Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 488
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Между другото и аз не виждам списък с печелившите...
И вижте как ще ми докарат инфаркт

А като отвориш-изчерпано било.

# 121
  • Mostly in my mind
да, ама не са налични...

# 122
И аз се дразня, когато намаляват отдавна изчерпани артикули. Какво целят, не знам.

# 123
Да ги махнат...наистина ми докараха силно вълнение. По-зле можеше да е само, ако имаше хавлиени кърпи или на Happy одеялото за 5лв. 😅 ще им пиша във фб за печелившите и ще кажа после.

# 124
Споделям и тази идиотка.
От мъжката серия, но може и аз да си я нося.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1098876001.html

# 125
Туй то...
Ако някой е запазил общите условия, да ги почовъркам. Ако ли не-безсилни сме

# 126
От тези игри на НМ изобщо някой виждал ли е списък с печелившите? Два-три пъти съм участвала, после на страницата за участие, където трябва да ги обявят (уж) никога не съм виждала каквото и да е обявено..

# 127
Направо ви се чудя на надеждите да спечелите нещо от такива измислени игри...

# 128
Азалия, и аз така мисля за жалост.

Черната мекичка чанта от първия линк на Киф направо ми взе очите. Моят елек е розов, но е малко дълъг. Освен и черен да си взема 🤣

И аз в клуба на микроинфаркта за чаршафите. Отдавна се каня да пробвам техни за леглата на децата, още са с икейски от няколко години и таман реших, че е дошъл момента. Ще ги следя.

Бих добавила и че дрехите на ХМ, детските, са доста качествени. Взех 3 бодита на ризървд, които се скъсаха около тик-так копчето за 4-5 слагания. На ХМ изкарват по няколко деца.

# 129
Аз купих два спални комплекта за голямата ни зимна завивка 220/240 (Лоли, Gift Heart ) и ги въртя постоянно! Много приятни десени и хубава материя. Понеже снимам куче бебе постоянно, а го хващам най-добре като спи, защото е Джак Ръсел и е като торпедо, си викам хората ще си кажат "тая други чаршафи няма ли и не ги ли пере, все едни и същи снима" Laughing

# 130
Печелившите ги обявиха отдавна. Списъка се отваря от линка на играта.

# 131
Странно, при мен не излиза така… от линка на играта, който си стоеше отворен и рефершнат - преди малко отново. Явно някъде губя нишката…
Скрит текст:

# 132
И при мен не излизат, не че съм се надявала, просто исках да се убедя. Grinning

# 133
Пуснали са по-голямо намаление.
Поръчах това яке да не изпусна размера

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0884528006.html
Пише подплата-предполагам е тънък полар, някой има ли го?

# 134
И аз съм доволна. От 74.99 накрая излезе 13 лв. Уредих подарък за племенника.

Общи условия

Активация на акаунт