Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 991
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря!
Аз за себе си го искам. 😁 Но има само 158-164 (12-14 години) и се притеснявам да не са ми къси ръкавите. Ама щом е уголемен го поръчвам.
Тета, твоя кой размер е?

МарийО мари...какви неща правя заради теб.
Впънах се в суитчера на синко, не го скъсах...тесничък ми е леко Joy
Бая добре обаче изглежда, ако знаеш как ме подмладява само..много се Аресах Joy

Не знам колко си тънка..май беше бая, та може и да ти стане горният номер Grinning

# 241
  • Бургас
Ох, бе Тета! 😂
Много благодаря за мерките!
Явно е уголемен, защото и номера на синко ти ще ми стане. 😄
Но ще поръчам по-големия, че и в сушилня ще го пускам, пък и го искам по-торбест. Само да не плАвам накрая, ма ще видим.
Трябва ми за другарче на един джогър от Манго, който получих. Да се младея, като ходя до магазина. 🤣😁

# 242
  • София
Днес ми дойде този пуловер
Скрит текст:
Дебнех размер и цена, но не му падна много цената на намалението, все пак го поръчах. Имаше налични само XS и мислех , че ще ми е малък, но той пък се оказа точен и много е хубав, НО крив отдолу Sad.
Ех,защо така все ще има нещо дето да не е наред.
Сега поръчах S същия, но пък може да ми е голям.

# 243
Пак го премерих...синко малко се смая, ма нищо...ще му мине...
На мен леко ми теснее на ръцете горе, и на кръстчето Joy..и ми късее...Grinning

Пуснах и аз един. Няма да плАвам аз в него със сигурност, но може да ми стане. Вземам го за лятото Joy..че много духаше на Поморие...
Ако ми е възтесен, ще го пратя на племеника....ми 16 лв...то без паряги...

# 244
  • Бургас
Ако ще младееш в Поморие с него обади се да дода и аз. С големите ментови торби и тийн суитчъри ще ги смаем! 🤣

# 245
Ааа...аз поръчах и розАва шапка бейзболна. Не мож ме позна...

# 246
  • Пловдив
Ей, тва да ви завиди човек Smiley прайте квот си искате, начи...мъжко, детско, за нищо го нямате Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз кат не съм VIP член и си трайкам...само ви се радвам Wink

П.п...Върнах днес банския...нищо не оформи Blush че и доставка ще ми удържат.

# 247
  • Бургас
Мистик, ако ти трябва нещо само кажи. Даваш ми данни и ти го поръчвам до където искаш на твое име. Аз така процедирам и с една приятелка. Праща ми каквото е харесала и поръчвам на нейно име, с нейния номер до работата ѝ. Тя си ги взима и плаща.

# 248
Днес ми дойде този пуловер
Скрит текст:
Дебнех размер и цена, но не му падна много цената на намалението, все пак го поръчах. Имаше налични само XS и мислех , че ще ми е малък, но той пък се оказа точен и много е хубав, НО крив отдолу Sad.
Ех,защо така все ще има нещо дето да не е наред.
Сега поръчах S същия, но пък може да ми е голям.

Вчера си го взех от магазина за 25 лв., в сайта е 50...Изобщо нямах намерение да купувам пуловер, но ми хвана окото. Стои разкошно.
Проверете във физически магазин ако имате възможност.

# 249
  • Пловдив
Мария, мерси! Ще го имам предвид Kissing Heart

# 250
Fanfanito, сигурно след ден-два ще дойде и моето клинче с ръбчето. И аз поръчах Л, както и жълтата рокля, която вероятно ще върна. Много я харесах, но знам, че няма да се спогодим. Поръчах я, за да не я мисля повече и да се убедя, че не сме една за друга. 😁😁😁

# 251
Този суитчър май някоя от вас го беше поръчала скоро? Дали си отговаря или е уголемен?

Имаме 134/140. Синът ми е на 9год и 11 месеца. Точен му е.

# 252
Киф, запали ме и мен с този пуловер.
Дъщеря ми има подобен, тъмносин, пак за 20-тина лв. беше намален, Фани го има и тя. Много хубав е.
Ще се научите вие да заглеждате и детското. Няма само аз да се подмладявам от там. Grinning
Сега съм точно с такъв суитчер, за 9 лв. беше.

Моите ботуши са изпратени! Даже и съобщение в профила имам! Kissing Heart Досега май не пращаха?

# 253
  • Пловдив
И аз получих поръчката си, доволна съм от всичко!
Mystic, и аз мога да ти поръчам каквото ти се иска. Wink

# 254
Взех коженото клинче с ръбчето.
Купих Л размер и се притесних от отзивите, че е уголемен.
Сравнен с другият кожен клин  без ръбче, този е малко сякаш по-плътен, по-къс е определено, но не ми късее, 170см съм и ми е добре, другият може и да се подгъне малко. Талията ми е малко по-широка, но пък в ханша ми е добре, малко по-слабо еластичен ми се струва, по-плитък , но си стига до талията, ама ..бе има някаква разлика. Като цяло съм доволна, не е драма ръбчето, стои добре, има лека подплата и този клин, но първият си мисля, че ме прави по-слаба)) Харесва ми, добър е, ама първият ми повече харесва.

Общи условия

Активация на акаунт