Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 063
  • 507
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Доста комедиен епизод със ''спортната журналистка'' с водещия и с Шипка за капак...
А накрая Професорът бе твърде силен и съсредоточен.

# 271
  • София
Браво на преподавателя, 5000лв от раз..За първи път виждам такава първоначална сума. Дано добре се представи на финала.
На Ники аутфита нещо ми се вижда ретро...това сако..уфф

# 272
  • Буркина Фасо
тая постави абсолютен рекорд.
нито един верен отговор - и в предварителните въпроси, и в преследването.
тотална тъпотия.

# 273
Двамата заслужават парите, стискам им палци!

# 274
  • София
Даа, да ти е кеф да гледаш такива играчи... Имаше и елементарни въпроси, но и по-сложни. Ще избягат...

# 275
  • гр.София
Стискам палци на участниците. Дано спечелят!

# 276
  • София
Уникален епизод! Един от най-добрите в историята, ако не и най-добрия на предаването в родния ефир! Отличен 6 на Вени и Руди и на Мартин, Черният рицар!
Силно играха във всички фази от играта. И финалните въпроси също не бяха лесни!
Видяхме и няколко рекорда:
1) За първи път се стига до кота 21 въпроса преднина
2) Изравнен рекорд от печалба на човек от 12 500 лв.
3) 19 поредни верни отговора на Черният рицар. Нов рекорд! Реално Мартин можеше и да ги стигне, но по свой стар навик много обича да отговаря многословно и с обяснения, да покаже колко много знае и така си яде от секундите.

Simple Smile

# 277
Зарадвах се, че неграмотността с нулата лева не се нареди до тях и ще си вземат паричките без да ги делят с толкова слаб играч.

# 278
  • Другата България
По едно време смятах, че Мартин нарочно се бави.
Той можеше да ги хване, само да не се беше размотавал толкова, няма ли хронометър пред себе си?
Страхотен епизод, факт.

# 279
И аз мисля, че нарочно се бавеше Мартин. Но и Ники Кънчев им четеше доста бавно въпросите, друг път е бил по-бърз. Все пак такива играчи и даването на тази сума си е доста добра реклама за предаването. Страхотни бяха, особено първият играч. Учудих се, отговори на много въпроси в различни области.
Вчера ми направи впечатление, че Професорът отговори дори на въпроса коя е Мис България 2000. Вече ми изглежда нагласено. Работила съм с повечето миски като манекенки, познавам много от тях, но нямаше да мога да отговоря на този въпрос. Като го зададоха, мислех, че отговорът е Наталия Гуркова. Виолета не е от най-популярните миски, как пък я заби точно в 2000 година? Има нещо гнило, ако не е близък с нея, едва ли знае всички миски по години.

# 280
Наистина бяха много силни двамата финалисти и в трите кръга и заслужено спечелиха високи суми. По принцип не е хубаво да се говори така, но се радвам че жената с нулата отпадна, при това без верен отговор. Когато другите са с обща сума 25 000, да играеш за 0 с идеята даром да вземеш едни 8к, това е много, ама много неколегиално. Мартин също беше излишно пояснителен и хич не бързаше, но според мен не очакваше, че има голям шанс при 21 стъпки преднина и затова. Може и да не е така, но това си мисля.

# 281
  • София
Уникален епизод!
1) За първи път се стига до кота 21 въпроса преднина

Можеше и 1-2 отговора отгоре да има, но едно леееко заекване се усещаше при отговарящият..  Наистина бяха страхотни и двамата.
Пони, професора сигурно е фетишист на тема миски..😆
Няма да се учудя и ако им подсказват, не знам имат ли слушалки в ухото, не ги дават в профил...

# 282
  • Буркина Фасо
понякога и въпросите са доста дълги. ядат от времето.
може би е и редно след като е започнал последният въпрос и времето изтечЕ да се признава верен отговор.

# 283
Не мисля, че имат слушалки, по-скоро мисля, че може би им дават насочващи теми, по които да се готвят.

# 284
И аз мисля, че Мартин им пусна фъндък, ама халал да им е, заслужиха си го Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт