Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 921
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ох бе много хубава тази рокля на цветя, такава романтична. Ама къде ще я облека 🤔
Аз си ходя с такива на работа. 😃

# 481
  • Вестерос
Много е яка, обаче на мен такива дълги не ми ходят. Но днес видях, че полата, за която ви писах,че не ми я пратиха, е налична и я поръчах, както и един нов розов сЮТЮЕН

# 482
Ще се нулират сами, поне така разбирам това съобщение

Идея нямам какво означава, но ако ми премахнат плюс нивото, респективно остана без БД и пак трябва да натрупам 400 точки-мерси 🤦♂

# 483
Точно това ще стане. Плюс нивото отпада, точките се нулират, БД изчезва.

# 484
Тази сутрин ме изненада куриер от Еконт, имала съм пратка от НМ. Направо загубих ума и дума.
Оказа се , че детето си е поръчало суитчер в черно като показания тук вчера+ долнище и тениска. 😂😂😂 Ползвал някакви 10% .
Та, каква синхроничност само, на мен често ми се случва всъщност.

# 485
От снимката на сайта не се вижда дали и проскубано. Не знам. Но за мен никаква информативност не дава качването на линк, вместо реална снимка на полученото.
да права си ,просто вече го върнах на ръкава липсва ивица от мъхестото и съответно плешивото е друг цвят като ивица седи така или иначе ако някои го поръчва да има предвид цвят синьо аз мислех да поръчвам и друг цвят но качеството и състоянието ме отказа изобщо от този модел

# 486
Някой с мнение за тези дънки:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0934966017.html

# 487
  • София
Аз имам чаршафи като показаната рокля. Памучен сатен се водят.

# 488
На някой има ли реално намаление на тази риза? Че хем е за *Лоялни*, хем на редовна цена?

# 489
  • София
Точно това ще стане. Плюс нивото отпада, точките се нулират, БД изчезва.
Момичета сега се зачетох за точките. Аз скоро станах плюс ниво, пък пише, че членството ми ще бъде подновено на 15.02.2023.
Но ето какво открих:
Колко дълго мога да запазя статуса си на лоялен клиент?
Статусът Ви важи за период от една година след момента на достигане до плюс ниво.

Това не значи ли, че една година ще си бъда лоялен клиент плюс ниво?

# 490
И аз така го разбирам. Една година от датата на която сте достигнали Плюс ниво. После пак трупане на нови точки.
Мисля, че никой магазин не пази во веки веков точките. Навсякъде ги нулират в даден момент.

# 491
Искам поне госинка да си ползвам БД за едни чорапки да речем, за дребно нещо ако искам, да си го пусна с БД. Дано да може....

# 492
На мен ми пратили някакъв ваучер 5 лв и веднага пуснах дънките, за които питах тук,  в два цвята.
Имам резерви към НМ- ските, но дано тези , като са по- скъпи, са хубави.
Иначе моите точки са само 155 и скоро няма да станат 400.
В About You ако даваха точки, щях да съм отличничка.😂

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 18:24 от Mateah

# 493
Аз не знам какво толкова купих, че набрах 400т. Струват ми се малко неща, пак хванах бонус нивото..
Попълвах и нещо из профила, и дадоха за това също точки..

# 494
  • Пловдив
И аз това щях да питам... Simple Smile Колко поръчки направихте С доставка, та сега да сте над 400т?

Общи условия

Активация на акаунт