Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 505
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Тази лампа няма диоди на тавана и не е най-добрият избор. Печи по-дълго, за да нямаш проблеми.

# 451
Аз имам този цвят и ми се изпича в моята лампа за минута.

# 452
Тази лампа тук не се препоръчва, тъй като има мъртва точка горе и светодиодите са под 30 с кофти разположение. По-добре sunone, която е уж по-стара, но е с огледално дъно и 30 добре разположени светодиоди.
Слагай много тънки слоеве и печи дълго. По-добре 3 тънки слоя, отколкото 2 дебели и неизпечени. Моята лампа е sun x последно вървеше около 28 лв. в емаг и до сега не съм имала проблем с изпичане на никой цвят.

# 453
Направи си тест на прозрачно фолио за колко време ще се изпече добре. Ако отдолу не е мокро, значи е ок. Някои цветове имат повече лепкав слой, повече цапат, да не би това да е проблемът, а лакът да си е изпечен? В такъв случай може да го почистваш преди топ лака, ако ти пречи.

Здравейте! От скоро и аз започнах с гел лак. Купих си стартовия пакет от Елена арт. Първия път се лакирах с продуктите от комплекта на Коди. Маикюра се получи добре, издържа си две семици без да мръдне...Сега реших да взема друг цвят лак, поръчах на Claresa, но не се изпича. Първия път пекох по 40 сек, и стана мазало, днес махнах на един нокът и пробвах за минута и половина и пак не стана. В лака ли е проблема или аз бъркам нещо? Вие по колко време го печете?

# 454
Имам го red 419 на Клареса и ми е любимият цвят. Не съм забелязала какъвто и да е проблем с него. Пече се перфектно при мен за 1 минута.
Миналата седмица ми се случи нещо много странно с 30WN на Коди, който ползвах за първи път и беше единствения нов продукт, който ползвах за този маникюр.
Докато се лакирах се наложи да сваля лепкавия слой на цвета след първия слой понеже бебето се събуди и трябваше да го доприспя. Падна ужасно много цвят, направо полупрозрачен стана. После голяма мъка докато изравня положението. Сега гледам, че на тази ръка много ми се е изтъркало от свободния край само за 5 дни.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 22:08 от paradigma

# 455
  • на брега на морето
Със спирт ли сваля лепкавия слой? С какво?

# 456
Регалия, коя е лампата- колко вата и какви парички? Че аз гледах два варианта. 

Момичета, сега с настолната лампа като ми е светло да не ми се опече лака на четката? Малко смешен въпрос ама нали и тя е LED, няма ли да изсуши малко лака?

# 457
  • Бургас
Ето ги и моите нови нокти от вчера. Това е цветна база на Ur Sugar. Снимката не е добра, но на живо изглежда много нежно с фин блясък, точно каквото исках. Нанасянето обаче беше кошмар. Толкова е гъста, че на моменти мислех, че със шпатула ще се разнесе по-лесно. В крайна сметка обаче се оказа нещо като самоизравняваща се, и релефа и цвета. Ще видя как е и като трайност, но вероятността да отиде в коша е много голяма:(

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 21:10 от sunny-n

# 458
И аз имам същия цвят, нямам проблем. Пробвай това с фолиото и съветите на останалите. Успех!
Лампата е sun5 48w, цвета е червено 419, ще пробвам и 2 мин печене.

# 459
С cleanser на Клареса го свалих. Трябваше да действам бързо и това ми беше под ръка.
Със спирт ли сваля лепкавия слой? С какво?

# 460
Ето ги и моите нови нокти от вчера. Това е цветна база на Ur Sugar. Снимката не е добра, но на живо изглежда много нежно с фин блясък, точно каквото исках. Нанасянето обаче беше кошмар. Толкова е гъста, че на моменти мислех, че със шпатула ще се разнесе по-лесно. В крайна сметка обаче се оказа нещо като самоизравняваща се, и релефа и цвета. Ще видя как е и като трайност, но вероятността да отиде в коша е много голяма:(

Еее, много са хубави! Аз съм привърженик на такива модели, някак си хем е семпъл, хем елегантен. Веднъж и аз се измъчих с лак сбтакава консистенция, но може да пробваш да обърнеш пръста да се изравни сама и да направи апекс и с много тънка четка да пипнеш, където не ти харесва. 🤗

# 461
  • Бургас
Ами то в крайна сметка си стана добре, без допълнителни изравнявания от моя страна. Но е буквално като течна гума, не просто гъст лак. Топа на Сикретли, от който много момичета се оплакаха, че е гъст, на вен ми беше супер ночно с обръщането на ръката и т.н. Позволява да работиш ро него, дори ако си по-бавен и в същото време няма шанс да ти наводни кожите, ако сложиш повече. С този не е така. Ама риск винаги има. Поне стои добре. А отзивите бяха хубави, единици споделят за гъстотата, така че може и да е лоша партида.

# 462
Sunny-n добре се е получило без допълнително
изравняване. Много е нежен.
Аз преди две вечери тръгнах си правя маникюр малко пийнала🤣 ама пуст мерак. На едната ръка забравих да сложа дехидратор и бонд, а на другата под цветната база обикновена вместо каучукова😁. Тръгнах да правя изравняване с обръщане и тн. и уж бързо ги пъхах да се пекат ама тц, повечето нокти бяха едни криви и разлети, че после трябваше някои допълнително да ги оформя с пилата😅 Интересно ми е колко време ще издържат.
Ето ги и тях.

# 463
От мен едно някакво никакво... прозрачен нюд в един слой, че ми писна от набиващи се на очи цветове. Знам че светлината е ужасна и не се вижда добре, но то няма и нищо за виждане. Grinning
Скъсих до дъно почти, набързо кожичките, прозрачна база в по-дебел слой (да изравни леко) и един слой цвят. Че се и порязах, на всичкото отгоре.

# 464
Honeybee защо да е  никакво? Цветът е супер. Изчистен, елегантен маникюр.  Аз точно такъв нюд си търся да се слива перфектно с кожата ми, но от нета на картинка не мога да олуча цвета. На мен много ми харесва. Този кой номер и на коя марка е?

Общи условия

Активация на акаунт