Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 087
  • 507
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мъдрецът постави нов рекорд!
Гледахме исторически епизод, в който преследвач хвана цели 19 стъпки изоставане и забележете само с 1 грешка! Даже реално даде цели 20 верни отговора заради грешката му и то на елементарния въпрос за легендарния 23-ти номер на ''Въздушния'' Че кой не го знае това?

Браво на човека! 🙂

# 166
Край, изгубихме Сладкишчето, Дама Пика пак спечели Grinning

# 167
  • София
Край, изгубихме Сладкишчето, Дама Пика пак спечели Grinning

Аааа😅... изобщо не съм си го причинала да го гледам.

# 168
  • София
7777, ихаа, любимото ми число х 4 🤗
Победа за Дама Пика, 16 от 16!
Ти да видиш. Миналата година ако участниците стигнеха до 15 стъпки преднина почти сигурно побеждаваха. Докато този сезон и това е трудно. Много обезкуражаващо за тях.
Този път обаче наистина прекалено много кино и музикални въпроси за Дамата. И тенденцията да се дъни на всеки един спортен въпрос продължава. Може би Меги трябва да я питат от коя държава е Христо Стоичков. Така ще вземе и да познае поне един спортен въпрос... 😉

# 169
  • София
Така ще вземе и да познае поне един спортен въпрос... 😉

Не съм ги брояла, но мисля, че Пиката е отговорила на не по-малко футболни въпроси от Мартин.... Което само като си го помисли човек- му се струва БЕЗУМНО. Със сигурност Мартин е отговорил на повече спортни въпроси, но Госпожа "Случайно нацелих отговора" му диша във врата. Тъй че изказването Ви е меко казано нелепо.

# 170
  • София
Хахаха, добре 😀

# 171
Е, снощи играч 1 изгоря точно на футболен въпрос, нацелен от Дамата. Ами, хора, с 3 верни отговора, от които много често 1 е  безумен,  не ми се вижда особено трудно. Поне си признават преследвачите, когато са налучкали. Ако им подсказваха, щяха да им подскажат и обясненията, нали?

# 172
  • София
Май не съм разбран. Визирам последната фаза и как в над 95% от случаите, които съм гледал има ли спортен въпрос и Дама Пика вдига рамене и пасува. Това имах предвид. Верни отговори на спортни въпроси (а нейните между другото са супер елементарни), а не количество зададени спортни въпроси.

# 173
  • София
Вчера,
Загуба за Черният рицар (9:12 ; 9 грешки) ; Стани, Златин и Лъчо спечелиха 7800 лв. (по 2600 лв.) / 1-2
-
Браво на участниците, много ми харесаха днес. Напълно заслужено спечелиха по 2600 лв. на калпак. Този Златин ми е познат отнякъде, ама аде...
А, Черният рицар е в много лоша форма този сезон. Втора поредна загуба с общо 17 грешки?! Специално днес с 9 грешки изравни Професорът в тази негативна класация...

# 174
  • София
Златин се опитва да е инфлуенсър, има канал, но аз съм го гледала само във видеа на Азов, не ми е допадал от видеата, но вчера беше добре.

# 175
  • София
Леле, леле Бети и Любо как се изложиха. Толкова елементарни въпроси имаха. Можеха спокойно да съберат около 20 точки. С лекота! Никаква обща култура!
Ха, познаха за Бергамо, бравоооо!
Ееее, Никълъс Кейдж де, Меги, уфф. Но пък еврика, хвана спортен въпрос (за Медведев)

# 176
  • Другата България
Днешните участници ми беше неудобно да ги гледам и слушам.
И не, не /само/ притеснението е виновно.

В момента наблюдавам същото в “Стани богат“ при първата участничка.

# 177
  • Варна
Иии...да! Емоциите и душевността са в енергетиката!

# 178
Кънчев още малко и инфаркт ще получи, от старание да изчита възможно най-бързо въпросите на преследвача 🤣🤣
Брат, дишай 😀

# 179
Днес така им се зарадвах на участниците, как 20 стъпки преднина имат, макар и с доста елементарни въпроса (Какво трябва да си купи човек, за да използва автобус от градския транспорт? Sweat Smile ) и как ще е много трудно на Любо и имат шанс да си тръгнат с парички, а то... Scream Удариха ги в последните 2 секунди.

Общи условия

Активация на акаунт