Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 020
  • 507
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Е, познах. Нямахме 4-0 за преследвачите. ‘’Късата клечка изтегли’’ Бела Дона.
Много слаб епизод, ама забавен –))
Ярослав Хашек. Това се знае, не се зубри...
Не знаят за маорите откъде са. Много зле, много.
Леле, не знаят и за Карел Чапек. Нямам думи.

# 376
Уникални тъпунгери и от двете страни. Дано поне жената на Пенчо се сдобие с возило.

# 377
  • Другата България
Според мен Пенчо съвсем не беше тъпунгер.
ВИК майсторът ще си тръгне със 7к без да има никаква заслуга за това.
Крайно несправедливо.

# 378
  • Велико Търново
Ааа, me_for_president, някои и прахосмукачката си робот кръщават така Satisfied

Diavolo, още снощи като прочетох "пророчеството" ти, бях сигурна, че за да се сбъдне, преследвачът би трябвало да е точно Белла Донна. Ама много зле тая жена. Особено в първите 30-40 секунди на финалните си 2 минути днес.

И много ме е яд за Пенчо. Влезе с 11 хиляди, даде повече от отговорите накрая, но ще си отиде със 7. Poni 69, как пък ще е тъпунгер?

На въпроса за репродуктивните женски органи правилен ли беше отоворът с фалопиевите тръби? Яйцеклетките прескачат ли от яйчниците към тях, ако не са свързани?

# 379
  • София
Ааа, me_for_president, някои и прахосмукачката си робот кръщават така Satisfied

Нашата се казва Пенка😂

# 380
Не, Пенчо не е тъпунгер. Честно казано се ядосах, че не знаят кой е авторът на Швейк. Айседора Дънкан също е доста популярно име. Имаше и още елементарни грешки. И моите впечатления от Пенчо са добри.

# 381
Янко, обаче, го докара до финала на късмет.
Не знаеше кой е бащата на Пенчо Славейков, нито един отговор в минутата, а после според мен доста неща си нацели на късмет, все пак 33 процента шанс. Но и другия финалист не бил чувал за Ерих Кестнер?!
Като цяло много слаб епизод, според мен точно тези двама участници не заслужаваха да спечелят, и нямаше, ако беше друг преследвач.

# 382
  • Другата България
Янко, обаче, го докара до финала на късмет.
Не знаеше кой е бащата на Пенчо Славейков, нито един отговор в минутата, а после според мен доста неща си нацели на късмет, все пак 33 процента шанс. Но и другия финалист не бил чувал за Ерих Кестнер?!
Като цяло много слаб епизод, според мен точно тези двама участници не заслужаваха да спечелят, и нямаше, ако беше друг преследвач.
Същото мисля.
А и на Бела не бяха много лесни въпросите от друга страна.
Не всички, но имаше засукани.

# 383
  • Велико Търново
Аз също се ядосвам на елементарните грешки. Но пък понякога и се замислям дали от нашата, зрителската гледна точка, можем да преценим и оценим всички фактори, в резултат на които се допускат Rolling Eyes Вероятно не всички се дължат на пропуски в знанията.

# 384
Има хора, които се спичат дори на изпит. Когато следвах, имахме колежка, която ги изживяваше страхотно, идваше първа в ранни зори, защото не можеше да издържи да чака отпред. Веднъж дори беше припаднала, след като си беше взела изпита. Сигурно и от играчите някои се притесняват. А и времето за отгоеор е много кратко. Затова и преди съм писала, че Преследвачът има предимството, защото не застава за пръв път пред камера.

# 385
Еее, а стига, де! Егати...

Как ги хвана баш напоследната стотна. Neutral Face И какви бяха тези елементарни въпроси - следа от рана, най-восокия връх на Рила.

# 386
  • София
Пускам си последните 2 минути на Актрисата и гледам как преди Пънчев преди да си е завършил въпроси и тази казва "от мишки" 😂
MondoCane, да не забравяме за седмия ден от седмицата....

# 387
Да, абсолютна подигравка!

Яд ме е, защото ако беше отговорил Иво за везните в тяхната си минутка, щяха да си вземат парите. Но съотборникът му бърза да дава пас.
Както и да е, явно не бяха предвидили от предаването да дават пари днес.

# 388
  • In The Middle Of Nowhere
Гледам сега със закъснение. Жената в момента според мен играе за втори път и не знам защо не го обявяват.

# 389
  • София
Великденска тъпотия! 🤧

Скандално елементарни въпроси за Дама Пика. Чак обидно! Нямам думи, това не е сериозно просто.
Участниците този път бяха яко прецакани, а знаеха и заслужаваха парите! 😠

След седмица 10:

37:13 за преследвачите (7 пъти 4-1 и 3 пъти 3-2)

Участниците са спечелили:
163 750 лв. ; средно по 3275 лв. на епизода ; 26% успеваемост

Преследвачите баланс (класирам ги не по брой победи, а по успеваемост):
1. Професорът (Пламен Младенов): 7:1
2. Дама Пика (Миглена Драганова): 11:3
3. Мъдрецът (Любомир Братоев): 7:2
4. Белла Донна (Радостина Цветанова): 6:3
5. Черният рицар (Мартин Иванов): 6:4

Общи условия

Активация на акаунт