Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 387
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
За търсещите белеща се база в мейкъп има белеща се база, която не съхне на въздух, а се пече.. На Canni
https://makeup.bg/product/638220/

# 376
Аз искам линк за фолиото,моля! 😊 А също и такова,което се лепи на лепкавия слой,а не му трябва специално лепило. Купих едно,но по никакъв начин не се отбелязва,а лепило нямам.

# 377
  • Варна
Сега прочетох описанието в официалния сайт. За пръв път срещам да препоръчват укрепващ гел върху цветното покритие Grinning преди топа. Браво на Canni! 
Аз спокойно бих препоръчала да си се направи леко изравняване с нормална база /каучук,потала,линт/ и тогава да се лакира без да се прекалява с дебелината на покритието обаче. В противен случай трябва да се пили преди сваляне,защото има опасност от повличане на нокът при много дебел слой.

# 378
Аз искам линк за фолиото,моля! 😊 А също и такова,което се лепи на лепкавия слой,а не му трябва специално лепило. Купих едно,но по никакъв начин не се отбелязва,а лепило нямам.
https://makeup.bg/product/585961/

Ето това имам - лепка върху лепкав слой,нооо го имам от толкова години(поне 4),че не знам дали е възможно,но вече трудно лепка.

BGN 1.51  35% Off | Gold Sliver Metallic Foil For Nail Slider Holographic Transfer Wrap Sticker Adhesive Starry Manicure Decor Nail Foil Set CH996-3
https://a.aliexpress.com/_mtSxvr0

# 379
Да кажа, че вече има налични Kodi buil it up геловете в Еленаарт. Аз много ги харесвам и с тях укрепвам. Това е моето спасение за меки и отлепящи се нокти.

Предишния ми маникюр беше нюд с фолио отгоре и на 3 ден почна да се бели. Не сложих база след покритието, а трябваше... С база не се бели, да си знаете Simple Smile  Снимката не е хубава, а лака е върху старото укрепване от преди седмица, на което се обели фолиото. Мерак да пробвам...
Lolo30 и аз много харесвам точно такъв тип маникюр.
Karmila, да е жива и здрава баба ти да се фръцка все с такъв хубав маникюр.
Танита, много нежно!

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 15:08 от pipence

# 380
Да, това е белещата база, която аз ползвам и правя точно както Принцесата казва-  лаково каре, белеща база, друга база- или на Клареса или на ur sugar потал базата, цвят и топ, като гледам много тънко всеки слой.

Кармила като спомена хайлайтър се сетих, че имам чисто нов на Physicians formula, но за моя вкус е доста бляскав.. сякаш, та прекалено грубо ли е, ако предложа, ако има някой от Варна и си го хареса - замяна за някакво лакче Wink, знам, че има групи за размяна и т.н. извинявам се, просто ми хрумна ☺

# 381
Здравейте! Случвало ли ви се е да отделите много време да си направите маникюра и накрая да не харесате резултата? Качвам снимка на втория ми опит за маникюр вкъщи от днес, имах идея за друг цвят, в последния момент я смених и реших да пробвам бледо розов лак, който свети на тъмно. Оказа се много гъст и труден за нанасяне и като цяло маникюра не ми хареса как се получи, нещо не си и оформих ноктите добре, но нямам нерви да го правя на ново. Недоволна съм с две думи 😃 Дайте съвет как да си оформям ноктите по свястно и как да не стават дебели след като уж нанасях тънки слоеве от лака..

# 382
Да, случвало ми се е и то неведнъж. Обикновено преправям след няколко дни/седмица. Не мога да издържа дълго с нокти, които не ми харесват.
Твоят маникюр обаче ми харесва и не бих го махала.

# 383
Да, случвало ми се е и то неведнъж. Обикновено преправям след няколко дни/седмица. Не мога да издържа дълго с нокти, които не ми харесват.
Твоят маникюр обаче ми харесва и не бих го махала.
Дразни ме, че станаха дебели ноктите, но в компанията на 5 годишно дете толкова можах 😃

# 384
HoneyBee, много е хубав, не го сменяй! Но те разбирам какво имаш предвид! Аз миналия месец така къртих цяла ръка току що направен маникюр, много ми се видя дебел и после изпилих и така изцеждах четката, че едвам, едвам лакираше, чудя се този месец дали да не сложа само една база, без гел. Но при теб е хубаво, не се коси! Flowers Hibiscus

# 385
Honey, и според мен лака ти е страхотен, няма нужда да го сменяш!

Момичета, имам лаишки въпрос за алиекспрес, но не съм поръчвала от години. Мога ли някак да филтрирам артикулите така, че да ми се показват тези със 7 дни срок на доставка, или такива, които са от европейски/полски складове? Извинявам се за тъпия въпрос.

# 386
Преди време търсих и аз такава опция, но излиза че като доставката ти е до България го няма като част от филтъра, Ако сложиш др, държава например Гърция, можеш да филтрираш по тази категория и да си селектираш линковете, с ЕУ склад. Понякога обаче не предлагат доставка до БГ, но има такива и при които не е проблем.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 23:05 от 🐟 Дори 🐟

# 387
Голямо разочарование са ми тези три цвята на Claresa. Много по-бледи и невзрачни от колкото на картинките Sad

# 388
Дами, знам че е обсъждано милион пъти, но все пак не мога преценя коя лампа да избера. В чужбина съм и това са вариантите:

Има и SUN 5x MAX

# 389
В коя държава си?
Аз лично имам забележки и по трите лампи, за които питаш.
Ако имаш Амазон в твоята държава, поръчай оригинална SUNUV - 2C, 5Plus, 4S.

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 14:53 от esmeralda23

Общи условия

Активация на акаунт