Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 456
  • 723
  •   3
Отговори
# 435
Лисичка, готин е и мвого нежен, просто пробвай следващия път да разтягаш повече спайдър гела до съвсееем тънка нишка, за да не стои така дебело и грапаво.

Аз имам няколко спайдъра и съм ги ползвала точно по вендъж макс - уж карах и курс за рисунки със спайдър гел (геометрия), но когато не ти се удава, не ти се удава и това е Grinning

# 436
Някъде четох също,че е хубаво да се затопли спайдъра преди ползване. Или във топла вода или на парното за малко. Така се разтягал по-добре и повече.
Много хубави маникюри пак! Браво. ❤
Есмералда,по-добре без такива "клиентки". На мен така ми звънна една,моля те да ми ги изградиш,моля те,моля те. Аз й казвам,че не съм до сега и нямам идея дали ще се справя,тя не та не. Не й пукало,тъкмо да се упражнявам. Ок,дойде,ноо аз си проклех живота. 😂 Не спря да пипа косата,да цъка на тел,да рови в чантата... При мушкане в лампата размести формата за изграждане с 1-2мм,едва го оправих после. Един нокът го беше лепнала в лампата. Абе.. наистина се натоварих яко. Добре,че не си изпълни заканата да идва само при мен. 😂 Мерси съм.

# 437
Здравейте! Интересува ме каква е разликата между рубър,ковър и потал база?

# 438
  • Gorni Bogrov
Мацки ,сега ми свърши черният лак,моля да ми препоръчате хубав ,покривен и бюджетен черен лак(ако има такъв изобщо с мойте изисквания 😊)  и евентуално млечно бял от Makeup.
П.С.Всички показвате невероятни маникюри,мечтая да ви настигна,но нещо не ми се получава все още,а и нямам на кой да се упражнявам 😢.

# 439
Момичета,от към кутикулите ми задира, но като пробвам да отлепя,уж всичко е здраво.Явно от израстването,макар и минимално.На 6 дни е,дали е отслоено, за да задира така и да го махам ли?Само с кадър база съм и понеже е светла не виждам хубаво и не мога да преценя

# 440
Ако не е отлепено,не го махай. По-скоро си лакирала и кутикулите и сега като е израснало,ти закача. Пробвай да го изпилиш.

# 441
Ако не е отлепено,не го махай. По-скоро си лакирала и кутикулите и сега като е израснало,ти закача. Пробвай да го изпилиш.
Ще го изпиля значи,благодаря ти!

# 442
Момичета, сега с настолната лампа като ми е светло да не ми се опече лака на четката? Малко смешен въпрос ама нали и тя е LED, няма ли да изсуши малко лака?

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 13:09 от Regalia43

# 443
Няма да ти се опече нищо, лампите за маникюр и обикновените лампи са с различна дължина на вълната.

Аз да дам ъпдейт по моя казус с ел.пилата: След 2 седмици и много зор от моя страна да се свържа, след като я изпратих за ремонт, най-после ми отговориха, че проблемът бил в кабела на ръкохватката - бил се прегънал и от там идвал проблемът със смяната на оборотите. Била механична повреда от ползване, която аз съм причинила, и не влиза в гаранцията. Нито съм държала кабела прегънат, нито нищо, явно просто си е калпав и толкова държи. Питах дали могат да го оправят за моя сметка и чакам отговор. Но е вероятно сервизът да няма такива части. Както и да е, ще си поръчам кабел от Али и мисля да се пробвам да си я оправя сама. Стискайте палци.

# 444
Regalia, според мен няма такъв шанс и моята е лед и нищо не се е изпекло. То вече и енергоспестяващите крушки са лед вече масово и обикновени почти не се продават.
Коучуковата база има гума, по-еластична, по-гъста е от обикновената, става за меки калпави нокти, oгъва се по нокъта и с нея се прави укрепване и изравняване на нокътната плочка.
Камуфлажната/ковър базата е  пак качук, но е с допълнителен пигмент и улеснява процесът на лакиране, защото директно се укрепва и няма нужда от цвят. Има по-натурални цветове като за френски  има млечни, пастелени, цветни, неонови , флаш и т.н. в това число и поталите, които са цветни и имат фолио, блестулки. Съответно поталите и цветните се пекат по-дълго(за потали се препоръчва около 2 минути). Професионалисти препоръчват, че за по-добро  носене и да се избегне и алергия под цветните бази да се сложи един много тънък слой безцветна жбикновена база.
Есмералда, надявам се да се оправи всичко и да ти работи още дълго време пилата. Обикнновено гаранциите не важат и все по вина на клиента Grinning

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 18:58 от karmilla

# 445
Esmeralda типично, така ги правят калпави много неща, че хората да си купуват нови, иначе ще фалират. Късмет дано да успееш да си я поправиш.

# 446
  • Казанлък

Нещо семпло от мен

# 447
  • София/Благоевград
Здравейте! От скоро и аз започнах с гел лак. Купих си стартовия пакет от Елена арт. Първия път се лакирах с продуктите от комплекта на Коди. Маикюра се получи добре, издържа си две семици без да мръдне...Сега реших да взема друг цвят лак, поръчах на Claresa, но не се изпича. Първия път пекох по 40 сек, и стана мазало, днес махнах на един нокът и пробвах за минута и половина и пак не стана. В лака ли е проблема или аз бъркам нещо? Вие по колко време го печете?

# 448
Мерси, момичета. Поръчах кабела и ще дам ъпдейт, като пристигне от Али и се пробвам да я оправя. Иначе и нова ръкохватка намерих, абсолютно същата, но струва 26 евро и не ми се дават особено. Не ми е единствената пила, но пък ми е любимата, затова давам толкора зор да я оправя.

Веси, каква ти е лампата и колко диода има вътре? И какъв е лакът на Клареса като цвят? Много пъти тук сме коментирали, че тъмните цветове на Клареса са кофти за печене и им трябват по 2 мин в хубава лампа (с поне 30 диода).

# 449
  • София/Благоевград
Лампата е sun5 48w, цвета е червено 419, ще пробвам и 2 мин печене.

Общи условия

Активация на акаунт