Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 429
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Така аз продължавам с бЕсни ревюта за пилата. Тъй като ми е мерак да я ползвам и вдъхновена от разговора за педикюрите реших да я пробвам на краката докато си чакам новите лакове от мейкъп. За час и половина приключих. Супер бързо се свали покритието и почистих кожи(пак нищо общо със предходната) без нито едно поражение, а с предната редовно нещо се закачше. Отново се убеждавам, че оборотите нямат и грам общо с обявените. Максималните 30 000, уж, отгововарят на едни максимум 18000-21000 на новата. Най-много време реално ми отне да се кикерча да се лакирам, че не виждам добре на краката дали съм наводнила или не и да е чисто. Та да, момичета, от моя личен опит бих ви казала за пилите, които се водят нисък клас-стават, но нямат общо и ще е по-голяма мъка. Направо се преродих с новата. вложете 20-30лв. повече или изчкайте месец и малко и поръчайте от али, за да имате нещо читаво.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 11:49 от karmilla

# 346
Kamilla маникюра на баба ти се е получил чудесно. Като стана баба искам и аз да ходя с такъв спретнат маникюр. Много малко възрастни съм виждала с маникюр.
Ползвай си пиличката със здраве и да твориш прекрасни маникюри с нея 🙂.
За Елисиум беше попитала за впечатления. Лакчето се изпече нормално, четката за мен е малко неудобна, хубава консистенция, но сега имам на някои нокти истъркване по свободния край а се лакирах на 07.01 вечерта. Не знам дали причината е в лака на Елисиум или в топа на Семилак, но аз и не ги и пазя много ноктите.

# 347
Blomst, благодаря! Зайчето е разкошно! Много хубаво рисуваш! В темата сте ни много талантливи!
Май е комбинация от това колко се "ползва", лакът и топът, но при равни други условия(еднакъв топ, основа и ползване) ми е направило впечатление определени лакове по-бързо им се затъркват връхчетата. Та понякога зависи от лака. Иначе марката влиза в категория по-бюджетна, а има интересни цветове. Да знаем дали да я препоръчваме/поръчваме. Аз за жалост не стигнах до лакиране и ми беше интересно. Същото важи за chiodo pro и kabos-гледам ги в инста, имат хубави цветове, полски са, но нямам мнение за тях. Иначе и те са на прилични цени.
Благодаря ти за ревюто!
И да кажа - Клареса имат нова зимна колекция. Не е лоша, но на първо четене не ме впечатлява-няма нищо кой знае колко различно и уау. Знаейки им горе-долу палитрата ми доскучават вече и вместо малко да си ъпдейтнат цветните бази - да речем някой друг потал, флаш, флейк да добавят, то те ни пускат малко еднообразни колекции. Мое мнение де, може и да съм се наситила, но нещо забиват.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 13:50 от karmilla

# 348
Така аз продължавам с бЕсни ревюта за пилата. Тъй като ми е мерак да я ползвам и вдъхновена от разговора за педикюрите реших да я пробвам на краката докато си чакам новите лакове от мейкъп. За час и половина приключих. Супер бързо се свали покритието и почистих кожи(пак нищо общо със предходната) без нито едно поражение, а с предната редовно нещо се закачше. Отново се убеждавам, че оборотите нямат и грам общо с обявените. Максималните 30 000, уж, отгововарят на едни максимум 18000-21000 на новата. Най-много време реално ми отне да се кикерча да се лакирам, че не виждам добре на краката дали съм наводнила или не и да е чисто. Та да, момичета, от моя личен опит бих ви казала за пилите, които се водят нисък клас-стават, но нямат общо и ще е по-голяма мъка. Направо се преродих с новата. вложете 20-30лв. повече или изчкайте месец и малко и поръчайте от али, за да имате нещо читаво.

Благодарим за съветите. При мен също се наложи смяна на пилата, понеже както стана ясно моята даже не е за сваляне на гел лак. Grinning
Доста време си свалях гела с обикновена пила и накрая след обилно пилене по 2 часа всеки път ми писна и просто поръчах някаква без предварително проучване и резултата е налице.
Та сега попрочетох малко в темите и поръчах ето тази по препоръка на esmeralda23 в началната страница:

Като разликата е, че този модел който поръчах е 65 W, уж.

След като поръчах обаче видях, че самата пила е сложена в списъка с тези от нисък клас и като прочетох и твоето мнение малко се замислих дали няма да се наложи да я сменям отново.

# 349
Не е лоша като за начало, аз имам телефончето от нисък клас, но на фона на сегашната(лилавата от среден клас) си е мъчение да се работи с нея. Плюс излишни кабели и място. То си е благинка със зареждане, малогабаритна и не се оплитам в 100 кабела. С едно зареждане вече 1 маникюр и един педикюр направи+смяна на лак на един нокът. Според мен, ако имаш опция откажи тази и изчакай малко от али за по-прилична. Реално има и складове в европа с доставка около 7 дни, но цената се завишава малко. Но определено си заслужава чакане и/или няколко лева от горе. Реално даже с някои са на почти една цена, защото в али хубавите пили среден клас са м/у 40 и няколко и 80 и няколко лева(100 макс), а тукашните сайтове пили нисък клас ги продават м/у 60 и кусур до 80 и кусур лева. Пила като поръчаната от теб в али е 19-20 евро. А моята лилава я взех за 24 евро с доставка вкл. На такава цена е абсурд да се намери в бг сайт.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 14:22 от karmilla

# 350
Karmilla благодаря! Имам още един лак на Елисиум, и него ще пробвам и ще го видя как е с друг топ, но той е много искрящ розов и е по за пролет/лято. Така, че няма да е скоро.

# 351
Моя братовчедка маникюристка работи с Chiodo pro и каза, че е доволна от тях.

# 352
.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 16:47 от MarilynM

# 353
  • София
Karmilla, може ли да изпратиш линк към пилата?
Връщах назад темата, но вероятно пропускам поста.
Благодаря и със здраве да си я ползваш! Simple Smile

# 354
Благодаря!
Има линк в заглавната страница, а към края на старата тема бях шервала линкове на пилата на изгодна цена към онзи момент. В заглавната има ликове и към други добри пили в раздела за пили.
Ето я от моя продава, която в момента е 19 евро, но шипингът е висок -7 евр. Ако намериш купон за намаление ще ти се върже и на теб м/у 22 и 25 евро. При мен беше така схемата пак за 19 и нещо-20 евро, висока доставка от 7 и нещо, но с купон от около 4-5 евро общо 24. Купоните ги има в али, а особено за току що регистрирал се дават на поразия.  После като пристигна и написах ревюто я бяха вдихнали по 30 и кусур евро, а сега пак е намалена. В момента е изгодна цената и с високия шипинг. За 40 и нещо лева такава пила тук няма. Тази, която Спасимира е шернала я проверих в два сайта и е по 80-90 лв.
https://www.aliexpress.com/item/1005004505092597.html?spm=a2g0o. … 52.21ef1802ypoiNl

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 16:12 от karmilla

# 355
Claresa purple 630 -пускам и тук,защото имам чувството,че в групата във ФБ си водя монолог…
Скрит текст:
Изключително красив цвят

# 356
Claresa purple 630 -пускам и тук,защото имам чувството,че в групата във ФБ си водя монолог…
Скрит текст:
Изключително красив цвят

Наистина е страхотен!
Коя е групата във ФБ? : )

# 357
Ъпдейтвам се за топа на Palu, след като престоя няколко дни в шкафа.
Междувременно писах и на makeup.
Днес отново го извадих, за да снимам клип при нанасяне и той взе, че се държа съвсем прилично, изравни се супер и е страшно бляскав. Единствено си го обяснявам с това, че в стаята беше много топло, то и предния път беше топло, но не като днес.

Топ Palu shine, много съм разочарована, дори и да махна лепкав слой на цвета пак е така, от makeup:

Скрит текст:

Аз смятам занапред да се въздържа от покупки на лакове от този сайт, напоследък все проблемни уцелвам.

# 358
  • Шумен
Едно беличко с много ситен брокат(почти незабележим 🤭) от мен със златно фолио за разнообразие 😊 аз да питам коя е фейсбук групата,искам и аз да се присъединя 😁

# 359
На мен не ми се получава качването на снимки. Дойдоха ми двете млечни бази от Мейкъп. На Коди е в пъти по-добра и лесна за работа. Кларесата ме разочарова малко,но ще я ползвам поне за под цветните лакове.
Получих и римувър за кожички,доста добър. Няма го наличен и не мога да пусна линк,но ще го дебна да поръчам пак.
Една малка кутийка гел на Chiodo за проба,по-нататък ще дам отзиви.
Утре ще снимам на дневна светлина и ще пробвам да пусна снимка.
Мимче,много е нежен! Супер.
Обичах,наистина много красив цвят! 😍
Групата е тази:
https://www.facebook.com/groups/529818398665833/?ref=share

Общи условия

Активация на акаунт