Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 882
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Този път и аз имам код и поръчах спален комплект за детето.

# 556
  • Пловдив
А какъв е кода? Да помъча малко... Simple Smile утре, де.

# 557
Мистиче, няма код. Влизаш в профилът си и цъкаш на моят профил горе до любими сърчицето. Ще ти се покажат бонуси някакви в картинки. Виж добре, трябва да имаш на една картинка с две прегърнати жени - Специално за теб 25% пише.
Този спален комплект и аз поръчах, ама видях едни други и сега ми повече харесват с ластични от същият цвят и става хубав комплект, ама... Бархетни има също хубави, но само двойни. Иначе, хубави отзиви има за белият с картата...не ми трябва много, ама тези от Лидл едни лигави, само бархетния е супер и ми топли сега, ама не са пускали отдавна. То и спалнята ни е за смяна, та до бельото стигнах, ама..да има, че се не знае какво ни чака вече си мисля.

# 558
  • Mostly in my mind
Този спален го имаме от 3 години. Любим е на сина ми. Simple Smile Heart

# 559
В Моите оферти се вижда дали имаш такава оферта, за 25%. Не е с код.

# 560
  • Русе
За тяхна сметка е.
Когато имам поръчка с БД до техен магазин, връщането може ли да е пак до магазин или по куриер да пращам. Имам товарителнице в пакета, но сигурно няма да е безплатно.

# 561
Ако не си член е за твоя сметка връщането.

# 562
  • Пловдив
Мистиче, няма код. Влизаш в профилът си и цъкаш на моят профил горе до любими сърчицето. Ще ти се покажат бонуси някакви в картинки. Виж добре, трябва да имаш на една картинка с две прегърнати жени - Специално за теб 25% пише.
Този спален комплект и аз поръчах, ама видях едни други и сега ми повече харесват с ластични от същият цвят и става хубав комплект, ама... Бархетни има също хубави, но само двойни. Иначе, хубави отзиви има за белият с картата...не ми трябва много, ама тези от Лидл едни лигави, само бархетния е супер и ми топли сега, ама не са пускали отдавна. То и спалнята ни е за смяна, та до бельото стигнах, ама..да има, че се не знае какво ни чака вече си мисля.
ха! Имам, мерси! Simple Smile
обаче няма БД...

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 08:31 от mystic woman

# 563
Ох, не мога повече с теб... Close
Направи си, като няма.

# 564
  • Пловдив
И как да сложа кода кат си направя? Нали е на конкретен мейл...

# 565
Взех на ММ боксерки от HM, по принцип е XL, но като ги отворихме вкъщи бяха о-г-р-о-м-н-и чаршафи. Сега ще ги сменям, дали ще има проблем като е бельо? Не са пробвани разбира се. Ето тези, но друг десен, който не виждам в сайта - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1104634001.html
Като цяло не ми хареса много кройката. Може ли да ми препоръчате хубаво мъжко бельо, което да си отговаря на размера? Макар че и тези по отзивите отговарят, но реално бяха гигантски.

# 566
Аз съм поръчвала преди време от тези, размера отговаряше. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0564309072.html

# 567
Страдах че нямам -25 процента, отварям сега имейла и тъкмо съм получила и аз. По едно и също време от БГ и от немския. Там разбира се има и безплатна доставка.
За боксерките досега каквото и да съм поръчала, винаги си отговаря на номера

# 568
Тези съм поръчвала, ок са си, отговарят си
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1070262015.html

# 569
Да си ги опипа и види в реала според мен. Всеки з@дник е различен.
На детето съм вземала с години от l.o.g.g. сериите, но все номер два нагоре, за мен са умалени.

Общи условия

Активация на акаунт