Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 420
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Никакво намаление няма според мен. Цените им са все такива. Скоро ли разглеждах.

# 631
Здравейте! Имам един въпрос, от известно време чета противоречива информация за обработката на нокътната плочка преди всичко останало.На едно място пише буфериране , тоест изглаждане до 3 та страна на онази квадратна пила , а на друга точно обратното ,да бъде по грапава нокътната плочка с другата пила .Какво е всъщност правилото?

# 632
Стилияна, трудно виждам кутикулите, но ми се струва от снимката, че покритието е равномерно. Много хубава форма си ваправила! Стискам палци да ти изсържи.
Honeybeesweet, супер са! Много готин цвят!
Klavi100, по правило ако слагаш нормално база, гел лак и т.н. маникюристките матират нокът с буфер пила. Така се прави, за да се задържа покритието повече.  Полира се, ако искашхда белиш с булеща се база, за да не повлича нокът. Аз лично не матирам и пак ми държи покритието.

# 633
Аз лично си матирам ноктите - с по-грубата част на буфер пилата съвсем леко в една посока или с пила 240 грид. Идеята е да се махне естествения блясък на нокътя. При мен лично съм забелязала, че има значение, ако не матирам, понякога имам отслоявания точно по такива места. На майка ми и други момичета, които правя, също матирам ноктите. Ако се прави леко и внимателно, няма опасност от препилване и нараняване.

# 634
Благодаря ви за отговорите!Значи нокътната плочка трябва да се матира ,  а не полира ,за да държи повече лака!

# 635
Никакво намаление няма според мен. Цените им са все такива. Скоро ли разглеждах.

# 636
Стилияна, трудно виждам кутикулите, но ми се струва от снимката, че покритието е равномерно. Много хубава форма си ваправила! Стискам палци да ти изсържи.
Honeybeesweet, супер са! Много готин цвят!
Klavi100, по правило ако слагаш нормално база, гел лак и т.н. маникюристките матират нокът с буфер пила. Така се прави, за да се задържа покритието повече.  Полира се, ако искашхда белиш с булеща се база, за да не повлича нокът. Аз лично не матирам и пак ми държи покритието.
Благодаря ти, Кармила:)

# 637
# 638
  • Шумен
Новия ми маникюр,не ми се занимаваше и затова набързо един нюд,изцяло с клареса да видим колко ще издържи,иначе всичко беше лесно за работа и базата и цвета и топа 🙂

# 639
  • Gorni Bogrov
Момичета,днес в Елена арт има промоция на уебинар за оформяне на ноктите,дали си заслужава ?

# 640
  • София
Здравейте!

Прекрасни маникюри качвате! Много ви се радвам! А още повече се радвам на съветите ви - много са полезни!
Споделям последния маникюр от миналата седмица. Много исках зелено. Листенцата се получиха много различно, но ....против уроки е! Wink Нямах проблеми с Кларесата - всъщност с нито един от цветовете, които имам към момента. Късмет! Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:

# 641
Момичета,днес в Елена арт има промоция на уебинар за оформяне на ноктите,дали си заслужава ?
При всичката налична безплатна информация в ютюб, особено на английски и руски - надали. Но ако е нещо от типа на 5-10 лв, може да пробваш и да дадеш отзив тук.

# 642
  • Gorni Bogrov
При всичката налична безплатна информация в ютюб, особено на английски и руски - надали. Но ако е нещо от типа на 5-10 лв, може да пробваш и да дадеш отзив тук.
И аз затова се двоумя, защото има всичко в нета ,а и вие сте страшно полезни в тази група.Цената е 17 лв. и май ще ги вложа в лак,а ще си търся клипчета в нета.😉

# 643
Kodi каучукова база Pastel 04 ( ванилено жълт) 3 слоя  и Kodi SH01 и сложих от звездичковия лак в листата.

# 644
Много хубава комбинация от цветове !

Общи условия

Активация на акаунт