Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 106
  • 507
  •   1
Отговори
# 90
И аз се изненадах, че приеха отговора "Александров". Обикновено държат на уточненията. Освен да е казал и първото име, но да не се е чуло или нещо с монтажа да са оплескали. При все това, победата беше сигурна. Участникът се беше притеснил и поизнервил, което му изигра лоша шега, но, все пак, не е лесно да си "на пангара". Хора сме, всеки има слаби и силни моменти Simple Smile

# 91
  • София
Оставам с впечатление, че веднъж седмично въпросите към играчите са една идея по-лесни и от обща култура дето всеки вика "това го знам". И паричните оферти са по-високи.
А преследвача има една идея по-трудни въпроси Това е с цел като спечелят играчите веднъж седмично (или 2 пъти ама по-рядко) и будалата-зрител да си каже: "Ей спечелиха -избягаха му на преследвача". Ама, че е 1-2 пъти седмично от типа: "Всяко чудо за три дни".Преследвачите са на твърд хонорар, който не зависи от това дали е хванал или не състезателите, както и не зависи от сумата която е хванал (спестил на продуцента и Нова тв). А за играчите или 0 лв или, ако спечелят нещо 1-2 пъти седмично.
Ходя на тв-игри от 2000 година, но на Голямата подигравка не бих се записала. Някои мои познати с които си обсъждаме игрите й викат  Голямата простотия.

# 92
Не съм се замисляла много за хонорара на преследвачите, но все си мислех, че е някакъв процент от завоюваната сума. Не гледам предаването с Орлин Горанов, гледала съм с интерес Стани богат. Голямото преследване, според мен, е доста недомислена, в смисъл, че има големи възможности за манипулиране. Достатъчно е да напишат по-дълги въпроси за участника или за преследвача и това вече ги поставя в неравностойно положение. Освен това, по никакъв начин не може да се разбере дали преследвачът наистина не знае отговора на някой въпрос или пуска преднина за участника. Ако участникът му е близък, например, може да изманипулира играта. Недомислено е и накрая, когато няма никаква координация на участниците - този, който е по-бърз натиска пас, а друг може да знае отговора. Губи се време и с казването на имената. Накрая, това което не ми харесва е, че голяма част от бързите въпроси са елементарни и не научаваш нищо ново. На по-сложните поне понякога дават пътя, по който можеш да стигнеш до отговора. Но много от тях пък са безнадеждни за отговор. Стани богат е много по-балансирана игра, можеш да научиш нови неща и да разбереш логиката, по която можеш да стигнеш до отговора.
В преследването също много ме дразни, когато ги питат какво ще правят с парите от наградата. Толкова е малък шанса да спечелиш нещо, че подобен въпрос ми звучи като подигравка.

# 93
  • София
И аз се изненадах, че приеха отговора "Александров". Обикновено държат на уточненията. Освен да е казал и първото име, но да не се е чуло или нещо с монтажа да са оплескали. При все това, победата беше сигурна. Участникът се беше притеснил и поизнервил, което му изигра лоша шега, но, все пак, не е лесно да си "на пангара". Хора сме, всеки има слаби и силни моменти Simple Smile
На мен ми беше ясно, че Мъдреца ще спечели, все пак му оставаха 40 секунди за един въпрос. Затова ме изненада, че му го приеха- шяха да си спестят парите във всеки случай.

# 94
  • In The Middle Of Nowhere
Добре де, снощи имаше въпрос колко доведени сестри има Пепеляшка и участникът каза 2, но Ники Кънчев го поправи, че са 3.
Аз също знам, че са 2. Гледам в гугъл на рисунки пак 2 ги изобразяват. Защо така се получава.. 😕

# 95
  • София
Добре де, снощи имаше въпрос колко доведени сестри има Пепеляшка и участникът каза 2, но Ники Кънчев го поправи, че са 3.
Аз също знам, че са 2. Гледам в гугъл на рисунки пак 2 ги изобразяват. Аз ли нещо бъркам, или.. 😕

2 са си.

# 96
И аз се учудих за трите сестри. Това си е класика, не би трябвало да има вариации.

# 97
  • София
В преследването също много ме дразни, когато ги питат какво ще правят с парите от наградата.
Толкова е малък шанса да спечелиш нещо, че подобен въпрос ми звучи като подигравка.
Трябва накрая да ги питат, ако са спечелени, а то ги претупват, Браво на вас и хайде чао!
Шанса да се спечелят някакви пари е 1-2 пъти седмично.
То и в Стани богат имаше въпрос: Какво ще направите със 100 000 лв ако ги спечелите?
Гледах записа с Беладона като състезател, каза че иска да заведе децата си в Дисниленд
и накрая като загуби за секунди от края по 4000 лв на човек и Ники Кънчев й вика:
-Ради не плачи, е как да не плаче 4000 лв да гледаш как се изпаряват.
Записа е от 06 октомври 2022 година

# 98
  • София
Ето за сестрите на Пепеляшка:
"Тази жена довела в къщата му две дъщери с хубави бели лица, но с грозни и черни сърца. И за клетото заварениче настанали лоши дни"
Това е от оригиналната приказка

# 99
  • In The Middle Of Nowhere
Ами да, 2 са. Какво го гони Ники Кънчев за 3🤥

# 100
Професора е голям сладур. Много симпатичен и артистичен Simple Smile

# 101
  • София
Седмицата завърши, а така и не видяхме, Белла Донна, странно.
Считания от мнозина за най-знаещ, Черният рицар също го няма.

Днес една идея по-интересно от вчерашния най-слаб епизод, но 11 стъпки преднина няма как да затруднят Професорът.

Седмицата приключи с любимото от сезон 1, 4-1 за преследвачите. Явно денят ще се познае по сутринта... 😉

# 102
  • Велико Търново
Е то задължително ли е да видим всички преследвачи в една седмица? Вече стана ясно, че въобще не излъчват според реда на заснемането. Но те пък ако излъчвахах така, те сигурно петте дни ще са максимум двама преследвачите. Сега поне трима бяха. Grinning
На Беладона-та не знам защо, но някак не възлагам много надежди. Много ми се ще Черният рицар да потуши малко чувството за превъзходство, което демонстрира. Ей на - Професорът също е трудно пробиваем, но пък е един благ такъв. Човек с кеф да падне от него Satisfied

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 22:47 от DamaPika

# 103
  • София
На ден се снимат по 5 записа с 3 преследвача, другите 2 почиват.
Май тези по ред на записването са излъчени. Другата седмица ще ги видим Рицаря и Беладона.

# 104
  • София
Евтино шоу от Кънчев и Дамата. Много добре знаем, че има други десетки начини за измама, които не са слушалка в ухото. За днешния епизод дойде с домашно и даде обяснения на първите два въпроса- и дотам, след това само по интуиция. Откъде го изкара тоя Константин Седми и половината от останалите и отговори... просто не знам.

ПП: Не че съм внимавала много в часовете по биология, но винаги съм мислела, че кокошката е птица. Явно според  предаването е някво влечуго, земноводно или насекомо?!?!

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 21:46 от Sladkish4e 87

Общи условия

Активация на акаунт