Страшки от форума - 4

• 71 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
И Братството на черния кинжал 😂😂😂😂

# 136
Пффф, по мое време вампирите имаха епични битки с ликаните, а не да въздишат по депресивни тийнки Rolling Eyes наистина не е каквото беше.
Underworld 😁
Tам имаше една любовна история между ликан и вампира по спомени, та не бяха само битки.

# 137
  • France
Да, но това не им пречеше да се трепят живописно 😁

# 138
  • Далечният изток
Няма ли някоя тема за вампири?!

# 139
  • Сф
Цитат
Ужас, и що си жертваш 20 години от живота, като родиш дете?
Нещо, в затвор, каторга ли влизаш, преставаш да работиш, да излизаш, да контактуваш с други хора, да правиш секс, да се контиш, да пътуваш, да се забавлявяш, да се развиваш, цялото ти ежедневие е подчинено на невероятното дете, божият наместник на земята, което ти си родила?
Жено, ходи се прегледай на психиатър.
Колко ли трябва да си прост и ограничен, че смисъла на живота ти да се изчерпва с това да се пъпкуваш.
Отговора 🚑😂

Цитат
В. ако някой ден някой мъж се излъже да те заплоди и станеш майка, ще разбереш какво означава лишения. Детето иска непрекъснато внимание! Иска да си играеш с него, да отговаряш на въпросите му, да го стимулираш да разсъждава и да се учи. Да го изслушваш, когато има проблеми, да му помагаш да ги осмисля и решава... Да си до него, като боледува, да споделяш "откритията", които то ежедневно прави в този нов за него свят и да ги дискутирате... Като в същото време трябва да се грижиш да е чисто, нахранено и здраво. И домът ти да е поддържан. Дори и да не работиш, това отнема толкова време и енергия, че не ти остава повече от час-два свободни на ден, в които си скапана от умора. В които кое по-напред - да се погрижиш за собствения си външен вид ли, с приятели ли да излезеш, книги ли да четеш, да работиш върху някакво професионално развитие ли? Не ме разсмивай! Родиш ли - слагаш един голям кръст на всичко останало в следващите 20 години. И после ти трябват поне още 5, докато наваксаш, защото светът не е стоял през това време на едно място.

Е, ако си от ония модерни родители, които вземат детето от градината или училище, включват му телевизора или му тикат в ръцете телефона, слагат му пакет чипс, два бургера от МакДрайв и бутилка кока-кола на масата, за да зяпа шарении, да яде боклуци и да не те занимава и да имаш време да си чатиш във фейса и да се правиш на велика по форумите, сигурно е лесно. Но в такъв случай ти си всичко друго, но не и майка! Точно на такива трябва да им бъде забранявано да се размножават!

Далеч съм от мисълта, че една майка трябва да дискутира със сина си сексуалния му живот с приятелките му. Или че трябва да го манипулира, създавайки му чувство за вина с фрази като "Аз от парче месо съм те отгледала...". Но ако се е грижила за него добре, синът и сам ще я обича и цени повече от всичко на света. И приятелки и съпруги винаги ще бъдат за него на второ място.

# 140
  • France
Леле... дано никога да не съм на първо място пред съпруга и, дай Боже, деца. Много ги обичам моите Монстърчета, даже в момента малкият ми тъпче парчета ябълка в устата, ама всичко е до време и всеки по реда си

# 141
Едно дете = 20 години лишения и още 5 да наваксаш 😂

# 142
Тази мацка явно не знае , че не 20 години , а докато дишаш си майка.(родител) Няма отърваване.

# 143
Линк моля, линк, че докато го открия ще е заметено вече

# 144
  • Сф
Линк моля, линк, че докато го открия ще е заметено вече
https://m.bg-mamma.com/?topic=1546648.msg46333120#msg46333120

# 145
Абе тя се бъзикаше. На моя пост, че така може да стане самотник ми беше отговорила, че не само, че не бил самотник, ми сменял гаджета и  ги въртял по две, и даже ги записвал на клипчата и и давал  да гледа какви палавости правели (но тя не гледала).
Аз си глътнах езика, но я изтриха.

Пързаляше ни нещо тая жена. Надявам се.

# 146
Ужасих се...

"НОИ 2 месеца бавиха едни 3 дни болничен на мъжа ми за малкото дете, защото "това дете майка няма ли, трети болничен подред пуска бащата?!" - това цитат от педиатъра, на когото са звъняли да проверяват защо издава болничен за едногодишно на бащата..."

Допълвам се, сега чета темата и историите продължават...

"Това ми напомня госпожите в нашата детска градина, които обясняваха на децата, че когато са болни, задължително майката им трябва да си останат в къщи и да ги гледат, защото иначе няма да им мине. И моето дете ме питаше, защо обикновено я гледа тати, а не мама и значи ли това, че няма да оздравее."

# 147
Еее, мислех, че вече в детските градини поне са истински и добри педагози, психолози. Не мога да си представя, че описаното е истина.

# 148
Специално за детската градина допускам, че може акцентът да е поставян на това, че не бива да ходят там, а да си стоят вкъщи (с мама), за да оздравеят, а не точно мама да се грижи за тях. Просто децата приемат нещата директно.
Другото е пълна селяния. Дори не предполагах, че някой го интересува кой си взима болничен, кога и защо, ако не му е работодател или пряко засегнат колега.

# 149
Еее, мислех, че вече в детските градини поне са истински и добри педагози, психолози. Не мога да си представя, че описаното е истина.

Де да бяха...

Общи условия

Активация на акаунт