънал в сметки и битовизми и имаш няколко години за наваксване, ами пак не е безпроблемно, пък нека сме образовани и грамотни.

И да оставиш бебето за след 40-те, когато вече ще си CEO в Google и за детето ти ще се грижат две бавачки и шест гувернантки, докато ти живееш в директорския офис - пак не е безпроблемно. То за форума угодия няма. Направо не раждайте изобщо, живо прецакване си е откъм мечти, пътувания, космонавтика и какво още беше...

# 1 146
Ми не знам,ам аз сервитьорка над 25 години не съм виждала... Смисъл, че никой няма да наеме жена за това, а всички наемат момиченца 18-23 г, сещате се защо

# 1 147
  • София
Не се сещаме. Сервитьорството е професия и се учи и на местата, където ходя, обикновено ми сервират хора след 40 - и жени и мъже.

# 1 148
Не я мислете толкова, ще се оправи. Както се е навъдило с висшисти, не е далече времето, когато и хигиенистките ще са с висше. Оставете я да си живее живота и да бъде щастлива. Вие преследвайте вашите мечти, не е нужно да я гледате отвисоко, къде сме ниЙ, къде си ти.

# 1 149
  • София
Не се сещаме. Сервитьорството е професия и се учи и на местата, където ходя, обикновено ми сервират хора след 40 - и жени и мъже.

Колко са такива места и колко сервитьори (и колко от сервитьорите) са наети там?

Иначе момичето няма лошо, че се е омъжило и родило рано. Пожелавам й успешно и щастливо семейство. Фризьорството е опция, и то не лоша, ако се развиеш - може да го работи доста дълго, и винаги ще е търсена услуга. От нея зависи колко и докъде ще се развива оттук насетне, та единствено да не спира с детето - то си е нещо прекрасно и изощо не е спирачка за другото.

# 1 150
  • София
Ами, много Rolling Eyes
Вие къде ходите? Дори и в кварталното ми Хепи има сервитьори на преломната възраст от 40.

# 1 151
  • София
В всички Хепи, в които съм била са все млади момичета, и момчета. Винаги им е била такава политиката специално на Хепи, та се учудвам, че има сервитьори на 40 - не съм ги засичала. Почти навсякъде, където ходя, са все млади. Малко изключения се сещам, например - във Воденицата винаги са били в "преломните" възрасти, там млади не мисля, че някога е имало. Особено в по-натоварените ресторанти, да си млад си е нужно, за да се издържи физически. В по-издържаните ресторанти някъде държат на опита, там сервитьорството си е кариера - ама такива в БГ не преобладават.

# 1 152
  • София
Не, не им е такава практиката. По презумпция по- младите деянат повече, но смъкват качеството.
Като живуща в столицата, издържаните ресторанти преобладават и да, персонала е на възраст.

# 1 153
В БГ не са много тези елитните ресторанти, в които наистина да има сервитьори професионалисти, където възрастта и привлекателността не са фактор, а уменията. Масата заведения са кръчми, клубове и барчета със сервитьорки с къси поли, където се гледа всичко друго, но не и умения.

# 1 154
40 са новите 20, не можете да ги познаете да речем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт