Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 424
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
А при мен първите опити за сваляне са толкова успешни, а бях се подготвила за драми. Няма и десет минути накисвам с щипки, но според мен с фолио е по-ефективно. Ползвам ацетона на Семилак. Сваляла съм само тях и Клареса, като Семилак се сваля може би една идея по-лесно, но наистина, това е най-бързото нещо в цялата суетня с гела Grinning и да, топа трябва да се матира иначе нищо не става, ако не го направя.

# 406
Melany, ти коя лампа ползваш

# 407
Благодаря ти karmilla, за полезните отговори всеки път! Ще го помисля този peel off и ако пробвам Canni ще споделя ✌🏻

# 408
    Чудесни са ви маникюрите, аз си дадох малко почивка, че от повече от година не съм оставала без гел лак, а и ми се появиха някакви пъпчици, та имах съмнение дали не е алергия (за щастие беше друго). Но пък си пробвах и новата пила, което се оказа по-лесно занимание отколкото си представях, та съм доволна!

Обачее.. шило в торба не седи Smile Та сега съм решила след Gel X да пробвам и други варианти - някоя от вас момичета, ползва ли отлепяща база, четох назад по темите, че бяхте обсъждали? В makeup видях тази на Ness и на Canni, за която и karmilla беше споделила на предната страница, но от клипчетата, които изгледах, не останах очарована. На начална страница линка от али вече не работи, а ми се искаше да е нещо проверено.

И ако някой си прави акрил с прах и мономер - имате ли предпочитана марка? Май на Коди ще избера, но гледах американките препоръчваха мономери, които изсъхват една идея по-бавно, нямат силна миризма и т.н., а при нас май не откривам съвсем такива.

Аз ползвам Canni и съм доволна. Предвид, че съм абсолютен новак. Взех и на Борн Прити белещата база, но не съм я пробвала още. Всичко на всичко- 2 пъти съм се лакирала. 1ят път си се отлепи супер- на цяла люспа. Сега 2ят (сега сложих и ултрабонд по свободния край) още не е паднал. Та за сега съм много доволна.

# 409
    Много се чудех с какво да се лакирам от много избор. Та тъй като в 8 и кусур се прибрах от работа реших на бързо да съм само по база. Взех, вдъхновена от Есмералда, флаш база и аз на rocks. Разкошна е и много лесно се работи с нея! За 1 час 1 ръка с пилата и от до! Със старата такова време абсурд! То да ти е кеф да сменаш лака! Май ще почна на 2 седмици, за да разходвам лаковете Grinning Наистина е друго. Даже наивно си мислих, че само 1нага ще успея, а почвам втората. Решех и с база, за да мога след седмица да плекна цвят, като така и така не мога да реша с какво искам да се лакирам.

# 410
    Canni се отлепят много бързо с белеща и каучук база. Даже по-скоро преждевременно. Едва изкарват 1 седмица при мен. За цветовете става въпрос. не съм ползвала базата им

# 411
    Melany, ти коя лампа ползваш
    Аз съм със SUNone, купувана преди много години. Беше започнала да ми прави номера - ту работи, ту не и затова си бях поръчала от другите. Но се сетих, че може да е от кабела. Поръчах си нов кабел и си работи като пушка. Няма дисплей на секундите, но това не ми е проблем.

# 412
    • Бургас
    Ох, аз ви изтървах. Уж бях отворила новата тема след НГ ама явно съм забравила да включа известяването.
    Няма да мога да изчета всичко, или поне не сега, но съм сигурна, че има много красоти.
    Гледам, че има и нови попълнения - добре дошла, BadKarma!
    Аз последно пробвах да направя онзи маникюр с едър брокат в основата и млечна база отгоре като воал... Ама съвсем не стана какво си го представях и бързо преминах на по-стандартен Simple Smile))
    Не ми е много на сърце този маникюр, макар че на живо блестеше повече.
    Така или иначе вчера го махнах, днес трябва да пробвам една нова база...в тон с тенденциите

# 413
    В унисон с нещата, които ми се случват, вече втори ден не успявам да кача снимка на новото ми творение. Грешка 1827.🙈
    Трих, пилих, после пак и накрая си пльоснах едни пролетни стикери, че то една хубава пролет дойде тая зима.😀
    Пробвах нов топ лак, на Jana nails -Aqua. Името му е много подходящо, консистенцията е като вода, направо с лекота се нанася, в сравнение с този на Коди, който е супер гъст и труден за употреба. Ноктите са наистина много блестящи, като с мокър ефект. Ще видя дали е издръжлив и ще дам отзив.
    Да не забравя да кажа и за основата на Милано Козметик- издържа 3 седмици без проблем, нямах отслоявания, нямах счупвания, лесно я свалих с пилата.
    Прикачвам снимка, дано да е сработило.

https://photos.app.goo.gl/kUAApWaYfZ3uBm497
    П.С. Абстрахирайте се от порязванията ми, но няколко пъти свалях вече готов гел и от нерви си нараних кожичките…🫣

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 10:11 от Butterfly_🦋

# 414
    Много хубави маникюри, момичета! Това лилавото основа ли е или цвят?
    Butterfly_🦋 и останалите качващи снимки, намалявайте си снимката. От там идва този проблем - разрешеният максимален раз мер е 5МВ и ако е малко по-голяма, то няма да я качи. И ако преди форумът си казваше "недопустим размер, ала бала", то сега казва за тази грешка. Снощи и на мен това ми съобщи.

# 415
    Основата е на Коди - Harmony Mist.
    Karmila, благодаря за подсказката.Получи се. 🤗

# 416
    Момичета, много красиви маникюри качвате, радост за очите Heart Eyes

Кармилла, кой номер е базата на Рокс? Аз имам една флаш тяхна, но бие повече на лилаво. И на мен онзи ден ми пристигнаха материалите, но нейсе, ще останат за следващия уикенд, освен ако мама не си хареса нещо от новите цветове.

# 417
    Номер 63 е базата и си е баш сребърна, а ако не бляска млечно сиво/сребърно. Много е приятна и на цвят и за работа. Д почнат да зареждат по-често от тия марки! И благодарение на теб ги научихме и ние!
    Аз пък побвах топ лака на Семилак и на първо четене е супер, ще дам отзив как се държи.

# 418
    Да, моята е номер 61, с лилав оттенък. Готини са тези бази, издръжливи и лесни за употреба. Поръчах си още две, да си имам, че колекцията ми от 30+ цветни бази да не остане така Grinning
    Тъпото е, че нямам кого да лакирам освен себе си и мама, защото и двете ми моделки/клиентки се отказаха поне за момента ... Та ще си лакирам мостри и ще правя дизайни, поне да харча продуктите, да не им минава срокът Joy

# 419
    Момичета, снощи на връщане от работа купих настолната лампа от Лидл. Намира се в раздел ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК, близо до едни разклонители. Мъжът ми толкова я хареса, че веднага след като се прибрах, отиде да си купи и той за неговото хоби.Grinning Още не съм я пробвала, но мисля, че ще върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт