Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 466
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
И аз към hi hybrid се бях насочила за лакове, но 2 се обелиха, още докато ги правя. Имайте едно на ум.

# 571
Благодаря ви за мненията, момичета! Оказа се, че съм си дала парите на вятъра 😒... За друг път ще знам да се информирам предварително. Мисля да взема тази лампа, четох в началото на темата препоръки за нея:
https://www.emag.bg/profesionalna-lampa-uv-led-sun-x5-plus-80-va … earch-Action=view
Ще поръчам на Коди база, топ и Бонд, както и някои цветове на Клареса или други бюджетни марки по ваши препоръки. Надявам се скоро да се похваля с читави резултати 😆🙏

# 572
Благодаря ви за мненията, момичета! Оказа се, че съм си дала парите на вятъра 😒... За друг път ще знам да се информирам предварително. Мисля да взема тази лампа, четох в началото на темата препоръки за нея:
https://www.emag.bg/profesionalna-lampa-uv-led-sun-x5-plus-80-va … earch-Action=view
Ще поръчам на Коди база, топ и Бонд, както и някои цветове на Клареса или други бюджетни марки по ваши препоръки. Надявам се скоро да се похваля с читави резултати 😆🙏

Това е лампата, която си поръчах аз, когато започнах масово да си ги правя сама ноктите. От алиекспрес беше, за около 50ле. И до ден днешен си работи безотказно, не съм имала никакъв проблем. Другото, което бих препоръчала, за да не ви се увиждат парите, поръчайте си една база, топ, обезмаслител и бонд, и един телесен цвят, примерно. Следващия месец може да поръчате още 2-3 цвята, и така. По-добре да инвестирате в малко по-скъп бранд (коди например), но да не е за сметка на здравето ви. А и с този комплект, освен че парите са на вятъра, добавяте малко повече, и ще може да работите с по-качествени и не толкова натъпкани с вредни химикали продукти 🤞🏽

# 573
Здравейте, много хубави маникюри сте показали тази седмица! Аз идвам за препоръка за цвят база или лак. Купих няколко, които уж трябваше да са телесен цвят и нито една не е. Качвам първата снимка за пример какъв цвят търся, а втората за забавление да видите какъв маникюр ми попадна 😃.   

# 574
Аз пак имам въпрос. За толкова време, доста неща пробвах, открих какво ми държи на ноктите. Вече имам успеваемост над 2 седмици без поражения, обаче не и на средните пръсти. За мен това е от ежедневието, те са най-дълги и съответно най-много обират при работа.
Затова съм решила вече и кисел праймер да пробвам. Въпросът е кой, Коди ли да взема или друга марка? Знам, че по-малко момичета ползват този вид праймер.

Преди много време ходех само при една маникюристка. Тя ми правеше ноктите и не мърдаха. Веднъж ми се наложи да нося един маникюр 6 седмици (бях болна), беше бетон. Въобще не се интересувах какво ми слага, само знаех марката - Блускай. Сега разглеждам сайта им и познах шишенцето на киселия праймер... Но не искам да си купувам тази марка. Това е и за внимание на тези, които само четат тук - интересувайте се какво ви слагат, не винаги има нужда от най-агресивните и алергизиращи продукти.

# 575
М_Oliviya, най-вероятно са ти слагали гел преди лака. Не мисля, че е само от праймъра. След основата слагай гел или гел в шише макар и само 1 слой и  ще ти държи повече. Гелът на Клареса също е добър, но се слага по-трудно и се пече по 2-3 минути дори в комбинирана лампа. Коди имат Build it up в шише, който много лесно се нанася. За праймърите не мога да кажа, защото имам непоносимост или алергия  към тях не съм сигурна какво е, но винаги тялото ми прави реакции. Въпреки, че не ги ползвам лакът ми е търпял по 4 седмици като съм слагала Build it up или гел ИТ буркан отдолу под цвета (и след основата разбира се).

# 576
И аз винаги слагам гел под цвета, иначе не ми издържа маникюра.

# 577
Слагам гел в бутилка на Nai_s, получава се много добре, ноктите стават твърди, не се огъват, но средните пръсти си се отварят.
Преди и показалците и палците се отваряха на свободния край, но вече не. Свалям с пила, ноктите ми са запазени, преди кисненето ги съсипваше.
За гела в бутилка на Коди питах по-назад, мисля да го пробвам и него.
Сега виждам, че е два вида - за къси и дълги нокти.

Иначе съм сигурна, че не ми е слаган гел, кисел праймер, а отгоре каучукова база, цвят и топ, всичко Блускай. Аз даже я питах.

# 578
Ето моя маникюр от снощи, пробвах новия цвят на Коди - 02DC. И той пуска доста след изпичане, но е много по-добър от Кларесата - просто се вижда разликата в качеството.

# 579
Ето моя маникюр от снощи, пробвах новия цвят на Коди - 02DC. И той пуска доста след изпичане, но е много по-добър от Кларесата - просто се вижда разликата в качеството.

Много е хубав цвета. Синьо ли е или лилаво?

# 580
  • Пловдив
M_Olivia а запечтваш ли по ръба на свободния край? Ако го правиш, накрая изпилявай .... за да не се повдига от там лака.

# 581
Някой ползвал ли е гел лакове на марката Red Fox - доколкото разбирам са български?

# 582
  • Gorni Bogrov
Момичета,сега във фейса ми излезе реклама на тези лакове,някой пробвал ли ги е?
https://simpaya.com/

# 583
Има промоция за този топ, някой ползвал ли го е?
https://www.mynails.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … 0%B5-miracle-9921
Бих го взела, но не ми се плаща доставката 😄

# 584
  • на брега на морето
Есмералда, и на мен много ми хареса този цвят! Hug Въпреки че в тъмни цветове се лакирам рядко, но този цвят е разкош. Heart Eyes Даже ще потърся откъде мога да си го купя. Някой има ли идея къде да търся Коди в Испания? В мейкъп испанския май има малко неща на Коди ....Или аз не търся правилно.
И аз съм прясно лакирана, но ще кача снимки утре - да снимам на дневна светлина. В непривично за мен фуксия розово с брокат.Joy Нищо особено, ама пък лятото като метна синьо и зелено, всичко друго ще хване паяжина.Joy

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 21:45 от Мелина_3

Общи условия

Активация на акаунт