Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 398
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Anyyyone, да разкажеш после! Кларесата поне става за неони и лакове, на които им е нужда подложка и се спестява белия лак.
И на мен ми пристигнаха нещата! Мноооого съм доволна! Радвах се като като малко дете! Потали, флашове, котешки очи, флаш бази, топ на семилак, хайлайтъри издирвани от 3 години, бяла козметика... абе като инфлуенсърка на unpacking boxes се чувствах! Всичко ми хареса, намацах се с хайлайтър, лакове, кремове и на спа обърнах офиса. От нищо за сега не съм разочарована за сега. Понеже още бачкам, а не съм пила айрянче да мацам там тия дни ще ви покажа. И магнит си взех за котараците и още ще има да го разучавам. Ще споделя мнения и аз за топа на semilac.
п.с. знам, че не е това темата, ама и на вас да кажа - взех един течен хайлайтър на wibo  и го мацнах на ръката, та вече 5ти път поне се мия със сапун и стои. Не съм очаквала,. Пак сори за спама, ма за търсещите хайлайтър, който не се изтрива, че съм наляла сума пари в търсене.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 20:36 от karmilla

# 361
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз щях да пиша за Palu - взех bonder, maxi base и top coat shine с лепкав слой. Ще кача снимка, като аз още съм новак в правенето сама, трудно успявам и да снимам, та дано се придобие представа. Повече ми харесват от claresa като нанасяне, ще видим като трайност. Claresa ми пада на люспи направо, а уж следвам всички стъпки, слагам и обикновена база под цветните и пак бързо пада. Ще видим сега тези как ще са..

Ъпдейтвам се за топа на Palu, след като престоя няколко дни в шкафа.
Междувременно писах и на makeup.
Днес отново го извадих, за да снимам клип при нанасяне и той взе, че се държа съвсем прилично, изравни се супер и е страшно бляскав. Единствено си го обяснявам с това, че в стаята беше много топло, то и предния път беше топло, но не като днес.

Топ Palu shine, много съм разочарована, дори и да махна лепкав слой на цвета пак е така, от makeup:

Скрит текст:

Аз смятам занапред да се въздържа от покупки на лакове от този сайт, напоследък все проблемни уцелвам.

# 362
christiana_ , ивинявам се за въпроса, но ултрабонд ползваш ли? Ако не, може би това да реши проблема на падане на люспи. Н амне така ми падаше преди бонд.

# 363
  • София
Един Арт маникюр от днес, на майка ми.
 Много обичам такива арт дизайни, семпли, нежни, леко небрежни.. абе изобщо любими са ми. А и стават бързо.

# 364
  • Plovdiv, Bulgaria
christiana_ , ивинявам се за въпроса, но ултрабонд ползваш ли? Ако не, може би това да реши проблема на падане на люспи. Н амне така ми падаше преди бонд.

В началото не ползвах, после започнах и пак така ставаше. Възможно е грешката да е в мен. Все още са ми къси ноктите и по свободния край ми е по-трудно с базите и цветовете, но.. С времето дано нещата станат по-добре 😁

# 365
Цветовете са  от сайта на Полина Василева Маникюрна работилница My lak,покривни даже от 1 пласт.Бях си поръчала и една цветна база на Sunone 09 5мл,хубав цвят,но в почти празна бутилка колкото за проба ако си направя и апекс с капка няма и да стигне.И топ без лепкав слой на същата марка 5мл пак е само 1/3 в шишенцето за 2-3 пъти поне.Предполагам ,че ако е 15 мл ще е същото шише но пълно.

# 366
Това от нейният сайт ли празни идватт?! Ужас, ако правилно съм разбрала!!! Пробва ли да се свържеш с нея? В мейкъп ги има тия марки. Ако е така, то това е страшна излагация! Защото имам лакове, топове и бази по 5 мл и още не съ ги разходила.
christiana_ -, дано с Palu ри се реши проблема!

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 21:52 от karmilla

# 367
Един Арт маникюр от днес, на майка ми.
 Много обичам такива арт дизайни, семпли, нежни, леко небрежни.. абе изобщо любими са ми. А и стават бързо.
Много са красиви! Арт дизайна само с четка ли го правиш и фолиото как го лепиш, понеже гледах някъде, че имало специално лепило за фолио?

# 368
Аз освен, че ви чета, напреднах и генерално с теорията и клипчетата. Напълнила съм кошницата в амазон с основните неща (лампа, база и топ, малък комплект цветове, както и комплект за сваляне; пили, ножички и прочее си имам). Мисля да поръчам тези дни и да пробвам стандартен маникюр като дойдат нещата.

Гледах как се моделира апекс. За първи път обърнах внимание и на собствените си нокти. Палци, показалци и средни пръсти имат някаква извивка, макар и минимална, безименните са ми плоски, а кутретата си растат нагоре. Освен това на левия ми палец често ми се чупи нокътя, та ще е хубаво ако някой хубав ден мога и да си изградя нещо (нося ги средно дълги).

Оптично ми изглеждат красиви маникюри като показания от Стела, заоблени и по-оформени и пълни нокти, без да изглеждат неестествено дебели. Та в тази връзка, към тези, които така си правят маникюра, колко опита ви отне горе долу да ми хванете цаката? Знам, че е индивидуално, но ми е любопитно, понеже от два дена търся в интернет по разни форуми и не намира достатъчно мнения и отговори на такъв въпрос, основно на някакви маникюристки, които обясняват как едва ли не ако не се занимаваш с това професионално няма да се научиш никога.

# 369
Това от нейният сайт ли празни идватт?! Ужас, ако правилно съм разбрала!!! Пробва ли да се свържеш с нея? В мейкъп ги има тия марки. Ако е така, то това е страшна излагация! Защото имам лакове, топове и бази по 5 мл и още не съ ги разходила.
christiana_ -, дано с Palu ри се реши проблема!
Да ,от нейния сайт,не знам дали другите са така по малко ,аз имам около 12-13 лака от Aliexp. на Gd coco 5ml доста пълни и като дойде това ,имам снимка но не успях да я кача сега ще покажа докъде е.Не съм и писала ,като видях че и топа е малко вътре явно са си така.А другите лакове на Му laq са 5 мл но пълни.Не е фатално  ,но ми хареса цвета.

# 370

А,успях! 😆
Да уточня,че не съм изравнявала много,защото не ми се занимаваше с всеки нокът обърнат и т.н. За това видях на места неравности,но нали си е на мойте нокти,не ми се занимаваше да оправям. На втората снимка обаче ясно личи разликата между Коди и Клареса. На показалец и среден е Кодито. На мен лично ми харесва много повече как прелива и цвета като цяло.

# 371
Ако ти се струват празни, то значи са празни!Даже сега ми дойдоха шишенца по 6мл., които знам че минумум 10 маникюра ми трябват да разхадя. Да не говорим за базите на клареса 5гр. се водят, но за  мен са плс минус толкова мл по вида на шишето-ами нямат свършване! Всеки път си викам това е последно ползване, ми не е! И за топа важи - на мен майка и баба,от време на време, за година и нещо свърши. Свържи се със сайта според мен, не е ок така да дават продукти. Тя,уж, сама ги опакова да не е взела тия за клиповете да е сложила. За мен е грозно, тъй като не е като да не знаем кое колко трябва да е пълно.
Anyyyone, супер красив маникюр!Страхотно си се направила!
Няма спор разликаъа е от зземята до небето! Клареса на мен ми изсква най-много време за хубав апекс и изравняване. Най-добри са индиго до сега за мен, благодарение на Принцесата Heart Eyes, които услужливо  ми подари и скоро ще се възползвам от предложение на Есмералда за съдействие за закупуване на още! Нямат равни мажеш и кажи -речи има апекс и архитектура(почти толкова лесно е колкото описвам), щях да пиша ревю при сваляне, но преварих. При мен протеинова база и минерална база се държат перфектно, казвам тъй като имаше съфорумки с оплаквания за отлепяне. Коди и фокс са след индиго, но фокс на сваляне имаха отслойки,а коди и клареса не(бях лакирала няколко нокти с различнибази). Ина

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 23:36 от karmilla

# 372
  • София
Rimonna, благодаря! С четка е, да но не тази от лака, а една друга по-плоска (номера й не се сещам) а фолиото в случая директно върху лепкавия слой от базата, само че отгоре го минавам и го притискам с една такава силиконова като шпатулка, за да не стърчи никъде и тогава топ-а. Иначе да, има си и специални за фолио например на Коди sticky foil gel, с него най-добре се получават тези по-големите фолия на ролчица дето са, когато искаме да залепим фолио изцяло на нокътя. Дано добре го обясних 😄

# 373
Аз се родих с фолиото на парчета…такъв кеф е нанасянето,а и си отива точно където и колкото го искаш, докато с лепкане нямаш такъв контрол.
Взех някакво евтино от мейкъп- мога да пусна линк,ако има интерес.

# 374
Аз върху фолиото слагам тънък слой безцветна база, защото само с топ се изтърква. Не знам дали е правилно, но с база и топ отгоре не мърда.

Общи условия

Активация на акаунт