Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 066
  • 507
  •   1
Отговори
# 255
  • Велико Търново
И се изправят срещу дама.

# 256
  • София
Учителка да не знае кога умира Христо Ботев??? Това и да го видя, няма да го повяврвам.

# 257
  • София
Леле, Бела Доната не знае в коя година умира Христо Ботев?! Даде само 2 грешки от 14 въпроса, но нейните въпроси са много по-лесни в сравнение с останалите преследвачи, а и конкуренцията и много често е посредствена.

# 258
  • София
И Дамата Пика, и участничките бяха лика-прилика.
Свършиха ли умните хора или са убедени, че нищо няма да получат и не се записват? Това хич не говори добре за предаването.
Да обяснява тя как случайно уцелила някой труден въпрос... хич не изглежда добре. За какво я поканиха точно нея, в Стани богат се виждат доста по-добри дами от нея. Да бяха взели възрастната дама, която преди време спечели 20 хилки, ако не бъркам

# 259
Мисля, че отвреме навреме преследвачите се правят, че не знаят отговора на някой въпрос, за да не изглеждат безнадеждна кауза на участниците. Логично да се се направи, че не знае нещо, на което участникът може да отговори.

# 260
Леле, Бела Доната не знае в коя година умира Христо Ботев?! Даде само 2 грешки от 14 въпроса, но нейните въпроси са много по-лесни в сравнение с останалите преследвачи, а и конкуренцията и много често е посредствена.
При положение, че е учител!

# 261
  • София
Достатъчно е да се помисли, че Ботев загива веднага след Априлското възстание

# 262
Тази вечер Дама Пика е леко превъзбудена, странни начини на смях🙄

# 263
  • София
Еее, Меги, да не се сети за Виктор Божинов и Възвишение. Е, как така се сети за 5 лястовици, брей брей. Пак драми с нея. За 3 секунди хвана Ванката. Лесни бяха въпросите за участника обаче, така че не може да се жалва, а и Дамата сбърка цели 7 пъти, а той се възползва само веднъж след грешката и в бързината за Тор.
Втора поредна седмица, 4-1 за Преследвачите! Общо, 26:9.

# 264
  • Другата България
Само още един от отпадналите да беше там с една стъпка предимство, и щяха да спечелят.
Яд ме е, че не му признаха отговора за Николина Щерева, буквализъм е това.
Както и ме е много яд на отговора за Бербатов на този последния участник, как можа да го сбърка, ама аз съм “червена“ още от дете. Heart Една, само още една стъпка му трябваше на Ванката......

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 00:23 от Merri_An

# 265
  • Велико Търново
Защо да му признават за Николина Щерева? Той не отговори ли, че се е състезавала в тройния скок? Да,  той също е дисциплина от леката атлетика, но Николина Щерева се състезаваше в бяганията. А и верният отговор беше лека атлетика, по-общото.

# 266
  • Другата България
Защо мисля, че каза бягане?
А не го признаха заради буквализъм - лека атлетика?
Така аз чух, но ако съм в грешка, значи са били прави.

# 267
  • София
Спортна журналистка не можа да отговори на 2 спортни въпроса- От колко човека се състои отбора по баскетбол и въпрос свързан с Мичмана... 0 лева първоначални, дадоха й по милост да играе за 3500. Приключи скорострелно..

# 268
  • Другата България
Аз съм в потрес за Шипка......

# 269
  • София
Лесни въпроси и за участниците, и за Професора. Кънчев толкова простотии изговори днес, но аз ще си остана с последната- Дядо ГОрио. Ударението е на последната сричка, така трябва и да е на български.

Общи условия

Активация на акаунт