Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 941
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Колко дена преди рождения ден пускат код за отстъпка и важи ли върху намалени артикули. Постоянно се заканвам, че нищо повече няма да си купя и все се лъжа с тия намаления. Качеството е много ниско вече, постоянно се налага нещо да връщам и това ме изнервя. Боксерки за мъжа ми( на ластика скъсани), блуза за мен( с дупка на рамото), рокля ( ципа на някои места заяжда)... Аз ли съм нещо карък 🙄😤 При вас случва ли се?

# 181
Не важи за намалени. Имах на 3 профила, не ги ползвах.

# 182
Хубаво си поръчала, ама какъв номер, че и аз сега се замислих, ама имам още един панталон за майка ми и той е свършил, а за нея трудно намирам.
Първият от линка съм получила и съм супер доволна.
Вторият има нещо като ръбче и исках да е по-различно.
Вторият клин е уголемен пишат, не знам и аз, пътува и не съм го пробвала, ама се замислих да намаля номера. Помисли си, има номера, ако решиш или си между два номера вземи по-малкият си мисля, не знам, можеш да откажеш поръчката още от сайта, виж опциите и да си поръчаш по-малкият, ама да не те подведа

# 183
  • Точно където трябва
Някой спомня ли си поръчките от коя до коя дата бяха с удължен срок на връщане 45 дни? Сигурна съм, че моя поръчка попадаше в периода. Направих връщане, на около 33 ден, но не е отразена като върната никъде не я виждам. От куриер бележка нямам. Може би е рано, 3 раб. дни са минали, но се притеснявам, че е и за голяма сума.

# 184
  • Mostly in my mind
Днес имам рожден ден, днес са ми пуснали кода. Не важи за намалени, за съжаление. Валиден е до 27.01.

Почерпете се виртуално. Blush

# 185
Честит Рож ден Ден, козичке !!!
Hug

/ И аз си имам едно козле вкъщи Stuck Out Tongue Winking Eye/.

# 186
Честит Рожден Ден, Лоли! Heart
Здрава, щастлива, обичана и красива бъди! 💝🍀🥰

elliee, много бързаш. Поне след седмица ще има в профила ти отразено връщане. И веднага след това парите. Мисля, че влизаш в тези 45 дни.

# 187
Честит рожден ден, Лоли 🤗🍸!
Да си здрава, щастлива и обичана!

# 188
Лоли, Честит Рожден Ден!
Много здраве, късмет и сбъднати мечти!)))

# 189
Честита бъди, Лоли! 🍀Пожелавам ти здраве, щастие, спокойствие и благополучие!

# 190
Честит рожден ден, Лоли Yellow Heart

# 191
Днес имам рожден ден, днес са ми пуснали кода. Не важи за намалени, за съжаление. Валиден е до 27.01.

Почерпете се виртуално. Blush

Честит празник! Здраве и само хубави неща по пътя на живота. Слънце, усмивки и добро  желая.

# 192
  • Mostly in my mind
Благодаря ви, мили момичета! Heart

# 193
Честит рожден ден на козлето! И аз съм същата зодия!

Бъди жива и здрава!

Фанфани, от клина с ръбчето поръчах М. Не знам дали ще е ок, пишат, че е уголемен. Нося Л попринцип.

В предишната поръчка взех два клина за вкъщи. Такива от трико, даже клоширани надолу. Леко ме дразни тая мода, но си изпокъсах всички клинове за дома. И те също дойдоха уголемени, едният е М и ми е широк, а аз съм над 70 кг!  Много са странни тия размери!

# 194
И аз съм Л, това и поръчах, но не прочетох, че са уголемени. Ще пиша, като пристигне да знаеш и прецениш, вече пътува, та ще го получа преди теб. Предишния от другия линк ми е точен, няма в момента наличност, но го пускат и го препоръчвам, много съм доволна, пак Л взех и ми е точен.

Общи условия

Активация на акаунт