Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 895
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
  • Вестерос
Meрси за отзивите Simple Smile

# 511
Относно точките се обаждах да питам, те се зануляват но нивото се запазва, за една година ако се съберат 400 точки нищо не се прекъсва продължава се на плюс ниво.

# 512
Относно БД - бях върнала артикул и точките ми паднаха под 400, но правото на БД се запази при следващата поръчка. Може би това се има предвид.

# 513
  • Русе
Е това си е стимул. Има търговци и не толкова търговци.
Сега разбирам, че искат да резнат точките, само се охарчвах.
За мен не е стимулиране и уважение към редовни клиенти.

Например, пазарувам от zoya.bg от 12 г така ми изкача като вляза да търся нещо и може да е дребно, но от години без нулиране профила ми ползва 5%отстъпка

Друг български сайт за една Коледа получавам кутия шоколадови бонбони и картичка, където пишат, че съм  вече с 10% отстъпка занапред като техен редовен клиент.

# 514
Здравейте,за тези две неща,ластици за коса и две бюстиета оставих 55 паунда днес в магазина,детето си ги хареса,на мен изобщо не ми харесват,но явно тийн модата е такава.Някоя от вас дами има ли същите, харесат ли ви?

# 515
  • София
По-добре така, отколкото моята малка тийнка дето носи блузите и пуловерите на баща си и дядо си.

# 516
marga1977, карго панталони носехме през 2000те години. Голям хит бяха, повече от сега.
Кроп-топове също, малко по-рано.
В момента не ми харесват. Тогава много ме кефеха.
И това ще мине.

# 517
  • Пловдив
Савана,
Скрит текст:
ако ползваш ФБ, има група МаМи В нУжДа. Можеш да пуснеш дрехите там, грехота е да отидат на боклука.

Като пуснаха приложението и аз се чудех как ще направя 400 т. за БД. Вече съм 700+, сканирам си приложението за всяка покупка в реала, ползвам моя торбичка, пиша отзиви... трупат се Wink

# 518
Проверете си профилите, имам 25 % отстъпка за един артикул.
Възползвах се , разбира се Simple Smile

# 519
Я, наистина имало, или поне и аз имам, благодаря!
Моят важи до 19.02.

# 520
  • София
Когато имам поръчка с БД до техен магазин, връщането може ли да е пак до магазин или по куриер да пращам. Имам товарителнице в пакета, но сигурно няма да е безплатно.

# 521
Нали по принцип за регистрирани с профил клиенти е безплатно връщането, или някъде пропускам нещо…

# 522
И аз имам 25%. Но е само за редовни цени.

# 523
  • София
При взимане от магазин, връщането е само с Еконт, питах специално в магазина.

# 524
  • София
Благодаря много. Ще засилвам якето на пубера, така ме яд, че го взех на добра цена, ама не се харесвал..

Общи условия

Активация на акаунт