Зъболекар за бондинг - София

• 34 507
  • 211
  •   2
Отговори
# 105
Привет. Благодаря за отговора. В момента ходя при Стамулис и съм в процес на подготовка за бондинг. Налага се да ми вдигне малко захапката. Поставил ми е преди 10 дена на задните зъби нещо, което ги уплътнява и повдига, и направо ме побърква, но явно се налага. Колко време му отне да ти направи бондинга и на колко зъба?
какво е това 'нещо', в смисъл после няма да ти го маха ли?

# 106
А какви са цените там на зъб?

# 107
  • Плевен
Ще го маха, не е залепено стабилно. Иска да ми свикнат ставите с тази височина.

# 108
Аз мога да дам отзив за моя бондинг от почти 6 месеца, при д-р Стамулис. Перфектен е, цветът "дръпна" е изглеждат супер естествени. Даже и хора, които ме познават от години, не забелязват, а само казват - имаш някаква положителна промяна. Нямам счупвания и т.н. Изобщо не се пазя - ям ябълки, ядки, ям си кожичките Grin
Скоро трябва да ходя на 6-месечното полиране

Какво имате предвид, под това че цветът е „дръпнал“, зъбите са потъмнели ли?

# 109
Не, става натурален цвят. В началото стои не толкова натурално

# 110
Не, става натурален цвят. В началото стои не толкова натурално
Можете ли да дадете снимка? Благодаря

# 111
В предишните страници съм давала доста снимки, вкл.и на зъбите ми преди. Simple Smile

# 112
Здравейте, тези дни си направих бондинг при д-р Стамулис. Качвам снимки от преди и след. Страшно доволна съм от работата му, въпреки това обаче усещам чувствителност и един вид слабост в зъбите. Не знам дали ще отмине и започва да ме хваща параноя, че съм направила необратима грешка. Близките ми бяха против процедурата и манталитета им "Имай самочувствие нищо че не си харесваш усмивката" може би ме настигна. Разбирам, че начина ми на мислене звучи объркващо. Прикачвам снимки за второ мнение:

След:

Може би просто не съм свикнала все още и тази слабост когато зъбите ми се докоснат до нещо не помага. Някой, който е имал подобно преживявамр, може ли да сподели мнение кога или как да го накарам да отмине? Благодаря предварително!

# 113
Аз също съм при д-р Стамулис. Вие на кой ден от бондинга сте? Нормално е първите 2 седмици да има привикване и усещане за чуждо тяло.

# 114
Имало ли е някакво пилене на зъбите?

# 115
Той обикновено не пили, но ако е имало пилене - да и от него може да е.

# 116
Имало ли е някакво пилене на зъбите?
Имаше, но съвсем малко, тъй като единия беше доста крив. Зъболекарят каза, че е нормално докато свикна да има дискомфорт и то различен при всеки. Затова исках да попитам дали случайно при някой е било подобно.

Аз също съм при д-р Стамулис. Вие на кой ден от бондинга сте? Нормално е първите 2 седмици да има привикване и усещане за чуждо тяло.
Преди три дни и първоначално беше доста неприятно чувството(аз нямам изобщо чувствителни зъби и досега не съм изпитвала подобно мещо, затова е възможно да е просто параноя от моя страна). Ще изчакам тогава още седмица две, преди да предприема каквито и да е разпити към самия зъболекар. Благодаря за бързите отговори, успяхте да ме успокоите наистина много!

# 117
  • SF
Ползвай Сенсодин или Елмекс за тази чувствителност. Мий зъбите с механична четка. Ако си с електрическа, остави я за 2-3 седмици и я замени с механична.

# 118
Не искам да ви плаша, но моят бондинг при Стамулис е отпреди повече от месец и още имам чувствителност. По време на изработката ме болеше много.
Досега не съм имала чувствителни зъби, поддръжката ми е по учебник. Примирих се, че трябва да живея с това чувство на как да го кажа - не е силно като дискомфорт, по-скоро е усещане, сякаш ги усещам че са там, а е неестествено да си усещаш присъствието зъбите:)))
Визуално ги харесвам доста, въпреки че досегашният ми стоматолог ги намира за неестествени и огромни.
П.П. отдавна искам да си сменя зъболекаря и търся препоръки

# 119
Ползвай Сенсодин или Елмекс за тази чувствителност. Мий зъбите с механична четка. Ако си с електрическа, остави я за 2-3 седмици и я замени с механична.
Много Ви благодаря за съвета!
Не искам да ви плаша, но моят бондинг при Стамулис е отпреди повече от месец и още имам чувствителност. По време на изработката ме болеше много.
Досега не съм имала чувствителни зъби, поддръжката ми е по учебник. Примирих се, че трябва да живея с това чувство на как да го кажа - не е силно като дискомфорт, по-скоро е усещане, сякаш ги усещам че са там, а е неестествено да си усещаш присъствието зъбите:)))
Визуално ги харесвам доста, въпреки че досегашният ми стоматолог ги намира за неестествени и огромни.
П.П. отдавна искам да си сменя зъболекаря и търся препоръки
Надявам се това чувство да отшуми с времето. В клиниката ми казаха, че за всеки е индивидуално свикването, така че се надявам при Вас да отнема просто малко повече време!

Общи условия

Активация на акаунт