Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 427
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Понеже напоследък съм луднала по френския, а заедно с него и по прозрачните бази, та си сътворих комбинация с двете… 😅
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 421
Здравейте, ето и моите последни два маникюра. Опитвам се да оформям по-добре ноктите благодарение на съветите ви и силно се надявам този път да имам успех и да нямам отлепването , което споменах преди.
Това е последният ми маникюр /от преди 2 седмици и няколко дни/. За момента държи, пък да видим. Grinning

А това е предният ми:

# 422
Ееее... жалко! Почивка ли правят? Аз сега основно себе си правя, майка ми и казах, че няма да преносва покритието и после да има проблеми с ноктите и съм и връчила масло да се маже и я изпилих до дъно, но баба ми намери време при мен да дойде. От немай къде да си харча лаковете си направих сама педикюра, въпреки че не обичам, днес ще правя на баба ми пък барем малко да разходя лакове. За сметка на това съм напазарувала все едно по 5 момичета на ден лакирам минимум. За това реших нова схема - първо само някаква цветна бааза, после на седмица и малко да слагам цвят, че да разходвам повече, а каква ще я свърша с добрите намерения не знам.
Regalia43, честита и със здраве да я ползваш. Да ни я покажеш после.
Rimmona, маникюрът е топ!
Спасимира, стискам палци да се носи добре! базата е много красива! На Коди или ursugar я взе?

# 423
Ееее... жалко! Почивка ли правят? Аз сега основно себе си правя, майка ми и казах, че няма да преносва покритието и после да има проблеми с ноктите и съм и връчила масло да се маже и я изпилих до дъно, но баба ми намери време при мен да дойде. От немай къде да си харча лаковете си направих сама педикюра, въпреки че не обичам, днес ще правя на баба ми пък барем малко да разходя лакове. За сметка на това съм напазарувала все едно по 5 момичета на ден лакирам минимум. За това реших нова схема - първо само някаква цветна бааза, после на седмица и малко да слагам цвят, че да разходвам повече, а каква ще я свърша с добрите намерения не знам.
Regalia43, честита и със здраве да я ползваш. Да ни я покажеш после.
Rimmona, маникюрът е топ!
Спасимира, стискам палци да се носи добре! базата е много красива! На Коди или ursugar я взе?

На Коди - Камуфлажна основа Cover base Flake №06

# 424
  • на брега на морето
Много хубави маникюри, момичета! Heart Eyes
Аз пък имах 3 развалени лака след лятото, и 2 от тях ги харесвах - синьо и зелено на бютилукс. И си ги поръчах отново. Дойдоха същите цветове.Blush

# 425
Много хубави маникюри, момичета! Heart Eyes
Аз пък имах 3 развалени лака след лятото, и 2 от тях ги харесвах - синьо и зелено на бютилукс. И си ги поръчах отново. Дойдоха същите цветове.Blush
По какво се разбира, че са развалени? Като дъвка ли стават или някакви други отличителни белези?

# 426
  • на брега на морето
Бяха се сгъстили много, не успяваш да ги нанасяш равномерно и имаха като парцали. Които и да разтръскаш шишенцето - не изчезват. Последния път като се лакирах със синьото се измъчих. После ги хвърлих.

# 427
Понеже напоследък съм луднала по френския, а заедно с него и по прозрачните бази, та си сътворих комбинация с двете… 😅
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Приятен дизайн,но аз бих сложила по-дълбок френски- някак ми куца симетрията 😀

# 428
А този френски с печат ли е правен?

# 429
Кармилла, едното момиче искаше по месец да му изкарват ноктите при активно миене на чинии/домакинска работа. Последния път не можах да я взема, понеже бях болна, и отишла да й свалят лака при старата маникюристка. Имала е някакви отслоявания на места (съвсем нормално при толкова време носене и активен живот, предупредена многократно), както и една стара съвсем минимална онихолиза на един нокът (която я имаше от старата си маникюристка, но прецених, че не е фатално и може да слага лак). Съответно онази "колежка" е решила да я наплаши (и вероятно й е обяснила колко съм некадърна), защото нали се сещате, някой й е взел клиентката, изрязала й нокътя на палеца и й казала да не слага гел лак известно време. И момичето съответно ми обясняваше, че нямало да слага изобщо гел лак (разбирай връща се при старата си маникюристка). Не ми е драма, защото и без това имаше много претенции за минимална сума за консумативи, която й взимах.

Другата е в сесия и евентуално след месец-два, но и тя не е много сигурна.

Сори за оф топика. Иначе и аз искам бг мейкъп да е зареден като украинския, нищо че всичко си имам в огромно количество и няма и къде да го изразходвам Joy

# 430
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Приятен дизайн,но аз бих сложила по-дълбок френски- някак ми куца симетрията 😀
Аз не обичам по-дебела черта за френски, ако това визираш под “дълбок”. С по-тъничка ми е по-нежно.

BadKarma - не е печат, с четка го рисувам.

Направих и на майка ми същия дизайн, понеже хареса моя, но с розово злато брокат и бяла черта.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 16:45 от Rimmona

# 431
Ох, тази "практика" ми е любима в разкрасителната култура. Отидеш на маникюрист, фризьор, козметик и се хване новата да обяснява как предхоният майстор е некадърен, некомпетентен,окепазил те е и пр. Има и наистина много крайни случаи, когато е вярно, но гогря за нормални случаи и ми прави много лошо впечатление. Щом и се ходи при маникюристка-да ходи. Аз такова качество като твоите маникюри не съм виждала нито на живо при приятелки, нито от онлайн снимки от салони. Няма итакъв филм маникюр без грам отслойка на месец+ с активно ползване , това и при профи рускини и украинки го няма, но така е по-лесно да оплюеш някого. Аз за това на някои приятелки и не предлагам да ги лакирам - виждам, че имат претенции много(които може и да не покрия) и често сменят маникюристки като в началото са много доволни, а после им намират кусури и ме притеснява да не си развалим калимерата. Аз и без това сама си намирам и съм достатъчно самокритична и сама се храня, та втори човек да ме хлеби и ще се самоубия ритуално.Ако няма големи претенции и очаквания с удоволствие ще я лакирам, но иначе избягвам колкото и да искам да си разходвам материалите и за без пари.
Ох и аз така искам да е зареден, но междувременно се плаша, че ще фалирам и ще ям после гел лакове и бази Grinning
Мелина_3, добре че разказа. Аз до сега развален лак не съм имала, но снощи отворих едно черно и ми се стори, че на там върви както го описваш. Май май сега черно ще купувам Joy
Rimmona и на майка ти маникюра много хубав се е получил!

# 432
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

В основата броката преди млечната база или след се слага?
И аз си правих днес подобно но нещо май не ми се получи добре, за това питам

# 433
Първо броката и после цветната база.

# 434
И от мен нещо ново, което въобще не е за показване, стана неравно заради спайдър гела, сложих база отгоре, но не се подобриха кой знае колко нещата. Но старият лак много ме натоварваше, след коледния кич, новогодишните злата и бляскавия Космос, исках нещо, което почти не се забелязва.

Общи условия

Активация на акаунт